Botox-läppar? Lägenhet innan sommarn?


Kul grej att testa liksoooooooooooooooom?. Funderar stark på att testa. Så man får till dom typ såhär?..


På tiden att hämta ut sitt andrapris. En pepparkaksburk och en skumtomtepåse. De var de här vi bakade de Gunnebo slottet för och stod i tre timmar med. Inte riktigt va.  Men snabbt som bara den kom någon på idèn med "vem kan få in mest skumtomtar i munnen?". Jaaaa, något man är bra på tänkte jag. Jag har nog universums största mun, jag är oslagbar när vi kommer till tävlingar inblandat med mat. Lika snabb som att tugga, som att få plats med en massaaa skumtomtar eller vafan de nu skall vara. Riktigt roligt var det, och moomsit!

Mästarn

Keramik sen och jag hittade dräkten som var sydd för mig, så jävla slimmat satt den. Jag blev så glad!, de andra är ju så stora.

hihi bajs bajs baaajs
 

Förövrigt har jag tränat och vart på öppet hus på en lägenhet vid Stensjön idag. Jätte fin var den och perfekt för mig. Börjar uppdraget imon, flytta in där, fixa upp ekonomin, få den till en förstahandslägenhet. Vilket är inte så lätt men försöka skall man alltid. Jag vill att de ska lösa sig innan sommarn. Och oddsen är stora för mamma är villig att byta bort vår lägenhet, så flyttar hon någon annanstans. Men sicken superstart för mig va?  
Sedan hann jag springa in på Cassels,(jag vet nu tänker ni T A N T affär) men! dom hade ett sånt himla sött linne som jag bara vaar tvungen att ha. På rea var det också så bättre kunde det inte bli.
Bild kommer snarast!. Sköt om er!

En hel eftermiddag på Fröken Olsson


Men först var det sushi på Super Sushi som gällde! Dagens middag med andra ord..

Sedan gick vi hundra meter bort till Fröken Olsson där det blev "efterrätt" och kaffe(!!), för jävla momsit om jag får säga det själv. Och en hel del tjöt, plugg och tjöt. Egentligen var det meningen att det skulle bli plugg, plugg och plugg men det skulle ju inte bli lika mysit då.

Jag tog en sån här, ovanligt att jag tog morotskaka eller, nej men det finns ju inget godare, när man har provat alla stans cafeérs morotskaka så vet man ju till slut vilken som är den godaste och vart man resten av livet skall gå...typ. Den här fick 1/5 morötter. Krämen var hemma gjord och vart lite bask/ jag vet inte vad. Men kaffet var gott och sällskapet likaså. Vid halv nio kände vi vell att de var dags för hemgång. Missa nio bussen från kållered och det var inget mer med de än att det bara var att vänta en timme på nästa. Tur som var..var Magdalena med mig och vi fann ett väldans mysigt café i kållered där vi fick köpt lite godis och sysselsatt oss i en timma. Magdalena är här och nu ska vi sova, lång dag imon med prov och 800 m simning. Sköt om er! 


Thaimat, Madagaskar 2 och en massa plugg


Igår, då det var lördag, spenderade jag resten av kvällen vid köksbordet tillsammans med mina skolböcker och mitt kaffe.  Just för tillfället är jag så tankspridd så jag fick vell inte gjort så mycket som jag egentligen hade velat fått gjort, så tyvärr måste läsa lite ikväll också.

Idag gick jag upp tidigt och åkte in till stan, bytte lite grejer och gick på bio med Lasse och Simone. Vi såg Madagaskar 2. Mest för att Simone ville se den och för att Arne Weise sagt att filmen borde ses av vuxna.  Så Lasse tyckte vell också det var spännande. Filmen var helt okej, men nu känner jag att det var det längesen man gick och såg en sådan riktigt bra bio film. Ibland har jag till och med gått och sett samma film tre gånger (på bio!!), just för att den varit så bra, en sån grymmebiofilm har det varit då. Sedan köpte vi med oss thaimat hem och åt det. Love it. Dagen har vell inte i stort sett inte varit så rolig. Trött och hängig är orden. Nu måste jag läsa lite näringslära innan jag somnar. Sleep tight!

