Lilla boken om lycklig kärlek

" Det är alltid ett annat hjärta som får oss att känna av vårt eget. "


Lovelyday



Idag har de vart en lyckad dag, vart och fått gjort mycket, handlat mycket bra och nyår är klappat och glasklart bestämt. Det känns brrrrrrrrrrra.  Kalendern och Den lilla boken om lycklig kärlek var en av de nödvändiga grejerna som blev köpt idag. Den lilla boken om lycklig kärlek är helt underbar att läsa. Den är med små dikter i, om vad kärlek är och vad kärlek innebär.


Klappat och klart!

Champagneglas på ikea för 1:- styck. Säljes i sexpack, Sprrrring. Riktigt bra att ha när man inte tänkte bry sig om dem så mycket. Efter tolvslaget och man har druckit ur, ja då är de bara att hitta någon papperskorg och kasta dom. Jag sa papperskorg så ni inte tror jag hade tänkt slänga dem på gatan. Då är man dum(!!!!!!).

Nyårstunikan tänker jag säga (för det är vell inte riktigt en klänning) är också köpt. Känns bra när man vet vad man ska ha på sig, vinet/cidern/skumpan/ölen bara väntar på att bli nerdruckna och bestämt var, när, hur med vänner.  
Köpte även ett linne, en kofta och en till tunika. Känns som nödvändiga grejer att ha. Ännu bättre var det när de var på rean!.  Jag, Julia och Pernilla fick också oss ett lass goa skratt. Får man alltid med dom två.


Vi hörs imorgon! Observera att detta är inte våran nyåsklädsel, det var enbart en skoj grej att leta reda på den gräsligaste klänningen och sedan fått prova den, nyårsklädseln är mycket mycket.... mer svart. Och snyggare så klart. Puss.  


Sovsöndag

Hela natten har ja varit uppe, hela natten. Helt otroligt att jag lever, men det gör jag knappt. Har nu sovit tre timmar mitt på dagen men att jag kan sova så lite(?). Äsch jag gör ju inte så mycket.. inga roliga pass på sportlife (nu när de har julschema, vilket är puckat, då folk vill träna meeeeeer under jul), ledig från jobbet, ingen skola. Jag gör inget annat är sover. Jag behöver inte ha energi till något heller, jag kan faktiskt bara att ligga och sova, vara uppe på nätterna, göra exakt vad jag vill. Äre skönt älle va säger ni?. Nångång måste jag säga men nu har det blivit för många uppesentpånatten- soverlängepådagen dagar. Skärpning nu, på tisdag börjar jag ju faktiskt att jobba. Då drar det igång. Då skall jag nog få ordning på det här. Hoppas alla mina goa mrlpass och bodypump passen kommer tillbaka snart med. Det är något jag verkligen saknar, ett mrl pass!. Känns som en evighet jag var på ett sådant och det är de roligaste passet med.

Nä nu ska jag lägga mig igen och om en kvart kommer En galen dag i New York med Mary-Kate och- Ashley Olsen. Missa inte de!..på trean.


 
Och nu går Jönssonligan på tv, som är en favorit!. Men den har jag sovit bort så nu tänkte jag satsa på nästa. Skall försöka att inte somna så jag kanske fått sovit nån timma inatt och sett filmen. Önska mig lycka till!.


Tracy Chapman- Crossroads

http://www.youtube.com/watch?v=w3PX267adKs

Mmmmmmmmmm Låten spelas minst femtio gånger om dagen på mitt rum!

Gårdagens inköp och en ny mp3liknande sak



Miss sixty jeansen är från Bik bok 1499:- och angorasockarna 149:-, hanky panky trosorna 199:- är från Twilfit. Underbart läckra och sköna att ha på. Riktiga bra köp även om inget var på rean. Tänk er.. trosorna till sommarn när man är brun och fräch. Kan knappt bärja mig så snyggt.

