Yesterdayn' today

                                                              
                                                              
                                                               
                                                              
                                                              
                                                              

Trädgårdsföreningen med mormor, världens godaste blåbärspaj och sedan ett besök på jeohavas vittne (stavas det så?). Ett lovande jag hade till mormor att följa med henne en söndag och lyssna på ett föredrag. Det var rätt intressant, men gillade inte hur folk pratade om att gud är vår herre lalala, det blev lite mycket av det överdrivna. Annars kan det vara rätt bra att höra på folk om deras olika relationer, hur vi behandlar oss själva- andra, osv. Intressant om inget annat.

Lite för varmt för en fika på trädgårdsföreningen kl 15 måste jag nog medge, men annars var det mysigt. Hade verkligen velat ligga ut vid något hav istället. Men årets första dopp (här i Sverige) gjordes alltså idag, och en massa stek blev det. Har precis sovit 2 ochenhalv timma, i försök att orka se Braveheart på 3 timmar. Såg alltså första och sista kvarten. Man blir så trött av solen i slutet på dagen att jag somnar alltid 1-3 timmar på kvällen. Känns onormalt, men måste vara fler som blir trötta, jag är liksom helt slut, hela kroppen bara skriker nej så fort min hjärna börjar tänka på en aktivitet. Men filmen verkar bra (Y) haha.

Sola i Askim förfasiken, upptäckt världens maffigaste morotskaka bit. Endast 20 :- och så krämig och go. Mmm- Mmm!. Och för att fåännu mer Mmm av livet: testa den nya Marabou Mjölkchocklad med jordgubbar. Så sommargod!. Ha den i kylskåpet bara, ingen gillar väl varma jordgubbar.

Sådär, nu skall jag snart ut på en promenad med miss Kajsa och fröken Sohlin. Älskar bara dessa kvällsprommenader i denna ljuva sommar värme. Nivet så alldeles lagom det är på kvällarna. Och så är man lite bränd, känner sig brun och fräsh. 

Ha det fint, simma lugnt, puss! 

Ta något nyttigt och gör det onyttigt!



Sol och värme, vänner och kärlek. Det är väl livet?.
Idag har jag legat på Åsa och solat, brännt mig och pratat minnen med Fanny. Usch så mycket hon och jag äter. Vi hade en massa frukt, men det går bara inte att bara äta frukt(?!?)... så vi smällte chocklad och doppade all den nyttiga frukten i den onyttiga mjöklkchockladen. Det blev något vi sa: ta något nyttigt och gör det onyttigt. Passar oss. Har även ätit två glassar, nudlar och en annan massa skit. Lägg märke till Fannys snygga shorts, älskar dom. Nu skall jag sätta på en film och bara mysa. Imon skall jag äta brunch med mormor min och även gå till kyrkan. Haha.

Sov gott alla

Gårdagens kvällsklädsel


Ursäktar verkligen denna smutsiga spegel, men här är min favorit klädsel, eller iallafall kjolen. Mamma, så mycket jag andvänt den det senaste.


Och mitt skärp som jag är fullkomligt kär i.

En klädsel som jag tycker skulle sitta fint även på en fika eller bara en shoppingrunda i stan. Nu bar jag klädseln för lite firande i stan, som jag också tycker det passr till. Min gamla barndomskompis Emelie fyllde arton och jag var trött och seg, så jag kom inte mycket längre än till Avenyn.  Men hon hade haft en toppen kväll inne på Keybar.

Puss på nitskärp

Värt

Inse att det är så värt med en cykel. Cyckla överallt.
Miljöbra- inga gaser, de ger bra motion, tränar 80 % av hela kroppen, går snabbare än buss och kostar inte ett öre. Där!, har ni det.

Så, köp en cykel, ut och cyckla med er. Det var väl det jag hade att komma med idag. Kan passa på att säga att jag själv idag har cycklat 1. Till tandläkarn på mölndals sjukhus. 2. Frölunda torg- hem. 3. Åbys fotbollsplaner- hem. Sedär så mycket det blev idag. Imon skall jag cyckla till jobbet fram och tillbaka och till sportlife på kvällen en sväng. Träningsverk efter bodypumpen igår sitter där den skall- låren!!. Ajaj och så bränd man är. Solade fyra timmar ute i solen idag utan solkräm. Grejen med solkräm: att jag vet vad det är för något men för dum för att andvända det.  
Nu skall jag försöka sova eftersom jag börjar jobba nio till morran.
Kiss n' bye


Lillasyster



Converse passar nog ta mig bakifrån till allt. Låga som höga.



