LCHF och lite fikonträd

!!!!!
Hej!, jag har nu läst igenom varenda litet inlägg jag har gjort här genom åren. Så jävla kul. Skrattat som bara den. Skall faktiskt börja blogga lite nu igen. Så kul och ha sen. Så mycket bilder som sparas här också.

Mja, då skall vi se.

Jag ÄLSKAR LCHF dieten. Jag tänkte lägga ut lite matbilder, därimellan tips på rätter och hur det går för mig och dieten nu vi faktiskt hade fyra månader ihop igår. Men det kan kanske vara lite kul att följa. Som motivation till mig själv (som har gått ner lite, faktiskt) så kanske det är bra att jag skriver här hur bra det går för mig.

Jag började vid 93kg och en garderob fylld av (snygggaaa!!) försmå kläder. Jag har längtat så att faktiskt komma i dom igen. Nu hade jag fyra månader igår. Då vägde jag 71kg. Och nästan alt i garderoben kommer jag i. Helt otroligt!. Älskar bara detta. Mitt mål är 60kg, så jag har iofsig 11kg kvar men om det tar ett halvår så är det luuuuugnt!. Jag äter och mår gott. Det viktigaste!. Nu har jag ingen bild på vad jag åt idag men kycklingspett, med curryröra och sallad. Blev nästan för mätt. Men fem timmar senare började jag faktiskt känna mig lite hungrig och då var det makrill i tomatsås som lockade mest. Så det blev en burk(eller vad man skall det) av det.

Men nu när jag har fyra månader och vant kroppen tillräckligt vid den här dieten är det dax för mig att börja träna. Och det med duns. Men jag skall bara köpa mig ett riktigt sköna träningsskor och sedan skall jag börja.

Sådär, nu orkade jag inte prata mer om lchf. Men tänkte faktiskt dra upp lite härliga bilder från Cypern som jag nyss var på. Fig three bay (fikonträdet), så vackert!. Älskar Cypern!. Var där i två veckor och bara vilade upp mig. Fick kvalititéts tid med maken också.









Ååååh va lång tid det tar och ladda upp bilder dååh....
Får räcka!, Ses snart igen!

RSS 2.0