Måndag, Tisdag/Våffeldan

Våffeldagen idag, en utav årets underbaraste dagar, för jag glömmer ju inte fetisdagen, födelsedagarna, julen och påsken. Mumsiga dar de (L). Idag är påsken över och det är faktiskt skönt för nu börjar mitt nyttiga liv och  bussarna och affärerna kör efter vanliga tider! DET är riktigt skönt. Självklart har jag ätit våffla idag, men det är ju bara för det är våffeldagen, annars skulle jag aldrig gjort de (nu när jag faktiskt blivit nyttig), morgonen började med en smoothie, som jag gjorde för första gången i hela mitt liv, men de gick prima, jag gjorde den med banan och det var en utav de äckligaste sakerna jag druckit, fy fan! nä nästa gång får jag testa med hallon, se om de blir goare :) sen skäms jag att berätta resten för så jätte nyttig har jag inte vart egentligen nu när jag tänker efter, äsch vi säger att mitt nyttiga liv börjar imon istället! a de gör vi..
ja men för att komma till frågan vad jag har gjort idag?, jag skulle träffat linda men hon är en sån jävla sömntuta så hon vaknade ju klockan 4, så de får bli en annan dag och eftersom det var planerat så har jag inget att göra nu.. jag sitter här vid msn, sitter och tänker på vad man kan hitta på, och vad jag orkar (!) vet inte vad det är som gör att jag är så förbaskat trött de senaste dagarna, men men de e la tur att det är lov, skolan hade jag aldrig orkat nu.
Igår var jag med Kajsa i stan ialla fall och det var också därför jag bestämde mig för att bli nyttig idag, för efter man gått i stan med kajsa forsberg som får på sig alla de där snygga jeansen så man man ju inte själv bra,  och att jag får prova typ 10 storlekar större, gud det är så jag känner att jag vill leva på blodpudding för att sedan spy upp det, men men sedan efter den djupa depressionen genom stan gick vi genast till doncan och beställde meny och då var det inte bara meny utan självklart skall man ha plusmeny, men faktiskt ärligt jag åt och njöt, jag tänkte de här lär bli min sista doncan meny, nånsin! 
Sedan åkte vi hem och kajsa skulle fira sin mamma som fyllde år och jag skulle egentligen äta ute me tjejerna, goa bambo, men nope jag fick pengarångest, jag kan inte lägga såhär mycket pengar på mat?! så jag smsa julia och berätta hur ångesten trängde fram och hon förstod till hundra och kände faktiskt likadant, de andra tyckte med det var skönt, så alltså ingen bambo, och sedan blev jag så sur att de började snöa igen?! så jag hade inte lust och sätta en fot utanför dörren, så de blev att jag stannade hemma framför datorn hela kvällen, men de är skönt det med ibland, på tanke på min enorma trötthet just nu också..
Sedan har de vell inte hänt sådär jätte mycket mer, jo jag såg killen i stan som brukar spela gitarr, som man hört om ett par gånger, äntligen har jag sett han själv med egna ögon, grisligt söt var han med sin lilla gitarr :)
Vet inte vad som händer imon, blir så sjukt seg av all denna snön, snälla kan inte solen komma nu? jag mena vi är ju endå i mars snart april, de skall inte vara snö nu, efterblivna gud!
aja, han får skärpa sig nu, jag får piggna till och ni får ha det fint. 
Love

 

Påskafton

hejsan,
Idag är de ju påsk, och jag har tillbringat denna fantastiskt härliga aftonen med min familj, kusinerna, moster, faster, pappa, mamma, mormor, farmor, farfar, ahh alla! en jävla massa, farmor och mormor är skönast när dom är tillsammans, jag har fått så många goa skratt idag va, åh man kan inte gö mycket annat än och skratta och älska dom!, vi åt god god middag, ni vet janson, prinskorvar och allt de goa!,  jag har fått ett påskägg en så länge, med godis och 400 kr, de är faktiskt precis va jag behövde just nu, jag e så in i dundrans godis sugen och pengarna kom i rättans tid, åkt taxi alldeles för mycket på sistonde, måste sluta med de, finns så mycket annat att lägga pengarna på...
Vet inte vad jag skall göra ikväll faktiskt, känner mej ganska trött med tanke på att jag sov 3 timmar inatt, inte så lätt när man umgås med roliga människor som får än och skratta istället för att sova! men de är jag  mycket glad för! underbart!, precis ätit lite av min cheesecake känner mej tjockast just nu, fan alltså måste verkligen börja träna nu på allvar, de här går utför alltså, nä nu skall jag börja tränna och äta GI veckan efter lovet, AA de skall jag, nu har jag bestämt mej!!!! nu tänker ni säkert men hur många gånger har du inte "bestämt" dej? men nu har jag inte bara bestämt mej utan nu har jag också fanimej bestämt mej, jag har viljan nu känner jag, jag vill göra detta, jag vill få på mig alla de snygga jeansen tex kajsa världens snyggaste ben forsberg kan få på sig! jag vill de, och vill man något så starkt så lyckas man! jag skall lyckas!.
Fick reda på att prison break börjar 31 mars för någon dag sedan också, det blev jag grovt glad för, jag älskar måndagarna för prison break kommer annars är måndagarna en utav de jobbigaste dagarna, men nä skönt att de blir ändring på det, Wentworth Miller är ju så jäkla snygg också, aja slut pratat om de, men nä nu skall jag faktiskt ta och ringa pernilla och kim som jag lovat, kanske går ut sen, men få se om jag verkligen orkar, imon skall jag iallafall till hindås och götta mej där, trevligt värre!
natti natti
Love