Och Rayban är snygga i alla modeller. Finns till en massa stilar och i en massa modeller. Små som stora.

Så vad skulle man burit om alla converse och solglasögon försvunnit ur världen?. Bara en tanke som kom upp när jag kom på hur mycket jag faktiskt älskar både solglasögon och vita converse skor.

 Raybans nya modell: Cats, verkar vara väldigt populär. Hade tagit slut på två dagar i en affär jag var inne i och sökte dom. Men när jag väl fått provat dom var dom inget för mig. Någon nyfiken kan alltid kika in och kolla på dom iallafall. Finns ju rayban i stortsett i alla glasögon butiker.

Denna dagen har varit så himla lugn och mysig. Legat på baksidan och solat nästintill hela dagen, (var en timme nere på sportlife med Emelie bara), passat lillasyster, bakat kladdkaka och lagat mat. Nu ligger hon bredvid mig och sover i min säng, jag sitter här och knappar och lyssnar på min nya goa spelningslista. Måste stänga nu och själv försöka sova. Go tandläkar tid imorgon bitti 09.40. Inget vidare det där. Men då måste jag åtminstonde gå upp och då kanske det blir havet efteråt. Ett besök hos mormor är iallafall lovat och match på kvällen.
Hoppas ni mår bra och att alla hade en grym midsommar. Min var jätte rolig och trevlig.
Kärlek till alla.

Frukost och lunch ute i solen



Nitskärp


Fyra koppar te inom en timme och Twilight filmen

Åh mums på allt. Twilight var riktigt bra. Jag blev helt kärleksfull efteråt. Handlade bara om att de var så kära, nästan, lite vampyrshit också. Men ja? haha fyra koppar, jag dricker te mer än någon annan. Tog mig förresten en cykeltur till Sisjön idag, med min mamma. Jepp, ni läste rätt. med min mamma!!. Brukar ta tio minuter, och nu tog det väl lite längre tid, men det var trevligt att spendera lite tid med henne också. Pratade om..mja inget sådär speciellt, jag somnade ganska snabbt när vi kommit fram, sedan åt vi kanelbulle och drack ramlösa.

Snart är ju trots allt midsommar här. Tiden har gått så himla fort. Jag kommer ihåg förra midsommarafton som om det var igår. Varenda minut av den. Faktiskt sant. Jag har ett mission imorgon. Jag skall ge mig ut på stan och leta som en dåre efter ett nitskärp. Ett snyggt!. Ett som passar mig, som jag tycker om. Bara sett en massa konstiga hittills. Vi hoppas på det bästa. Det tänktes nämligen bäras under denna mysiga afton kallad midsommarafton. 

Kanske bäst om jag försöker få mig att somna snart så jag orkar vara på bussen halv tio till morran?!. Pernilla min kära vän flyttar ner till Onsala kl ett någon gång, så jag måste med den bussen för att hinna se en glimt av henne innan hon flyttar. Så pallra mig upp skall jag.

Plus att vet ni vad jag har kommit på :). Att det här med att vända dygnen är en helt enkelt beroende grej. Ett beroende. Jag försöker stå imot men det vill bara att jag skall lägga mig fem- sova till tre på dagen. Det är bara så. Och så vill inte jag ha det!!. Bara ordet lov är så fruktansvärt beroendeframkallande. Då tänker min hjärna direkt på hur mycket det skall fucka upp min kropps dagsrytm och ork. 

Hatar mig själv ibland faktiskt. Eller rätt ofta när jag tänker efter. Haha här är en film ni bara måste se i sommar!!!!!. 31 Juli tror jag den hade premiär. Sommar med göran heter den. Här är trailern. Typ exakt min humor.
 



Sådärja, nu har jag nackspärr och är trött. Har lyckats sätta mig på ett himlans konstigt sätt i min stol, och datorn står helt på snedden konstigt.
Så, ciao!.

