Glas vitt och kycklingsallad, älska fredagar


Lite sockerärtor, avokado, gurka, feta ost och hemköpt grillad kyckling. Ostkaka med glass till efterrätt!.

Kila vidare, ses i dimman! puss.

Update

Håkan Hellström. Ny spelningslista med massa av hans låtar. Lyssna för mycket på hans låtar går inte. Snart kommer han till Liseberg och jag längtar.


 Ps. Aldrig skrattat så mycket på jobbet som jag har gjort idag, tack Malin för du gör mina jobb dagar så roliga!. Älskar att vara där med dig! Tillsammans klarar vi allt, t.o.m när Håkan är på dåligt humör. Tycker om dig. Ds.


Är hon inte söt?. Jag tycker hon är galet söt.

Tjugo över tre är fan klockan. Tiden bara springer iväg. Jag skall väl försöka sova nån timma eller två, skall trots allt upp tidigt till morran, träna på sportlife kl 12 heja!. A Godnatt!


Sovdags nu

Hur många timmar har jag  vart vaken nu egentligen?. Skitsamma, nu skall jag sova...gott!!.
Sov gott ni med!. Puss o kram.

How sweet? how good?




Dagens inköp: ett par söta trosor (var bara tvungen!) och en bh utan band. Den nedre blev inhandlad för någon vecka sen, men? listen up, den är jätte skön, och kan vara riktigt snygg att ha till vissa stora linnen och vad man nu kan komma på. Om det lät som något är den från bikbok 149 :-, om jag minns rätt.   Den övre var verkligen in need, hittad på hm och kostar lite över hundralappen. Min förra är så gammel och sleten, äcklig och brun (fast dess färg från början var vit). Så förstår ni varför det blev en svart.
So long!

Snabbis till stan


Favvis shortsen på åker jag lättklädd till stan, fortfarande inte sovit. Lääär somna ganska fort sen. Mot bussen, Ciao!.

Tidig morgon? eller sen natt?



Hej.Jag.Mår.Illa.Är.Trött.Måste.Bajsa. En jobbig natt helt enkelt. Nu är klockan 06.00. Blä på allt. Jag skall vara på jobbet om två timmar och jag har inte sovit en blund. Inte ens försökt. Vill inte sova, vill bara tänka. Gillar att ligga i rummet med släckta lampor, hålla om täcket och bara tänka på allt. Ja, man kan säga att jag tänker på allt. Nu idag var det väl mestadels hur jag skall kunna förbättra min livssituation, eller rättare sagt gå vidare. Hitta tillbaka till mig själv. Jag brukade väl vara glad?. Längesen jag fick ett riktigt gapskratt, jag menar ett riktigt!. Och så att man känner känslan av lycka ända in i magen. Jag tror jag behöver en shopping runda..... . Någon som vill ge mig pengar? (a) jag skulle gärna vilja ha den däääära jackan på Raglady. Heheh.  

Känns som blä kommer upp i mitt huvud efter varje mening jag skriver. Blä. Tänk om jag skulle skriva det. Blä. Jag orkar fan inte sitta här!. Bläääää. Nu: ut med hunden eller råttan, vad man nu skall kalla henne. Ni som känner mig vet ju hur hon ser ut. Blä på det med.

BLÄ bara

I'm still alive but i'm barely breathing

I'm still alive but I'm barely breathing
Just praying to a God that I don't believe in
'Cause I got time while she got freedom
'Cause when a heart breaks
No
It don't break even

Her best days will be some of my worst
She finally met a man that's gonna put her first
While I'm wide awake she's no trouble sleeping
'Cause when a heart breaks
No
It don't break even
Even
No

What am I supposed to do when the best part of me was always you
And what am I supposed to say when I'm all choked up and you're okay
And I'm falling to pieces
Yeah
I'm falling to pieces

They say bad things happen for a reason
But no wise word's gonna stop the bleeding
'Cause she's moved on while I'm still grieving
And when a heart breaks
No
It don't break even
Even
No
Oh



HATAR att må såhär. Ok! ni har förstått, jag mår dåligt, riktigt dåligt. Igen..känner jag såhär. Men här har ni låttexten och jag tror jag lyssnar så mycket på den för att det är precis så jag känner mig och mår just nu. Fallin' to pieces. Break Even med The Script som sagt. 