Smoothie- Den snabba frukosten

Smoothie, hur gott är det inte. Jag gjorde mig precis en. Blåbär, hallon, banan, lite is och vaniljyoghurt mixade jag tillsammans. Det kanske var en standard men den är jätte god och blåbär vetni skall man äta varje dag. De skall vara jätte bra för ögon och immunförsvar. Jag tänkte faktiskt köra på den nyttiga livsstilen för ett tag nu. Jag har blivit så himlans sjuk av alla dessa dåliga vanorna. Tex: kan inte gå hemifrån skolan utan att ha köpt en cookie i cafèt, äta sent, precis innnan man ska gå och lägga sig, efter träningen smälla i sig chips, chocklad, godis för att då skriker kroppen om det, skall jag luncha i stan går jag hellre och köper mig en paj och en morotskaka än mat. Allt detta gör ju faktiskt att man inte får ett sådant himlans bra immunförsvar, Liksom igår åt jag en muffins, en toscakaka, halv chips påse, lite jordnötter och fyra räkmackor. På kvällen bulta mitt huvud och jag låg i hög feber. Träningen gick åt helvete. Nu är mamma borta över helgen och betyder att jag ska laga min egen mat. Idag tänkte jag äta majskolvar till lunch och sedan gulasch soppa till middag. Bara snabba och enkla grejer, men endå så är det inte så kallad "snabbmat" skräpmat som man också kan säga. Imon ska jag äta ute så då behöver jag inte tänka så mycket på vad jag ska laga. Frukosten blir vell ägg eller havregrynsgröt skulle jag kunna tänka mig. Momsit. Nu ska jag klä på mig, åka in till stan och träna på Göteborgs City med Emelie. Kul att testa någon annan anläggning än Kållered ibland.


Jag fick i någon tidning Fem snabba smoothies. Riktigt goa såg vissa ut, alltid kul att testa. All frukt är ju faktiskt nyttig.
Ta hand om er!

Martina är ensam,trött och väntar på snöstorm

Vad finns det mer att säga. Det är fredag och jag sitter hemma med inte någon som helst lust för att göra något annat. Har precis sovit i tre timmar efter en heldag i skolan och ett entimmarsbody pump pass på gymmet. Inte för att jag är mycket piggare. Jag ska alldeles strax lägga mig igen (med min samhällsbok). Två prov nästa vecka väntar mig och innebär en go helg tillsammans med mig, samhällsboken och näringsboken, plus en massa goa stenciler. Mums vad jag längtar till att få sätta mig med det, (jag vill bara dö så fort jag tänker på det.) Nej nu vill jag ha sommar, sol, bara ben, klänning, muffins, kall öl, strand, hav, båt, varma kvällar, och sommarlov!  Tror inte jag är ensam om det va, godkväll! 


Sånt som bara mormor kan göra

Min mormor är bara en sån jäkel på potatismos och köttbullar. Jag tycker egentligen inte om köttbullar, men mormors är magiskt goda. Jag åt tolv stora feta sådana idag. Jag började inte förrens klockan tre på jobbet och bestämde redan igår att jag skulle gå upp tidigt, städa mitt rum och sedan åka till mormor. Och det är en självklarhet att mormor har gjort potatismos och köttbullar. Hon sade till och med att hon egentligen hade tänkt äta lutfisk denna dag men när hon fick höra att jag skulle komma förbi så blir det köttbullerulledags på dirr.  Det är telexempel en sån riktig mormor grej. Jag menar.. köttbullar och potatis mos, hur många är det inte som har den rätten som favorit? och bara när det är mormor som gör den.
Och så har hon ni vet klippt ut massa artiklar om en massa energirika och nyttiga tabletter för jag råkat säga att jag känner mig hängig en eller två gånger, och ringat in olika hårstilar i olika hårtidningar som hon gått och köpt för jag sagt att jag vill färga/ förändra mitt hår. Min mormor är bäst! Och så hade hon köpt en semla enbart till mig och gjort en efterrätt med en massa goda frukter. Vara bortskämd får man faktiskt vara ibland. Och jag älskar henne för att hon låter mig!