Fredag då

hallo,
fredag idag då, nu sitter man här, men inte för att jag menar hemma i mitt rum som jag brukar, men framför datorn iallafall såklart!, fast hemma hos Kim, trevligt, jag, pinilla och johan är här. Jag och pinilla kom direkt från Hisingen, vi var där en liten stund och  umgicks med Ronja och Emelie, två av klasskamraterna, det var trevligt, många roliga grabbs var där! med, jag var seriöst hur taggad som helst, jag satt och digga till varenda låt i soffan, haha för jag våga inte dansa xD men men, sen var vi tvungna och dra oss för att ta sista bussen som aldrig ens kom?! så vi fick springa till 6an spårvagn och vi typ blev svena glada för då skulle vi hunnit med sista tåget som kom kvart över tolv men nä nä för då blir de något fel på spårvagnen?!?! såjävlaklart!!!! och den stannar och vill inte åka en meter och inte för tanten där framme ville släppa ut någoon heller, jag var så jävla sur, sedan trycker någon emo på nödstopp, tackar verkligen för sådana finns, som VÅGAR!, hon räddade oss alla, alla bara kutade ut, jag sprang själv som en jävla kossa förbi alla ända ner till centralen från götaälvsbron, jag höll på och dö när jag kom fram kan jag ju säga, ni vet jag med min grym grymma kondis, NOT, höhö, och just då var de jag julia och pernilla men julia var så nani och ville hem o sova så hon ligger nog förhoppningsvis i sin säng just nu, och jag och pernilla kände att vi ville ta oss hit, till kållered, till de här goa snubbarna! Och idag kan jag ju faktiskt berätta för idag har de hänt grejer serni, jag har umgåtts med min mamma hela dagen :O:D, vi har handlat och bakat lite, jag gjorde cheesecake för första gången i hela mitt liv, fy fan va gott det är, men jag gjordeju helt jävla fel också, alla vet vell att cheesecake inte skall vara i ugnen? haha yes det var min, den var i frysen, ugnen, frysen, ugnen, ja lite här och var!, men god som satan blev den iallafall, och jag blev så glad för någoon timma sen, då fick jag ett sms av mamma, hon ba:
 tack för din härliga humor och tack för denna dag med dej. älskar dej.
hahaha härliga humor?!? haha jag har nog inte mer interna skämt så mycket som med min mamma!
egentligen älskar jag henne över allt annat (L)
men aja nu skall jag checka film och försöka vara lite social, haha, jag tycker det är så jävla kul med bloggen bara , lägger in en bild på min fräscha cheesecake imon, ja längta ni sönder tills dess, imon skall jag till farmor och äta för jävla go mat och äta mej tjock på godis, skriver efter det, eller innan, lovar
Love
     image9    


i´m walking on sunshine

Den här låten sitter verkligen fast i mitt  huvud !
plus var tvungen o lägga in ett till inlägg för att min bild och lite nya inställningar skulle börja visas,haha,  kunde inte vänta tills imon !
men inte för jag tycker den låten är sådär jätte bra men refrängen är grymt skön iallafall (L)
tack o hej! 