Nu blir det film och paj ^^

Slängde precis ihop en blåbärspaj. Ljuger inte om det kan ha tatt fyra minuter. Var tvungen att skynda mig, Cinderella Story börjar ju nu på 3:an. Var och tränade förut nere på sportlife, en mrl fick det bli, men så jävla onödigt, för det första jag gör när jag kommer hem är att slänga i mig en massa godis, två mackor och snart en paj. Wiiii nu börjar filmen. Ha en bra tisdagkväll alla!. Puss. 

Vill bara säga godnatt..typ

Ok! Break Even med The Script tror jag har spelats ahh..minst ett tiotal gånger på min dator sedan jag kom hem. Var och myste lite hos Alex. Men den är ju såå bra?!!.
Åh aja, jag är sketa hungrig och as trött och här skall jag försöka sova, men jag skall snart "anstränga" mig mer. Imon skall jag äta ääääägg till frukost. Sugen på att göra någon röra. Skall iallafall laga middag imon och det skall bli.. kul?, Har inget att göra på dagarna så jag lagar mat hemma. Idag blev det tacos. I förrgår lax med bakpotatis och avokadosallad. Jag är sugen på torsk med räkstuvning? och potatis. Lät det gott?. Det är såååå fruktansvärt gott, så det får det nog ta och bli. Varför berättar jag detta?. Nu vet ni, imon skall jag äta ägg till frukost och torsk med räkstuvning och potatis till middag. Och om ni möjligen skulle vilja veta tar jag nog ett äpple till lunch och kanske en rostad macka med te till kvällsmat. Kanske, hehe det orkar jag inte planera. Så nu var det med fetstil också, så viktigt att det bara skriker om de.

Nu får det räcka, imon: 20 dar kvar tills skolan börjar. (Vet inte om jag skall hurra eller vara nedstämd faktiskt. Känner nog lite av varje.) Och vad mer imon: Jo ja, min middag jag skall laga. 
Jag säger bara: CARPE DIEM!!.  Godnatt.
 

Something new


Nuså, är den köpt. Cloé partymen. Den har bara tidigare inte velat infinna sig i min budget. Dess pris är den värt, absolut, men fasen att det inte kan passa ihop med mig och min ekonomi, för jag tycker ju om den såååå mycket. Men den minsta fick det bli: 30 ml 519:-. Och nu blir det kålsoppa i en månad..eller nått. Eller dessvärre, kanske inte den där jackan jag hittat på Raglady som jag också tycker så mycket om. Men aja nu får jag nöja mig så länge, är som sagt helt förälskad i doften.

Naglacket från Make up store- bra naglack måste jag säga. Dock kanske man skall säga, en aning dyrare än ett depend eller något annat märke. Men gud så bra och värt pengarna. Trist färg jag fick med mig då, jag vet. Men ett sådant behövs väl det med- ett ljusrosa. Typ när naglarna inte skall se ut att ha något naglack (tänker mest på jobbet), fast endå inte se helt blanklösa ut, och kanske lite gula?! jag vet inte..mina brukar bli det. Usch.

If I could turn back time!

                                                
                                                
                                                 
                                                

Med inte så värst bra väder ute, nyvaken med ingen större lust att gå upp ur sängen, tänker jag och i stortsätt drömmer jag mig nu tillbaka till Cypern. Nu i helgen när man har umgåtts med lite av cypernfolket, kom verkligen känslan tillbaka. Det enda som fattades var sol, för som det säkert gjorde i övriga Sverige också, regnade det hela helgen.
Spriten, poolen, havet, och skönt umgänge, kom hit nu.

Så tillbaka till dagen. Sväng till Sportlife kanske. Är verkligen behövligt efter denna helgen med allt onyttigt som varit, men får se om jag ens orkar gå upp ur sängen. Tveksamt hehehe. Fan också, nu råkade jag klia upp ett myggbett på knät. Det betyder att jag måste ta mig till toan och hämta papper (innan det rinner ner på lakanet). Typiskt!! så måste man upp endå.
Aja vad säger man, Carpe Diem? haha puss!. 

Wheels&Wings i Varberg

Precis, det var namnet på denna helgen i varberg, inget är egentligen speciellt anordnat förutom att bilgatorna genom stan stängs av, där det bara kör en massa raggarbilar huuur sakta som helst (Givetvis för att visa upp dom). Så självklart är det rent ut sagt en suparhelg nere i varberg, alla super och det är ovanligt mycket folk på torget.  Två killar från Karlskroga som vi lärde känna i Cypern kom ner och söp med oss och vi var faktiskt ett helt gäng. En himlans massa. Fest både fredag och lördag. Här kommer lite bilder. Mums!.