Förövrigt har dagen bestått av en massa onyttigheter. Direkt efter semlan gick det bara utför. Nu är jag mätt som ett as och nybadad som ett russin. Imon blir det skola och sedan body pump så klart, det är ju fredag! Jag hoppas det är nåra som vågat sig på att gå dit nu när jag gjorde sån himlans bra reklam för dom..lät nästan som en sådanhär reklamare, "ja ni ser rätt, helgratis träning, blablabla"  aja, nu ska jag släcka och försöka få lite sömn, försöka säger jag för jag hann med att sola idag också, och iochmed att det var ett tag sen har jag brännt mig ganska kraftigt, ansiktet känns som en svullen bulle med ett glasyrtäcke. Aja nu ska jag inte ta i. Take care!


Gratis träning på Sportlife ända tills på söndag!

Ja ni ser rätt, helgratis träning på alla göteborgs anläggningar, spring!.  Det är ju jätte roligt. Ta med vänner, släkt eller kanske pojkvännen och träna loss!.  Idag var det Linnea som hängde med mig på ett Body pump pass och körde gärnet. Sicken tjej! Jag var tre dubbelt så trött första gången jag gick på ett body pump pass, än vad hon var!. Till helgen blir det jag och Emelie som ska dit. Jag och min fruktansvärda träningsverk efter gårdagens dubbelpass är inte att leka med, så mja en lugnare träning för mig får det bli. Men en hel helg utan någon träning alls, det faller mig bara inte in.

Puss puss puss puss puss puss puss puss
 

Två stökiga matvrak


Hej, över helgen som några av er redan vet har jag bott i Björkekärr hos Malins mormor, som var bortrest. Så jag och Malin bodde där och det var inte direkt så vi åkte till willys för att köpa billig snestreck nyttig mat. Utan klart att de blir pizza, mc donalds, fika och varm baguette på Cassels Café. Morotskaka innan baguetten och äppelkaka med extra mycket vanilj kräm efter. Jag måste säga att jag har väldigt stor magsäck, och mun för den delen med. Baguetten var uppäten efter fyra tuggor. Malin köpte en kladdkaka som hon åt halva innan och halva efter och sedan att hon inte orkade äta upp hela sin baguette. Klen!, det blev bara mer till mig. Haha sedan vetni några timmar efter klockan var en sådär halv elva på en söndag, så blir vi mc donalds sugna och bara måste ha mc donaldspommes(!!), vi chansade på att den i nordstan skulle vara öppen så de var vell klart att vi tog oss dit så fort som möjligt. Frölunda målet med plusmeny och en extra mellan pommes frites vid sidan. Det var maffigt vill jag lova. Haha sedan var jag så pigg att jag inte somnade förrens fyra och sov hela måndagen. Riktigt onödigt eller vad säger ni. Men ni tror vell inte att det är någon som har ångest för detta, nu ska jag ner och köra två timmar på sportlife. MRL först och sedan skall vi Body Pumpa. Dagens mat har inte heller varit något vidare om man säger så, så de ska bli riktigt skönt.





Varför var det ingen mer i Nordstan klockan elva på en söndag förutom jag, Malin och den spelandeutländskatanten som alltid sitter på bron?

 

Frågan varför man alltid är sån expert på att stöka ner kommer alltid finnas. Det finns inget svar. Och liksom sedan när det kommer till att städa har man helt plötsligt en massa annat att göra, tex blogga, sitta vid facebook, blabla massor.

Det var egentligen tänkt att jag och Malin skulle köra på en kickstart med de här med GI metoden igen..Men a vad finns det att säga. Malin är jätte duktig.. men(!!) jag var så sötsugen igår att jag var bara tvungen att baka en kladdkaka med vitchocklad... och där sket de sig. Men vafan! Jag är jag, jag skulle kunna äta hela dagen, hela natten om jag skulle kunna. Oj nu var jag ganska ärlig. Men nu måste jag kila till bussen! Ha det kanonfint.

