Nu kör vi!

Köra är precis vad vi skall göra, eller snarare jag. Haha. Men shit vad jag är grym, vet ni det?. Bokat intensivkurs idag, handledarkurs, OCH gjort syntest och skickat in om körkortstillstånd. Så troligen innan året 2010 börjar har jag körkort!!!. Och så ringde jag även vägverket och ville boka uppkörning samt teoriprovet, men då bad han mig sakta ner. Men sakta ner? när jag har full gas(?!). Icke som icke. Om två veckor ringer jag tillbaka och bokar. (Var iallafall tvungen att vänta på mitt körtkorttillstånd.)
Sätta upp en deadline tror jag är de man precis skall göra. Och det gör jag. Så stolt som jag är för dagens prestation lägger jag mig nu i min ickenybäddade säng dock, men annars är allt annat perfekt för tillfället!. Att alla projekt kan vara så kul, det är det här jag älskar. Här kan ni ju faktiskt få se min lilla lista av projekt.

Ett: Körtkort!
Två: Tattoooooo, mer om det kommer!
Tre:
Studentresa. Vart? När åker vi?
Fyra:
Projektarbete skall lämnas in. Och det skall bli grymt!
Fem: Bal 23 maj. Baldejt? Balklänning mm?
Sex: Studenten 1 juni. Studentflak? kläder?
Sju: Söka jobb!! Plus, mammas flytt? vart skall jag bo?

Sådär, nu kör vi som sagt!.  (Fast egentligen är det så mycket mer, så många mer små projekt men som tar sin tid, för den här listan blev ju inte så lång. hum, men så ni vet!!.)




Hold back that shiTT


Ja, försöka går ju. Idag har jag ätit upp allt, ja allt, haha galet vad jag bara går upp mer och mer. Aja, jag har iallafall ätit upp allt mitt lillasysters godis. (som hon vann igår på Liseberg). Och hon är inte ett sånt jätte stort fan av chocklad. Ehh hon är knäpp, ja. Chocklad måste vara det godaste som finns, i alla olika sorter, bara det är chockladsmak liksom. Fem Ploppaskar, en daim påse och en Malaco påse med snööören i. Plöpp, rakt ner i magen. Haha ja, ungefär sådär. Men vad förtjänar inte jag en dag som denna. Hör här. Praktik till 17.15. Body Pump på Sportlife 17.30- 18.30. Dusch. Ca 19.30 började jag på religions uppsatsen om kloster. Och nu är jag klar. Wey för mej?. Nu är jag sketa trött, sketa. Så, GODNATT people!

coolT



Tycker det är rätt coolt att det är rött på insidan av Rayban fodralet. Kunde inte bli snyggare.

Dagens Repeat

Ken Rings nya album- Hip Hop, låten Välkommen till en ring, är dagens repeat låt. Så jävla bra, don't know why, lipar som en baby iallafall. Nu skall jag faktiskt sova. Fuck this. Vill festa, dansa(!!!!), umgås och skapa nya relationer. Praktik=  bajs.

NYKÄR


Rayban, guldiga, pilotformade. Mmmmmmmm! Nya för idag. Nu: Laserdome. Puss!

Högst upp på önskelistan! Högst upp!!

                                        
                                         Ja, tack!. Dig vill jag bära, dig vill jag bära!!

Jag har ju faktiskt ingenting jag önskar mig. Därför har jag gett mig ut och kollat på små grejer istället. Den här ringen önskar jag mig mest. Eller gett mig ut, den här hitta jag på internet. Älskar den så mycket!. Don't know why. Det finns så många fina där ute, men jag fastna för denna. Sedan på andra plats önskas ett par innetofflar. Och sen är jag nöjd med lite kramar, glädje och kärlek. Bli 16:e november, NU! Iiih.


Oh oh ohohohohohoh

Hittat min drömkille. ÄRLIGT, vad skall jag göra? skall jag åka till idol sista chansen och kidnappa honom?. (Så jag kan ha honom helt för mig själv.) För det är det jag vill. Så kan han börja skriva låtar till mig.
 Nej, shit vad jag e kär. Jon Jon Jon Jon!! Kom ut till mig!. Plus att han är snygg. Inte vacker eller så, bara söt/snygg. Rätt så sexig också. Eller "rätt så", damn he's hot!, menar jag. Hihi, nu skall jag sova/ drömma om Jon. Haha helt ärligt så tror jag att jag kommer drömma om han. Ja. Så, godnatt på er kära vänner!.
                       
                                     


ÄNTLIGEN

                      
                       Slingor has been done!