                           


Skärtorsdag, LOV därmed, GÖTT!

hello you,
idag är de SKÄRtorsdag :O, haha vissa säger att det är emonarnas nationaldag, men haha så fult bara?! 
lov nu iallafall, gött som faaaaaaan, imon är de fest, GÖTT!  solning och bakning som gäller på dagen! Sedan drar jag och Pernilla mot lindome, alltid lika kul med henne.
Men för att prata om vad jag har gjort idag, jag har inte gjort så mycket idag heller, på svenskan idag, hehe kan jag ju berätta, skulle vi skriva en dikt om mat?! haha om mat? hur lätt är de då?,  jag hamna i samma grupp som Falcken o Pernilla iallafall, vi skrev om hallon, för de e ju så gott! haha de lät ungefär såhär, tror jag kommer ihåg :
Hallon, hallon, Sommarens bär
Fram med tårtan, Ja vi skär,
Sommar, tårta jag tror jag är kär,
Sommaren är slut hallonen dör ut.

hahahahah as bra jobbat, NOT, höhö, men det gav ett och annat skratt iallafall.
Jag har inte mått såhär bra på länge faktiskt!, nu känner jag mej fan hög på livet! haha. Oh och inatt har jag bara sovit 5 timmar, 5 timmar, hur långt klarar man sig på de, inte långt alltså, jag sitter här och känner att jag somnar vilken sekund som helst, längtar grovt till imon också, nu skall jag göra lite annat tex som o ringa julia,tänkte prata lite i hemtele nämligen :O
haha ha dt fint så länge, Love  


björn, älskade björn

image5

haha som de flesta vet är jag ett stort jävla fan av björn gustavsson, ni måste bara se den här, om ni inte redan sett den http://www.youtube.com/watch?v=f74ydb4rXF4  o jäklar jag kan skratta i dar! 
FAN VAD JAG SKULLE VILJA TRÄFFA HONOM, en av de största önskningarna jag har just nu !
jag har kollat på hans hemsida www.bjorngustavsson.se som ni också kan göra ifall ni skulle känna för det, o han befinner sig för de mesta i norrköping all the time nästan o vet ni? min klasskompispappa typ bor där, hon är där uppe as ofta och hon har inte gått på honom en enda gång?! falcken e ju typ knäpp men endå så jävla go, hon åkte upp dit idag tex, kommer hem på lördag nästa vecka, fatta att jag kommer sakna henne! finns ingen bättre schoppingkompis än henne (L)haha
jag säger bara, ÄLSKA BJÖRN ! ha dt.


Tiden var inne för Martina att skaffa sig en blogg!

 Hejhej. Kvällarna framöver kommer jag spendera med min blogg, det är iallafall tänkt så, skall försöka hålla mig så aktiv som möjligt.
Nä men jag skojar ju så klart med er, finns inte en chans att jag kommer ha tid o sitta med de här varenda jävla kväll, men jag får la ge de ett försök iallafall, haha.
kul med en blogg iallafall, kul!
men jag lägger mitt första inlägg idag dårå så ser vi de som en början fastän jag är en dag sen sedan jag skapade den, men det gjorde jag mitt i ruschen till dansen, samtidigt som jag pratade med kajsa i telefon, en utav mina närmsta vänner, vissa ser de som talang, vissa som onödig stress, JAG ser de som mitt liv!
Finns inget bättre på dagarna än när hemtelefonen ringer och det är till mig, kan sitta dar, timmar, minutrar! Ja, de är ungefär det jag gör all the time, fast faktiskt inte nu, är så in i dundrans trött, ingen jävel som skulle vilja prata me mej nu, men snackar iallafall med pernilla över msn som är en utav de underbaraste de med,  förklarade de just precis för henne ! de förtjänar hon o veta.
Men nu kanske de e meningen att jag skall berätta vad jag har gjort idag, men ärligt idag har jag inte gjort någonting, jag har suttit här, jag har solat, o sovit lite så klart, rutinerna får ej brytas, men de e nog en utav de skönaste grejerna man kan gö, komma hem o lägga sig i min dunder goa perfekta soffa och bara somna, sova kanske en halvtimma eller två.  jag älskar de!  men sen är de inte så mycket mer, Julia och Kajsa är de två som ringde hem till mej idag, pratade nåra minutrar med dom, sedan var jag verkligen tvungen o sova en stund. Skolan har man varit i också, som typ tar hälften av sitt liv, om inte mer? men men kunskap e la bra.  
Ofan nu har min fot somnat också, hatar när de blir så, nu vill ja skrika! nä ja skoja, de skulle ja aldrig gö, men vet ni vad imon e de skärtorsdag va? e de inte as skönt att vi är lediga på fredag, de behöver verkligen jag nu, de e sjukt skönt. På fredag då skall jag nog vara med de bästa (L) yes!
men nu skall jag borsta tänderna o sen checka Olle o the playboy mansion, älska onsdagar! 
Ha det fint, haj!

RSS 2.0