Jag, blonda jag!!




Haha helt ooootroligt, bli blond igen?  Tänk er såhär såg jag alltså ut för inte alls så länge sen, vissa bilder är tagna precis innan sommarn om jag minns rätt. Tyckte det var ganska roligt när jag hittade en skiva hemma som jag hade döpt till " den stora datans bilder", stoppa in den, och dessa och massor, massor med andra bilder dök upp. Så mycket minnen.. och bilder är ju verkligen det bästa som finns. En bild säger mer än tusen ord. Nu var detta bara egobilder, men varenda en minns jag som igår. Man höll högra handen framför ansiktet, puta med läpparna, hade uppe huvudet och trodde att man var skisnygg. Herregud, nja såhär blond skall jag aldrig bli igen men blond skall jag bli. Till sommarn vill jag vara blond, det är bara så jag. Sommarblekt hår, naturligt och snyggt som bara den. Det är vell ungefär så jag hoppas på att få beskriva det. Men detta blir inte förrens kanske nästa månad, februari.  

Nu är jag hemma hos Malin och myser till max, tända ljus och magar fulla av varm pizza. Vi kollade precis på Let's dance, sååååå tråkigt, man vill ju se.....street, popping, locking, hip hop. Vafan..inget vardera man ser en glimt av.  Jävla amatörprogram.  Nu ska jag mysa med Malin, my man. Peace out!

Sommar med läckra klänningar och bruna ben är något jag längtar efter


Är den inte läcker? Helläcker tycker jag. Den med mina bruna ben efter Ayia Napa och mina hunter boots. Jag längtar så mycket tills den dagen. Jag hoppas inte det är för varmt så man faktiskt kan ha stövlar på sig. För det är ju så snyggt!. Klänningen hittade jag på www.asos.com förresten. Kan ju alltid vara roligt att veta och kanske gå in och kolla för dom har faktiskt jätte många snygga och läckra grejer.  

Nu skall jag sätta på en film och krypa ner under täcket. Förövrigt har dagens sysselsättning inte vart så mycket mer än middag vid matbordet, en promenad med Wilma och Lajka och upp och ner ifrån soffan. Men mestadels har jag legat och halvsovit hela eftermiddagen i soffan. Vilket jag inte tänker säga tycker är skönt för jag slösar bara bort mitt liv och de går med en sån himlans fart att man har faktiskt inte tid till att vara varken olycklig eller trött. Vi får se om jag orkar ta tag i det någon dag. För snart kommer våren och sommaren och då kommer automatiskt den här lyckliga sommarkänslan inom mig.

 Nä nu blir det Dr. T & Kvinnorna. Någon som sett den? Den låter vell inte så jätte bra men jag orkar inte kolla på någon action blabla och inte någon allt för sorgsen heller. Detta var en komedi som ja hittade hemma nivet i ett sådant pappersfodral.... så vi har vell antagligen fått den i någon tidning. Skall ge den ett försök iallafall. Får inte somna allt för sent ikväll bara, blir lång dag på jobbet imorgon, jag måste orka, trots utan denna matlust.
Sleep tight!

Mat gör de!