Idag har jag bara strosat runt....sovit.......ätit. Efter klockan fyra ( då jag vaknade) lade jag mig i ett bad med mitt nya badskum som luktar så himmelens gott..godis. Sedan åkte jag och sola, ut till frölunda och gjorde de. Efter det åkte jag till stan och hälsade på pappa. Fick min julklapp och många kramar. Inte sett honom på ett tag nu så det var roligt. Vi är så sjukt lika att det är galet. Både utseendet och personligheterna. Jag känner igen mig i allt han säger. Nästan. Jag ska ta en bild någon gång så skall ni få se. Jag måste vara osminkad då för annars är jag mer lik mamma. Konstigt nog. Men så var jag hemma vid åtta och sedan dess har jag bara gått här hemma och strosat runt. Började kolla lite på Sagan om ringen som går på trean, men den var ju läskig(?) så jag slutade med det.

Här ser ni pappas julklapp! Vet inte riktigt om det är en mp3 eller ipod, vet inte skillnaderna. Men den har 4 Gb musik minne och kan spela upp filmer så jag är nöjd. Med tanke på att jag just sålde av min ipod och har vart utan i snart tre månader så kom detta precis i rättans tid.


En samsung touch 1300:- Ullared

Nu ska jag vell installera den på min dator och sen typ a..... ruttna bort. Ciao.

Tack och lov jag lever!

Herreminskapare vilken jävla dag, människor är helt cp vid de här förbaskade mellandagarna. Så mycket folk!! Jag klara knappt det. Jag var så trött och hängig att jag var tvungen att säga till Maria och Carro att jag måste hem och lägga mig. De tyckte att jag gjorde helt rätt, men nej så blev det inte riktigt. Pågrundav missen till tåget blev jag ytterligare kvar två timmar och fick slösat fyra femhundralappar på två min. Då är man duktig. Men inte lika duktig när man inte hittar något på rean utan köper de nyinkomna. Men men iallafall så blev det ett par hankypanky trosor, vita angora sockar och de snyggaste miss sixty jeansen som någonsin skapats. Såg nu att kameran var urladdad så bild kommer imon.

Efter stan var det hem och byta om och packa ner lite godis. Sedan sätta sig på bussen till Maria där det förekom myskväll. Pizza,cola/fanta, godis och sex and the city filmen. Carro och hennes respektive David, och Maria. Senare frammåt kvällen kom Victor och man fick skjuts hem. Oh vad det var skönt efter en sån här dag. Sådana här kvällar har vart riktigt saknade, bara mys med film och underbart folk. Sex and the city filmen kan jag vell säga var vell inte helt rätt vid de här tillfället jag känner mig nu, ensam och tomhjärtad. Men de andra mådde bra och smittade av sig en heldel måste jag säga. Slut på denna dagen och vi ber för imon. Ciao.

Ingen ska fira jul ensam!

Nä för de gjorde jag inte. Jag var glad. Jag åkte med mamma upp till Jörgen och åt julmat två gånger och var med om presentöppning två gånger denna jul. Sicken jul va?. Ölen börja rulla ner i magen redan vid tolv och var sedan igång till äsch vafan vet jag tolv- ett, elva kanske. Ölklunk och gammelgubbe med Niclas och Frida, de är julafton det. Sedan vidare till Romas, (en krog i landvetter) vilket inte gick lika bra. Säga fel på falskleg, attan. Fick även smakat på winter x-cidern. Har ni sett den? den skall vara vit med vitt glitter i och så står de winter upp och ner på på flaskan, lite coolt. Hade ingen kamera nära så de blir tyvärr inga bilder för denna julafton. Lite trist men ni får försöka föreställa er.

Mina julklappar är jag mycket nöjder med. Önskade mig inget speciellt men fick en go summa pengar och lite andra nödvändiga grejer. Jag är nöjd.

Och vetni vad som har skett? mitt rum är städat tralala jag är så duktig. Och när jag endå var igång blev hela lägenheten dammsugad. Då blir mamma glad. Diskmaskinen blev också urplockad så jag känner mig väldigt nöjd med denna dag. Nu är tvättmaskinen igång och när den är klar blir de till att vika den. Sedär så duktig man har blivit (när man inte har något annat för sig).

Imon är de mellandagsrea i alla butiker, de gillar vi. Då blir de in till stan och shoppa loss!! Jag vet en sak jag ska köpa eller beställa rättare sagt men måste göra de i affären. Har ni sett sånna här Hunter boots? Väldans bra tycker jag dom är. Snygga, bekväma och nödvändiga. Jag mena de är ju regnstövlar förtusan. Som kan vara så snygga. Jo de att jag måste beställa dom är för alla vet ju om mina elefantvader så måste beställa dom ända från usa men de va vell turans att de ens fanns överhuvudtaget. Jag skall även prova ut en strumpa till vilket är jääävla snyggt till. De är bra i alla väder. De är till och med snygga i sommar (kanske lite varmt, men kämpa) haha med bara en kjol till och bara ben. Satan vad vi gillar.  