Först fika! vrålhungrig var man ju. Sallad med parmaskinka och fetaost på Blå dörren fick det bli. 

Sen glass på Tre Toppar (Alexandras jobb). Cocos med varmchocklad är min favvo.

Sen buss, med världens skänaste bussschaffis!. Önska han va min pappa!.

Iordninggjorda och klara för förfest hos Hanna.

Och sen började festen, inte så mycket bilder på andra människor, men alla var glada!.

Innåt stan blev det kebabrulle på Campino,(såklart!!!!!!!!).

Alla köpte kebabrulle.. gottit.


Dag två: påväg till förfest.

Lagom go.

Där satt jag för mestadels, då alla där inne dansade på borden och röjde rejält. Jag var väl inte riktigt lika pigg på shake denna dagen också. Så det blir bli en massa tjöt i ute rummet istället (Y).

Kalle och Linus som vi lärde känna i Cypern kom från Karlskoga.

Och det var fler och jag hade det jätte trevligt denna dag med. Dock vad man mer sliten och trött, men visst gick det an. En bacardi dracks upp på en och en halv dag (Y) och en massa cider. Jag är heltokig i denna bacardi, måste vara razz iochför sig.

Hoppas ni också fått en trevlig helg, min har varit brabrabra. Nu sluter sig mina ögon så jag säger godnatt nu, så är det sagt. Godnatt!  Och puss!.

Mår som jag förtjänar

Jag är trött och känner mig  (typ) döende inombords. Haft jätte roliga tre dar. Har varit på födelsedagsfest, klassreunion och varit ute på stan. Jobbat en hel del också, så antar att jag har rätt att känna mig som jag gör. Ingen som förstår sig på mig hur jag orkar, och om jag skall vara ärlig så gör jag inte det själv. Jag menar hur man orkar festa på en tisdag, somna tre, börja jobba åtta- jobba till två. Gå ut efter jobbet, komma i säng fyra- börja jobba åtta- jobba till 22. Och alkoholmängden på det här: inte liten!. Och idag, varberg. Vilket jag ser framimot jätte mycket. Men mer om det på söndag, här kommer nån bild från klassreunionen.




                                      (har ej synfel, eheheh)
Det var inte så många bilder de här, men vi var fler och jag hade det jätte trevligt. Vi fick nästan ihop hela klassen, eller mja hälften eller något.
Vad klockan blev mycket. Måste kila till bussen, tåget väntar. Sköt om er! Pussokram.


Nu

Nu spelas: Glad med Tyler Hilton. Så fin, så fin. Lyssna på den.
Ville bara säga detta :).


I taket lyser stjärnorna

Haha hej!. Vet ni när jag lade mig igår? Nä ni har inte ens jävla aning, men hör här fyra idag. Klockan 16.00 alltså. Då sov jag två timmar. Och sedan åkte jag ner till Sportlife och spinna en halvtimma och sen var det core en halvtimma. Och nu tycker man och egentligen borde vara så att jag är trött, men jag är klarvaken, pigg som en vet inte vad. Orkar inte med detta. Kan inte jag få bli trött och somna på en studs?. Fast nu åt jag iochförsig ganska mycket godis nyss, så vad kan jag förvänta mig. Antar att jag får skylla mig själv, så det gör jag!.

Lite intressant?
Så vad gjorde jag hela natten?. Jag satt på blocket och tradera!!! och letade en massa massa massaaaa efter resor, lägenhet, ävertyr i alla olika kategorier. Tittade ungefär igenom allas bilder på facebook, tittade även igenom alla kläd/smycke- hemsidor som jag känner till . Och läste inlägg i andras bloggar som jag annars aldrig orkat läsa. Men jo, mys med mig mina kuddar och datan hela natten var det. Fem koppar kaffe till frukost så var jag pigg på jobbet igen. (Eftersom jag aldrig gick och lade mig åkte jag till jobbet direkt och jobbade femtimmar). Men det gick bra!, bara att cykla dit och hem, var kanske lite väl jobbigt. Segt och sakta fick det gå.

Tittade på I taket lyser stjärnorna förut, vilket inte blev av igår eller när fan det var jag sa att jag skulle titta på den. Men iallafall, bra film om du är på liphumör. Jag lipade nästintill under hela filmen. Så sorgsen, och endå inte så bra. Väldigt löjlig och inte alls så realistisk. Men åh lilltjejen verkade ha det så jobbigt och då lipar jag. Jag lipar i stortsett hela tiden, minsta lilla. Kan knappt aldrig va glad utan att gråta. Haha blir bara så.