Helt sjukt vad mat gör. Jag hade inte ätit nånting på två hela dagar och tillslut åt jag något litet och min mage vände sig in och ut, kändes som någon slags kramp, gjorde så ont att jag inte vågade äta på en halv dag igen. Sedan blev det bättre men nu vetni, nu har jag feber och är illamående som a. Det bara måste bero på maten. Jag vet inte. Men jag har faktiskt hållt mig helt frisk hela den här vintern så de brister vell ut nu. Men jag vill tro att det beror lite på att jag faktiskt har varit väldigt väldigt lycklig på senaste och nu känner jag vell inte riktigt så längre, de skulle ju kunna bero på det också. Men nivet träna på tom mage, gör inte det!!. Musklerna måste orka arbeta. Du själv måste orka. Du behöver energi, kolhydrater och energi (fett). Och sedan för att muskler skall byggas upp, celler förnyas, och hormoner bildas behöver du vitaminer och mineraler. Och det får du ju faktiskt av all slags mat, inte sötsaker och onödigt, ni vet vad jag menar. Men fett är det ju telexempel i majonnäs,kaviar, strömming, lax, jätte bra energikällor!. Jag var väldigt nöjd med vad jag åt och förbrände i somras. Jag höll allting på en jämn nivå hela tiden. Inga hack med hela dagar utan mat, och inga dagar med för mycket mat. Inte för många iallafall. Det är ju jätte bra när man lyckas hålla det jämnt och lagom. Så att du orkar med din träning och faktiskt kan känna dig hyfsat pigg efteråt. Men som sagt, så som jag faktiskt ser det så är de mycket som spelar in. Inte bara maten. Om det hänt dig något bra just denna dag trofan att du klarar köra näst in till dubbelt så hårt på gymmet, har något dåligt hänt dig går du inte dit alls. Eller också kör du bara hälften så hårt. Jag pratar bara hur det är utifrån mig, ingen aning om det är såhär för alla, men säkert för många. Tänk efter så är det säkert så för er också.

Typ som idag..jag hade uppbokat MRL en timma och sedan Body pump direkt efter en timma, men jag orkar bara inte, så det blev bara MRLen för mig idag och imon blir det Body pump då, liksom med en vilonatt, de blir för mycket helt enkelt! Jag har en go Body pump att se fram imot på fredag också, tränarn är stenhård!. Aja nu kör vi, maten hoppas jag att jag kan börja äta ganska snart för de här funkar inte!. Mamma vill stoppa i mig några jävla soppor och nån pulver nutrilett skit, vilket jag har provat innan, men ärligt jag kan svälja vad som helst bara jag inte behöver svälja den äckelvällingen. Fy. Vad var de jag skulle ha sagt?, Jo.. ät mat!
Take care!


Jason Mraz- You and I both

http://www.youtube.com/watch?v=WHNGZC9rfao

Gah, Låten får än att sväva på moln eller något, tankarna bara försvinner och man bara njuter till hans ljuva stämma.

Film och tröst med den bästa

Hejsan, Jag hoppas innerligt att ni mår bättre än vad jag gör just nu men iallafall, igår kom Pernilla hit och var med mig. Vi sa ingenting under hela kvällen/ natten, jag satt i soffan och hon i fotöljen. Men det är ju så bästa vänner kan göra(?). Vi behöver inte säga nånting, hon förstår min tysthet lika mycket som jag förstår hennes. Livet har trillat ur sin form för mig, tappat all livslust och glädje. När man tror att man har det bra, och man faktiskt är lycklig så ska man inte få vara det på något jävla sätt. Helt plötsligt tas allt ifrån än. Fastän att det inte är precis allt känns det endå som allt. Och man står ensam. Känns ju inte som jag kommer ha lika mycket att skriva om här när min blogg bara handlar om vad jag har för mig på dagarna, eftersom jag lär nog bli kvar på mitt rum de närmsta veckorna. Vilket jag inte vill för jag var lycklig alldeles nyss men lusten känner inte för att göra något annat.
Nu ska jag ner till sportlife och köra ett MRL pass, vi lär se hur det går när man inte ätit en smula på en och en halv dag och  bara druckit en massa vatten så det kommer vell antagligen komma upp efteråt. Usch vad äckligt. Det vill jag inte heller, men träningen är något jag aldrig ska sluta med, gymmet är där man mår bäst, stället man går och berömmer sig själv mest på, och där man faktiskt utmanar sig själv mest. Jag kör utmaningar hela tiden, klarar jag tio kilo så ska jag köra med femton, så är det bara. Efteråt är jag alltid lika stolt.   


Kolla vad jag fick av min bästa vän, INGEN FÅRFETTA UTAN FÅRFETTA.
Say no more!