Ha de bra så länge, Kram!

Tänk om tomten var så söt


Fårfitta på hövet?

Idag har jag tränat och solat.
Så roligt och träna nu när alla dessa blanketter om att man kan få hämta ut ett veckokort gratis skickats ut. Både Emelie och Pernilla har hämtat ut varsitt, de gör så mycket när man inte tränar ensam. Jag tycker de är mycket mycket roligare nu. Julklapparna blev klara igår med. Inga märkvärdiga men endå. Med tanke på att man blir ensam på jul så är de inte så kul. Mamma åker upp till Jörgen och mormor åker hem. Så stor släkt är vi. Nu är jag lite små grinig för mitt rum är fortfarande stökigt och min garderob sönder. Morr på mig. Puss på er.



Emelie


Förresten, har jag visat min nya kamera? Se där


 Bomb

Mums!, min tunna jacka och mitt kära armband




Två riktigt roliga filmer



Zack and Miri make a porno




Ice Age

När jag har tråkigt eller bara vill skratta sätter jag alltid på Ice Age. GGGGÖR barnslig men den är så jävla bra, Zid är bäst..de vet ju alla. Sedan finns de ju massa andra roliga också (Bert, White chicks, Albert och Herbert) men ice age funkar i alla lägen. Zack and Miri är ju ganska nykommen, men den var helskoj. Kommer nog se den nåra gånger till. Albert och Herbert måste jag nog säga är en av favoriterna också nu i eftertanke. De är helsköna och urgamla.
Ice Age var på på min data klockan 05.00 inatt för då var de helt enkelt ice age sug på g. De var ett tag sen och de är verkligen så man börjar sakna Zid.  
Jag visar bild på min tröja, armband och t-shirt sen. Min kärlek till dom. 
Ha en förväldans bra kväll.

Förresten, bilder från marstrand kommer här!

                

                                    

Julstök?

Idag söndag var det julklappshandling för min del. Eller det var tänkt så men ahh som de senaste tre gångerna jag försökt hitta något till nån annan hittar jag bara saker till mig själv. Tycker det är ganska underligt. Jag har vell aldrig vart sånt här ego innan.. Men i vilket fall har jag hittat den mest underbara tröjan, helkär. Och köpte även ett armband jag länge kollat på. Får tänka över de lite till. Ett armband för 3499? inte okej. MEEN DE ÄR JÄTTE JÄTTEEEEE SNYGGT!. Och en t-shirt som är helskön. Så då var kontot tömt och inte en enda julklapp inhandlades. Jag borde skämmas.
Vi hoppas de löser sig, jag och mitt tomrum till huvud. Sedan mötte jag upp mamma och Jörgen som var ute på julstök. Jag fatta de som att man julhandla samtidigt som man gick inte på varenda pub man gick förbi och drog en stor stark. Jag hängde förbi EN sedan var de nog för mig och jag småvingla in på hm i letande efter nån slags julklapp.
 


Helgen har varit helt okej annars. Var halvt om halvt full på jobbet i lördags. Efter en heldel öl på fredan och en två till tre timmars sömn var jag inte okej på morran klockan sju för att gå upp och åka till jobbet. Men jag gjorde de (!!), och jag jobbade månitro. Sedan var de hem och sova.

Och nu var helgen över. Välkommen jullov. Skönt,.. visst är de. Julafton på onsdag med, då blir de riktigt julstök.
Ha det bra så länge.