Äntligen Måndag

Hej, det är sommarlov, Mmm- Mmm jag e glad. Det är mycket att göra och om inte mycket att göra, sover jag mycket. Vart jag vill komma ja. Såhär: jag kommer inte att blogga varje dag, orkar helt enkelt inte. :).Kul såhär ibland.

Men ok, i fredags då. Då var det överrasknings"fest" för Kajsa som nyss fyllt arton. Snarare en förfest, för sedan åkte vi in till stan (som bestämt) och drog en sväng in på blvd, dansade lite, tjötade lite och ja jag lyckades till och med få till ett frieri där inne. Alltså till Kajsa. Präst, vittne och nära&kära var på plats. Överraskningen blev lyckad och skratten höll i sig hela kvällen. Sedan var det hemgång efter inte så lång tid och jag, Alex och Kajsa gick till någon Andreas. Hur som helst kom jag i säng vid sju på lördag morgon. Tihi. Sov hela lördag. Tränade på Söndan och såg Baksmällan på bio med Pernilla på kvällen. Grymt bra film!!. Jag skrattade som fan. När jag kom hem såg jag filmen Marley and me, och då blev det ett jäkla lipande må jag säga. Usch så sorgsen den var i slutet. Och just det haha i lördags mellan sovandet lyckades jag se filmen: Vi hade iallafall tur med vädret igen. Också en rolig film. Blev ett par skratt där med, fast skådespelarna kanske inte var de bästa.
Idag: spelat match och sovit ute i solen osv.
Nu är jag nyduschad och helt slut. Men skall snart träffa Kajsa för en myskväll med tjöt och film. Älskar det. Sommarlovet har blivit varmt välkomnat in i min famn. 
Puss och kram, hoppas allt är bra :).
Förresten, har alla läst om att Stina- Lee är GRAVID?!?!?!. Läs hennes blogg, hon är Perfekt!.
Dåså, puss!.

You can do it- Ice Cube



Låten är helt grym när man är full. Jag dansar som en galning till den då. Bara Cypern minnen. Jag mår seriöst piss. Vill bara tillbaka till Cypern, jag mådde bäst. Saknar värmen, stranden, havet, boyZen, breezer, ham and cheese sandwish på Napa beach och för att inte prata om den på Nissi beach, sååå jävla god, bountyglass och alla skratt!. Nu när jag har börjat flå mår jag åååååh återigen piss. Hade jag haft pengarna att åka tillbaka, hade jag gjort det snabbare än kvickt!. Åh aja. 

Dagen här i k-k-k-kalla Sverige då: Jobbat sex timmar, spelat match (förlora med 9-0) och jobbat i tre timmar. Sprang upp och ner från jobbet till planen på åby. Jag är heltsluuuuuuuuut. Tror förresten jag har astma?. Har så dålig kondition att jag trodde jag skulle svimma idag. Usch, hatar dessa andningsproblem. Läskiga saker. Luften tar bara slut helt plötsligt.
Usch ja nu var det väl sovdags. Lyssna och digga låten.
Kiss all over

STUDENTFEST= en glad jag

Precis. Jag var så jävla glad igår att jag ahh det finns inte ord. Ingen snefylla, ingenting. Allt var bra. Skrattat och dansat något otroligt mycket. Träffat mycket trevligt folk och tror jag aldrig visat min räls så mycket på en och samma kväll. (Ni som vet, vet att jag hatar att visa den, vilket jag gör när jag pratar/skrattar.) Kvällen var helt GRRRRYM och jag kände mig faktiskt som en student själv. Sjöng student sånger och grät av glädje. Haha var så glad att folk trodde nog att jag hade en huvudskada, betedde mig galet glad. Liksom tappat rösten idag.
Hehe hör här: så gav jag och Kajsa bort fyra studentpresenter tillsammans. Haha så vi skrattat när vi vart och handlat. Vi hade köpt ett hotdogspaket, alltså dennis-korvar. Det fick en som hette Dennis. Sedan fick en annan en pokemon boll, vilket var väldigt internt men väldigt roligt för oss. Sedan kom vi på, hahaha de roligaste!. En som hette Moy. Han fick morötter, alltså Moy-ötter!. Hahaha. Och glada morötter var de också, vi hade målat gubbar på dom, haha :). Sen fick Alexandra en godisnappflaska, ni vet en sån liten som man kan suga på längst upp och sedan doppa i pulver. Inget internt eller så, mest för att det är gott.