Ni måste smakat något så gott



Avokado med creme frech och rom!!. Det är helt sjukt gott. Jag lovar er. Och nyttigt! Avokado är bara nyttigt. Av rom sägs de ju att man kan få binnikemask ioförsig men tänk inte på de. Idag efter mina två pass på sportlife var jag rejält sugen på sådana här. Åkte hem, smällde i mig två avokados och sedan mådde jag typ illa, för mjaa jag tror endå att detta kanske inte är något som är så gott att man kan äta hur mycket som helst av (som man kan med vissa grejer, som tex julias creme brulje) för tillslut äcklar man sig faktiskt av den romsmaken. Om jag ska vara riktigt ärlig!! Men nä det var vell inte något jag tänkte förallt länge på, utan då fick jag bara helt plötsligt världens bästa anledning att gå till kylen och hämta mig en risifrutti med en massa goa smaker. Och det måste jag ju säga att jag gjorde enbart för att få bort romsmaken imunnen. För liksom borsta tänderna eller något sånt passar inte. Smaken måste renas ända ner i djupet. 

Jag kände att inlägget från gårdagen var ganska onödigt, liksom ni fick endå reda på att jag och min lilla syster gick och såg high school musical? ganska kul att veta liksoooom. Och idag känner jag ju att jag berättar för er vad jag äter liksom att det är minst lika intressant, men liksom om jag ska berätta vad jag gör hela dagarna? hallloooo skärpning, ni skulle bara bli SÅÅÅ avundsjuka på mitt  jävla glamour och fashion liv. För visst är de så? Nä men nu ska jag fortsätta ruttna lite, kolla på tv lite, a typ.  Hoppsladderfittanlej. 


High School Musical 3



Jag var på den igår, den var faktiskt helt okej. Men jag såg den för Simones skull så de var vell inget jag själv hade valt. Jag är riktigt sugen på den Australia. Men den tycker jag verkar som en bio att gå på med mamma. Hoppas hon vill följa med någon dag.

Ja alltså vad ska jag säga..nu sitter jag här och har brännt mig ganska rejält. Gör ganska ont. Fan man får passa sig, jävlar va ont det gör när man väl gjort det. Nä brändning av solarium..farliga grejer!.

Snart borde vell pizzan komma. Fjärde dagen irad med pizza,burger king, eller mc donalds. Inte bra det här! Men jag kan ju stolt meddela att jag var nere och körde ett body pump pass igår och imon blir det ett till!. Skall börja köra riktigt hårt på träningen nu, beach 09 är här snabbare än va man tror.

Så jag har vell inte så mycket mer på hjärtat.
Puss på rompan.

Singstar med vin

Igår var jag hemma hos Jenny och sjöng singstar. Jag sjöng vell inte så mycket men Maria må jag säga sjöng!. Helmysig kväll med en massa vin, och goa tjejer. Jennys lägenhet var helcool... mitt i vasa. Sedan drog vi en runda på stan, in på chez en snabbis och sedan var vi vell mestadels på burger king. Tänk så roligt det egentligen kan vara och bara sitta på tex burger king som vi gjorde och bara prata med varenda människa som kommer nära, så många skratt och så mycke tjöt. Nu tror jag ju att det inte är så svårt när vi alla var helbenga men roligt hade vi!.







Imorse vaknade jag upp hos Maria och vi käkade en stor frukost, eller jag gjorde vell de, Maria och Julia åt normalt lagom.
Sedan har jag vart med min lillasyster hela dan. Som jag hade glömt bort igår så skulle jag passa henne idag. Och slapp som man är orkar man inte laga mat och åker in till stan för att äta på Mc donalds för 158:-. Då åt jag och en sjuåring liksom. Haha det är ju nästan pinsamt. Nu är jag så trött och hängig (tror jag är sjuk) att jag skall sova typ nu. Jag och Simone skall upp tidigt, klockan tio och gå på bio med. High School Musical 3 får blir det. Spännande. Nä men Simone tycker iallafall det är roligt. Sedan kommer mamma hem och då kan jag återgå till att göra mitt. 
Ha det bra!