Nu spelar Before it's too late med Goo Goo Dolls här och jag skall alldeles strax göra någonting annat. Som städa lite kanske (eftersom jag inte gjorde det igår, hur behövligt det än var). Aja, jag hoppas med hela mitt hjärta att alla sover vid den här tiden och gör det riktigt gott. Och att alla mår bra :). Hihi. Jag mår iallafall sämst. Kommit ur livsform helt och hållet. Vill festa och shoppa nu. Shit vad jag är sugen på nya kläder. På fredag som sagt. då är det mycket som skall inhandlas.
Ha det så bra så länge, hörs imon!

Kramar


Aldrig förut haft den här känslan, det här suget

Januså var klockan 05.00 och? jag är klarvaken. Skall upp om 3 timmar och jobba några timmar. Heja mig. Men till rubriken, vet ni vilken jävla känsla jag har? vilket jävla sug jag har?. Det är rätt hemskt men endå så tror jag när jag får gå lös att det kommer bli helt sanslöst skönt. Vet inte om man kan kalla denna period abstinens heller, men iallafall!. Jag bara måste få dansa, shotta, skratta, umgås. Hellskotta vad jag är sugen. Sitter här med mina höga skor och min nya klänning på mig, samtidigt som jag lyssnar på Rap Das Armas. Jepp, nu har jag erkänt hur patetisk faktiskt jag e. Nu vill jag ha ändring, sluta sommarjobba förbaskade partypeople!.

Har så tråkigt på fritiden att jag till och med börjat läsa(?!). Första gången i hela mitt liv har jag nu läst ut en hel bok och inte gått in på internet, läst om den, skrivit ut recensionen och givit fröken. Nä det är sant, jag har läst denna gången!!, och hör här, det tog mig endast tre timmar. (Det blev av påvägen upp till Strömstad). Nyfikna på vad fan det var för bok va? haha.

Så Dumt! av Mia Törnblom. Jominsann och om jag säger såhär: jag lipade minst tio gånger, jag skrattade och log, kände medkänsla och mod med henne och sån styrka till förändring, i hela boken. Kunde bara inte sluta läsa!. Man fick läsa om hennes drömmar och mål och idag föreläser Mia i personligutveckling som var ett av hennes mål. Hennes böcker Självkänsla nu! och Mera självkänsla! har blivit stora försäljningsuccéer. Så dumt! är hennes självbiografi. Här berättar hon om tjejen som vaknar upp efter tio år som drogmissbrukare. Den oskyldiga resan som startar med några bantningstabletter och slutar med en bostadslös heroinmissbrukare. Men framför allt visar hon att förändring är möjligt.

Hoppas ni läser den. Nu skall jag tillbaka till kuddarna. Godnatt säger jag väl då. Hörs imorgon!.

Ikea

Två kuddar blev det. Dom hade visst inga smycketräd. På fredag blir det en riktig smycketrädsjakt på stan istället.
Nu vill jag bara skynda till sängen och gosa ner mig, skall titta på: i taket lyser stjärnorna. Hoppas den är bra. Jobba imorgon, mindre kul och sen blir det sportlife en timma på kvällen. Haha och om jag har ätit jordgubbar idag, säljes för 10 kr paketet vid Olskrogen. Bra va?.

Jaja, goset väntar. Have it your way!.

Småbesök hos paret L&J och allsång på Liseberg


Jag och Pernilla gjorde ett litet besök, och överraskade Julia som vi visste var ensam hemma. Så där stod hon och lagade middag. Linnéa kom hem från jobbet en timma senare och usch så mysigt det var att bara titta på dom!!. Precis som ett par. Haha. Och lägenheten var jätte fin!. Ta en titt bara på vardagsrummet/ sovrummen. Btw var den soffan goooosig.



Usch och blä så ful man e. Det regna och jag hade nog den värsta magkrampen någonsin. Håret lade sig helt slimmat längs pannan och man gick som ett S. Pernilla som hade sådan värk i fötterna efter hennes nyinköpta höga skor, (som är så snygga!!) också gick som ett S, gick vi båda två och såg ut som två mongon, med regn i ansiktet och en nedstämd min. Allsång skall väl vara kul?. Fast nåra skratt blev det, vissa människor är bara för tokiga. Man undrar varför man egentligen blir lika förvånad varje gång någon hoppar upp och ner det största dom kan (klappar och skrattar som det är deras lyckligaste dag), står och ropar i toakön: Rappa på! vafan jag skiter ner mig, står och spelar i publiken att man står på scenen och tar imot alla applåder som Lotta gjorde på scenen. Haha jodå dom finns!, sicka människor. Plus sett den roligaste frisyren på lääänge. Förstår inte riktigt hur människan tänkt. Tänk er, halv långt hår, rakat bort två linjer från öronen och bak på halva huvudet och färgat det bortrakna (alltså huden) orange. Det var sånt man lade märke till under reklamen och den här bingostunden. Studerar aldrig människor så mycket som jag gör i väntan på någonting. I väntan på bussen mestadels. Kul på sitt sätt.