Men ärligt, så vet jag inte hur nöjd jag egentligen e på en skala. Det blev lite så som jag ville ha det och nåra slingor blev lite för mörka, så lite blev som jag inte ville ha det. Men det är ok!. Var skit nervös igår. Hatar att överlämna håret i några händer som inte är mina egna. Det blir nog nåra fler slingor till vintern. Lite fler ljusbruna är då tänkt. Kör på samma ställe, "frisöserna" i mölndalsbro. 1200:- för slingor och klippning. A nu vet jag vad ni tänker (att det var skit dyrt och det finns massa andra ställen som är lika bra och till och med billigare blablabla), men!! ärligt, hur länge skall man hålla på att leta?. Gillar inte det här utländska ställena. Oj får man lov att skriva så(?). Eeeh menar inget rasistiskt eller liknande, bara att jag förlitar mig mer på en svensk blond (helst ung också) frisör. Frisörska kanske man säger, vad vet jag. Men ja, så är det bara.

Nu: Svenska hollywood fruar, tända ljus och täcket. Ohfan, religion, religionuppsats måste skrivas också. HEJDÅ.


Besides..

Grät idag efter skolfotot hade tagits. Fotografen skall få se fotografiet och sen skall jag köra upp det på honom. För fa-an, så dåligt det blev. Hans fel alltihopa.
Puhh så less jag blir på livet, eller något liknande av livet, vad vet jag. Lever jag? haha tvii på skolfoooooootoooooooooooooooooooooooo. gah.


Change is here


Mmm! Lite avklippt här och där och vipps så blev det en väst!. Den med lite nitar på så är den mumma.

Godnatt vänner


HEY YA


Leopard deadem.

Måste bara låta er få veta hur kul jag hade när jag tog bilder på mig själv idag. Inte en enda bild som blev normal, så därför var denna den "normalaste", fast endå inte "normal".  Jaja, det var nog lite konstigt sagt, men jag ser i stortsett konstig ut på varenda kort.

Men vet ni vad jag har haft för mig idag? Nä, hur skall ni kunna veta det... jag har sett Inglorius Basterds. Äntligen kan man väl säga efter allt prat om att den skall vara så himla bra. Men ja, jag hade nog för höga förväntningar, för det är inget jag kommer att titta på igen!.

OCH, vetni, hehe nu kommer lite ointressant text: men jag tog ut min navelpiercing idag..för att: låta hålet växa igen, bli med barn och slippa ett jätte ärr där. Hehe!. Mm, det är sant. Enbart därför för annars tycker jag det är jätte snyggt!.

Och nu känner jag mig riktigt fet, slängt i mig en hel hönekaka med två stekta ägg samt med ost på, och två rostade mackor med ost. Bara sådär på tiominuter, nu kvart över tolv. Bra, mycket bra. Fa-an. Jag som tänkte jag skulle gå ner dom 15 kilona jag gick upp i Cypern. Ja, ni läser rätt...15 kilon. Gissa om man mår bra eller riktigt dåligt?. Tippa på dåligt så får ni rätt. Tviitvii på all onyttig och go mat. Haha nudlar= livsfarligt. Visste ni det? . Haha aja, nu skall jag sova, och försöka se pigg ut på skolfotot te morran. Som förövrigt kommer bli as skabbigt. Utväxten har jag inte hunnit med, sola har jag inte hunnit med, kläder har jag inte haft råd med. Eller hur att det är kul då? NEJ.

Men nej nuså är jag riktigt trött, mackorna lade sig som en klump, bom godnatt! <3


Life is?

Hunterbootsen är påväg från USA!. Snart hemma med mig. Och jag är mycket nöjd med mitt beslut, woho. Livsglädje? ja lite. Men det borde finnas mer...nånstanns där ute?. Ja, livsglädje alltså..


JUMP JUMP JUMP





Varför känns livet så trist bara?. Pang, hål i huvudet, jagärna!.

21:55


Ikväll är det jag och Joshua!




14 SEPTEMBER, pang!


Då smällere!
Joshua Radin kommer till Göteborg och spelar på Brew House. Boka biljetter på Ticnet. Gör det..NU. Syns där. Wiihoo. Love love love.

My new black beauty


Sådär lagom fin på stan, hålla i handen eller under armen. Stor och rymlig, nu till vintern får extra leggins eller en liten kofta plats (utan att den ser ut som en boll). Tycker den är alladeles lagom stor!. Bianco- ja där finner ni den!

Sundrenched World- Joshua Radin

DOG


Riktiga töngkössar

Och en massa mys!
Ikväll har jag varit hundvakt. Ja, såklart till grannens hund. Och satan jag blir bara mer och MER kär. Mamma är med kär. Vill och vill inte ha en på en och samma gång. Jobbigt det lät, ja.
Jaoppjeppmjo vi får väl se, fortfarande inte tappat hoppet om att få grannens.


Så fin, muskulös och underbar hund!

OCH, detta blev det första inlägget på ett litet tag utan nåra alls. Men ao, kör direkt på min förälske i denna hund. Uppgraderingar på något skoj står på 00komma0.
Sova nu, praktik till morran. Häng mig?dränk eller vad som helst. Puss!

RSS 2.0