Frukost i stan på dan och BLVD på kvällen

Hej hopp! Imorse vaknade jag upp väldigt glad. Starten på de här året har vart de bästa! även om jag måste erkänna att GIn sket sig direkt. Frukosten i stan med Kajsa och Alexandra igår var helmysig, den var bäst, oslagbar. Vi var på Le pain fransais, ett fransk cafe vid sidan av avenyn typ. Ingen aning om vad gatan heter. Men där i allafall var det ju bara baguetter och sån shit så jag var ju typ tvungen. De fanns sallad ioförsig kom jag på nu, äsch jag ville ha baguette så jag tog en baguette, fan. Men iallafall så var den jätte god. Alexandra tog också en och en latte som jag. Kajsa drack San Tropez te och åt en vaniljbulle. Vi satt där i nästan tre timmar och pratade om allt, nästan då. Men allt som berör oss. Och en massa minnen med massa skratt. Åh vad helt fuckat mycket jag älskar dom två. Helt otroooooligt mycket.










Hahahah så vi skratta, jag sitter ju förfan med fittan ute!.

Aja sedan bar det hemmåt och var vell hemma i två timmar och gjorde iordning mig för utgång. Förkrök hos Pernilla var de som gällde. När vi hade bersat lite åkte vi in till stan där vi mötte upp Nathalie, Frida, Louise, Limour, Anders och Ola. Helgoa vad vi allehopa. In på BLVD och dansa gärnet. Sex on the beach efter sex on the beach. Sedan var kortet tomt. Haha så när vi skulle äta på burger king innan hemfärd börjar de medjesas ej, Haha ingen koll på nånting. Helt åtta helvete bra. Var hemma halv nio imorse efter en dag/ kväll som sent kommer glömmas. Oh haha har träningverk i hela kroppen så vi dansa. Inga bilder med min kamera togs men en massa med vimmelkillens, bra där. De kan vell man se på efterfesten sedan skulle jag kunna tänka mig. kuk. 

Men gårdagen var alltså underbar, Pernilla, Kajsa och Alexandra gjorde hela min dag. Nu har jag vaknat och vettesatan va jag ska hitta på. Först skall jag duscha och fräscha till mig iallafall.
 Ni får ha en bra dag! Lots of love!


Min start på 2009

Hej! Min nyårsafton blev kanon. Jag hade jätte roligt hos Sofia, där vi tjejer var samlade och lagade god mat. Sedan gick vi till Johan där det var fest. Musiken var på, drickan flöda, man fick träffat en massa gott folk och det bästa var att man fick fira tolvslaget med de bästa. Jag var glad nästan hela kvällen förutom en liten stund haha..det var när jag kom in till Johan och såg alla människor som dansade i ett rum med en spegel framför sig, en stor jävla spegel. Jag tänkte kuk, skall jag behöva se mig själv hela kvällen och bara bli deppigare för varje gång, iochmed att jag var störst av alla. Vilket är ett väldigt stort problem för mig, det är ganska jobbigt när man vet att alla i rummet väger en trettio-tjugo kilo mindre, att killarna väger lika mycket som en själv och att det alltid är jag som blir hungrig först och om man inte hittar mig går man bara till kylskåpet för det är oftast där jag är. Rätt så pinsamt faktiskt. Så det är nog det jag ska jobba med mest det här 2009 året. Liksom snart är det Cypern och hur kommer jag att må då ifall jag ska gå och tänka såhär. Liksom ligga på playan med Alexandra och Julia. Hallo nej nu har jag och Malin bestämt oss för att vi GI startar idag. Vi kör på en sådan start igen!. Nu skall de gå bra också.
 

Cecilia, Pernilla, ALexandra och Kajsa, Hälften av tjejerna!


 Vitlök och persilja marinerad hummer med räkor. Med tillbehören, vitlökssmör och baguette samt sallad.

Jag hade inte så många mer bilder på min kamera men alla andra har jätte många så det lär nog komma någon mer. Nu måste jag skynda, skall hinna göra mig iordning inom en halvtimme. Idag blir det nämligen mys med frukost inne i stan med Kajsa och Alexandra, balltorpsbabes'n. Underbar dag! Se till och mys till det riktigt och jag ska verkligen hålla min Gimetod så det blir ägg på cafe för min del, det låter kul men nej jag får kämpa. Kram kram kram!

RSS 2.0