Nu ska jag titta på en film eller något, städa rummet hade varit jäkligt behövligt. Ikea fick bli imorgon istället. Då skall jag leta efter ett smycke träd!. Har så många nu att det står först på inköpningslistan. Åh och så vill jag hitta en nya lampa, sängkant, kudde, är egentligen rätt mycket nu när jag fick tänkt efter. Aja vi får se vad jag bär hem med.  
Kanske hörs senare, total vänt dygnen som sagt. Kul att veta att jag inte kommer somna förrens om sex timmar kanske. Åh jag vill gå nattpromenader, men nu kommer regnet, så vad hittar man på när hela Sverige sover och man är ensam vaken. Rätt tråkig känsla, lite skrämmande också. Kanske inte hela Sverige, men typ vännerna sover iallafall. Varför är det liksom ingen mer än jag som är inne på facebook fem på natten?. Nä nu har jag verkligen kommit in på ett sånt där prata-babbel humör.
Nuså, Ciao!.

Älskat


Glitter 45:-
Nytt och älskat. Det var en av de tre grejerna som blev köpta i Strömstad. Köpte ett liknande brunt också, fast lite dyrare och lite andra smycken på, en klänning på rean!! som jag ääälskar och detta här på rean.. rea är underskattat, eller vad säger ni!. Klänningen får ni se snart!. Nu skall jag in till liseberg och lyssna till allsång (Y) shit så skoj. Underbart sällskap och hela köret.
Krampåeralla!

Strömstad, underbart!

Hejhej, hej!. Hemkommen från Strömstad var man ja. Brun och pigg såhär tre på natten. Fyra timmars hemresa. Lite seg är man väl kanske endå. Åkte upp i onsdags och med detta otroliga fina väder spenderade man dessa dagar i Strömstad med en massa bad, massa!!, både i pool och hav, solat så klart, shopping i Nordby, övningskört, ätit skaldjur, panpizza och gått strandpromenaden längs hamnen varje kväll. Och cykeln har vart med mig må ni tro. Cyklat in till den lilla mysiga stan som finns där nästan varje dag. Skulle blivit en minigolf, kvällen innan vi skulle åka, men efter en dagstur, med cykel och färja över till Koster hela dan, vart man alldeles för trött för att ens tänka på minigolf. Det får bli nästa gång, jag mena det är ett måste!. Och måste bara skriva ner detta: Jag är så otroligt glad, har fått en sådan riktigt energi kick över min övningskörning idag. Första gången på flera år, ja första gången kan man väl säga då. Shit, INGET kärringstopp, knappt nåra sånnadär hack nivet som man brukar få när man skall växla upp till ettan i uppförsbacke som jag vet att jag ALLTID fick när jag var yngre. Var väl en tolv nått när jag övningskörde med pappa en vinter, fast bara på bus då!. Kommer ihåg att jag orkade inte mer efter att jag försökt en antal gånger att bara få igång bilen. Så! jag är mycket glad och så chockad haha kan väl säga. Förvånad!. Shit jag var helt cp efteråt, som jag precis fått ett rus i mig. Och det sitter fortfarande i!!.

 




Inte sådär värst mycket var kameran framme, den glömdes mest i huset, så har egentligen inte så mycket att visa, men ta en titt endå :).

Nu bankar huvudet av huvudvärk, jag vill bara dö snart. Ser om det hjälper med lite sömn, imon skall jag försöka dra mig till Ikea och hunnit kolla lite. Är riktigt sugen på en egen lägenhet nu. Hihi en dag i sänder. Jag vill bara få fixat mitt "vuxna" liv nu. Idag ville jag ha körkort så mycket och egenbil så mycket att jag drömt mig bort halva dan óm hur min bil skall se ut och hur jag skall ta mitt körkort. Skall boka kurs snarast!. Skall ta och skriva mig en to-do- lista. Men först sömn!. 
Sov gott! 


RSS 2.0