FOREVER


Pepparkakshus- Gunnebo Slott



Pernilla och Julia är bra! Deras mästerverk. Jag, Malin och Malin L hjälpte till lite med kristyren, färgen och ihopsättningen. Sånt vi gör för att slippa lektioner. Dagen började med att göra klart slottet och slutade med bak av hundrafyrtio lussebullar. Lika roligt det. Vi gör allt för att tjäna in pengar till vår London resa i vår. Vi längtar! Nu ska jag snart kila iväg på bodypump och sedan får jag inte missa de desperata hemmafruarna. Glöm inte!!, de är säsongens sista avsnitt.
Tomtekram








GODKVÄLL ANDRA ADVENT

Nu är klockan tio och jag har sovit, sovit och halvkollat tre filmer hela dagen.
Men de behövdes!
Helgen som har varit har presterats så jävla bra att idag kunde jag sova bort hela dagen utan något som helst dåligt samvete över mina presteringar. 
Jag jobbade både hela fredan och lördan på marstrands fästning. Åkte hem på lördagen, fick skjuts så var hemma halv tolv nån gång, börjar sluka vin vetni haha och höja musik. Fem timmar senare var jag helt slut och somnade som goast med min tomtesäng.
Nu till veckan är de trettontimmars jobb både torsdag, fredag, lördag och söndag. På onsdagen innan är det nio. Här skall då jobbas. Och en massa annat, veckan är späckad.
Hoppas alla haft en underbar andra advent, tycker fortfarande de är synd att snön inte kommit, men den kommer vell.
Godkväll!


FÖR JÄVLA GRYMT

Nu är det bokat och klart, 22 maj- 5 juni Agia Napa. Det kommer bli för jävla grymt. För jävla!

Åter till nuet. Vart fan är snön?. Jag blir sne. Kyla är ju de värsta om det då inte skall vara snö för då är de okej men det här?. 
 
Ny kamera är inköpt med. En Sony Touch. Helt okej.  Vad ska man önska sig i julklapp förresten?. Jag känner inte direkt att jag vill önska mig något speciellt och för att jag är så jäkla bra på att ge sådana personliga presenter (vilket jag inte är) så önskar jag mig inte så personliga presenter heller. Det enda mamma har fått höra är den cool coola vodkan på systemet. Jag vet inte om ni har sett den men den har som en röd glitter paljett dräkt. Skit snygg. Men a det är vell det och kanske hm jag vet inte, varför inte några öl?. Haha ja ni ser. Pengar till Agia Napa också såklart. Oh shit en resväska med! Det har jag ju ingen. Aja nu när jag faktiskt fick tänkt fick jag ju ihop lite saker. Det blir nog en bra jul.  Bara snön och mormor kommer så, så är jag lyckligast i världen. 

Började på ett nytt jobb i lördags. På en fästning. Det var ballt. Då var det bröllop och denna helgen är det julbord som gäller. Första gången jag "var på" ett bröllop. Helt underbart, Jag SKALL gifta mig någon gång. Någon gång! Till och börja med är det först julbord på Pegasus imon. Julbord är gottt. Med allt som skall läggas upp, som tar flera timmar, som åker ner i magen, ohhhhh. Jag pratar om:

Ett urval av det absolut godaste julostarna samt vanliga
Ostkex 
Pressylta
Saltrulle
Julskinka (!!)
Kalkon
Salami
Gravad lax 
Rökt lax
Varmrökt lax
Laxpatè
Julpastej
Leverpastej
Köttbullar 
Prinskorv (!!)
Revbenspjäll
Jansson frestelse
5 olika sorters sill
Julkorv ( vad namnet är på alla dom)
Ischocklad
Ris à la malta

Ja det här var vell bara en sjätte del av hela julbordet. Helt otroligt mycket!. Ostarna och ris à la maltan måste jag säga är för jävla gött. Min mage älskar Pegasus!. 

Idag slutade jag vid två vilket var helt precis vad jag behövde. Då fick jag helt plötsligt tid över att åka först till frölunda och sola och sedan dra svängen förbi ett bageri som log där i närheten av mormor. Tänkte vell att jag skulle köpa med mig nån lussebulle eller två men det slutade med att jag gick därifrån med 108 kronor fattigare. Och då lovar jag att jag inte bara fick köpt två lussebullar. Hmja så det kan gå när man är hungrig och går in i ett bageri. Mormor blev iallafall glad, och jag fick pannkakor,(bara för min mormor är bäst). 

Nu ligger jag i mitt tomtesätt till sängen, oh vad jag bara älskar det. Det är sådär 25- 30 år gammalt så ni kan ju tänka er hur urtvättat och för jävla mjukt det är. Jag njuter riktigt. Nu ska jag försöka sova, och drömma mig till snö. 

Stor tomtekram!
 

RSS 2.0