Jag längtar sönder till nästa år. Vill bara ha min studentdag nu!. Så vill jag att den aldrig skall ta slut, hålla på varje dag i resten av livet!!!.  Wihoo.  

Nu skall jag fortsätta snutta på min cider. smakat den nya sommarcidern?. Jordgubb/rabarber smak. Jätte god.
Kanske hörs senare. Kram


Den här känslan för sommarn


Body butter från The Body Shop 139:-, Rosa mocka ballerina från Yoko Yap 995:-
Detta inhandlades idag på stan. Och ett rosa långt linne, två hankypanky trosor och toffsar, hårspännen. Har varit en mysig dag med Malin, räkmacka och Kaffeee!!. På Frank's coffe :):).

Efter stan spelades min första korpmatch. OCH är det inte typiskt????. Får ett förjävla hårt skott av en brutta att min näsa börjar blöda. Kom nog lika mycket tårar som blod. Usch vad ont det gjorde. 
Nu nu nu måste jag bara sova. Studentfest imon som sagt, måste orka. 
Puss.. 

I say Ayia, you say??

Tja, tjena, hallå, hej!.
Nuså var man hemma, riktigt deprimerad?!. Resan har varit så otroligt lyckad och mysig att jag skulle kunna göra om den om och om igen. Eller ah tills levern och mitt hjärta hade sagt ifrån. Jag har mått så jävla bra de här två veckorna, min lever har nog mått sämre, lite små andningsproblem har man haft och lite problem med brända läppar och axlar. Mött otroligt skönt folk, dansat något otroligt och bara levt livet ut till max. Det var det som var vårat mål med resan: leva till max!. Och våran mest sägda mening har varit: Just do it!. Haha lite roligt när man tvekade på något, kunde vara på vad som helst, hör man alla: Just do it!. haha Yabba dabba DoO it!. Ok där kom ett internt skämt. Tänkte inte ha med några sådana, inget roligt för andra som endå inte förstår. Men fuck it, ett fick de bli :). Bilderna är ju så otroligt många, lägger nog upp nån när ja har fått de ;). Inte för att ja har fått så mycke färg eller gått ner något dock må ja säga. Det var väl ett av mina andra mål med resan: tappa ett par kilon. Haha vågen visade sex kilon mer. Och de syns!!. Bränd sitter jag och flår nu också. Flår överallt verkligen. Tilloch med på örat?!. 

Men vetni, direkt på första morgonen jag vakna här i Sverige var jag nere på Sportlife snabbare än kvickt. Tre timmar efter att ha varit på Sportlife var jag i stan. Saknat göteborg har man väl lite endå. De blev en shopping på två klänningar, en långarmad rutig tröja som jag älskar, och en väst jag inte är hundra på att ja ska behålla. Inget ni får se ännu :). Något av det är nämligen planerat att andvändas på tisdag, studentfest på trädgårn. Wohooo taggaa.  

Idag var jag också på sportlife en sväng och lyssna här? jag har varit på gudstjänst idag. Tihi. Linnea sjöng i kören som skulle sjunga i någon kyrka jag inte kommer ihåg namnet på, så man kunde väl passa på. OM jag har bett. Amen hit, amen dit. Rätt lärorikt må ja säga. Känner mig väldigt ahh ni vet, gudälskad, nu. Kanske fel ordval, men vad vet jag, renad från all skam kanske. Känner någon sådan slags känsla iallafall :).

Nu har jag ätit godis, mmm vad jag saknat, och druckit grönt te!!!!. Lite sådär mys för mig själv på en söndagkväll med regn ute. Taggar inför morgondagens första match :). Kommer bli skojigt tror jag. Jag lär svettas mest av alla, jag har en svettproduktion som ahh inte är denna värld lik, haha.  

Men det var de det. Det första inlägget på två veckor och lite till. Trodde de skulle bli längre, men nä-ä :).
Nu är det bara sängen som gäller. Och låten Wonderwall med Oasis. Godnatt på er och puss!.


RSS 2.0