Hej hopp osv..

Fan vad tiden bara flyger iväg. Okej att jag endå hinner göra rätt mycket, eller träna mycket hinner jag. Men som nu? nu är klockan redan kvart i tolv och jag kan inte komma på tre vettiga grejer jag gjort de senaste tre timmarna. Jag tror fan inte jag har gjort någonting. Gisses att jag skall svära så mycket också, jag är rätt dålig på att prata fint. Eller nivet så. Kuk samhällsprovet idag gick faktiskt förvånardsvärt bra. Plugga på bakfylla verkar vara min grej.

 Åkte ner till Sportlife och körde MRL en timma och sedan box i en timma och en kvart. Fy fan vad grymma vi tjejer är. Jag, Linnea, Soffi och Bengan..Heja!. Imon är det fotboll på indvalet, gympa på morgonen och sedan Body pump på kvällen en timma. Tänkte börja snaaaaart med Gi:n igen. Skall bara äta godsaker nåra dar till, haha:). 20- 30 smörkakor idag. Fyfan vad jag är beroende av skiten.

Nu är jag sådär överglad. Jag skall bannemig sova gött som ett as inatt, som jag faktiskt har gjort typ de senaste fyra nätterna.


Klockan fyra i mölndalsbro, vad gör man? Sover.

Puss puss puss puss puss puss puss puss puss


fäställe?




Okej, nästan lika brun då


Det där är vell endå min pose?


Oslagbara gör vi det, dansar hela natten lång!. Fan vad jag älskar det. Lite alkohol, en fårfätta och musik så är kvällen fixad.

Nu sitter jag här igen. På en söndag med samhällsboken. Provet är imorgon klockan ett. Jag är så bra att jag inte är förvånad. Jag skall försöka börja läsa sidorna snart. Pruttt vad jag inte orkar.

Men puss!

Förra helgen

  





Haha här har vi mammuten på bild!. Två meter bred, två meter lång. Tog upp hela Chezs dansgolv, dansade på vartenda bord. Gisses vad jag skratta!. Svettig och stor som ett berg var hon!. Jag och Pernilla kallade henne för "mammuten". Haha.

Nu skall jag läsa lite samhäll och sedan sova. Step kvart över tio till morran med Linneus!. Efter det Coreball. Vi är grymma!.
Ps. Gi:n har jag bett fara åt pipsvängen. Jag är inte född till att äta avokado, filmjölk och keso, jag är och kommer förbli ett kakmonster! :). Ds.

Puss&Godnatt!


Turistmässa



Haha här packar man på sig så mycket man klarar bära, Kajsa!. Jag själv var mer "ät så mycket det finns rum för". Kan säga det direkt att jag har haft två dagars uppehåll från GI:n. Gått upp tre kilon. Men när man gick på mässan och blev erbjuden en massa godis, glass, klubbor, ja godsaker såattsäga, går det inte att motstå. Fast idag känns det rätt ovärt.  Imon blir det allvar igen. 

Sjuk som ett as. Dummare än en idiot går jag ut på kvällen. Ren idioti. Vid fem kommer jag i säng och har nästintill sovit hela dagen idag. Rätt ovärd kväll när jag bara var snuvigt full, hostandes hungrig och illamående av trötthet. Det enda som fattades var febern. Cyklade till gymmet en snabbis och körde söndags mrlen en timme bara. Vaknade för en timme sedan och nu skall jag snart sova för natten. Bara att träna när man är sjuk är idioti. Men vafan jag får dampet om jag inte gör något. Jag är inget annat än lite hängig. Hosta, snuva, illamående, inget jag vill ligga i sängen för direkt. Träningen tänker jag inte vila från. Lägga på mig tio kilo direkt. Nej!. Äter Kan Jang, vitlökstabletter och c- vitaminer som bara den istället.

Say no more.


Love doin' me

Skall faktiskt sova nu. Ja ni läste rätt. Jag skall sova och är faktiskt heltrött. Ont har jag också. Nästintill i hela kroppen, det tar på kroppen det här med träningen må jag säga, träningsvärk!. Idag har jag bytt mitt individuella val från digitalbildbehandling till fotboll *nöjd*. Sedan har jag kört body pump i en timma och badat ett jävla bra tag. Halsen mår inget vidare dock. Men njutning till tusen blev det endå. Imon skall jag upp tidigt och gå på svenska mässan med min viking Kajsa. Möta Sohlajnen också. Vi skall trekant'a. Tihi vad mys. Och sol skall det bli. Kalasbra va. 


Check it out!. Linser med färg. Skit snyggt om ni frågar mig. Det är Kajsa som testat det och jag skall också göra det en dag!, Vilken färg skall jag ha?


Men titta här då vad man kan hitta i en sådan liten affär som handlar'n här i balltorp! GI glass!. Så fuckat god också!. Man måste få äta glass nu när det är sol(för det är det bästa som finns). Tror ni att jag blev glad när jag hittade GI glass. Då får jag min sol, min glass och min viktnedgång. Hallelujia!.

Nu, sova.

Konstiga oranga boll

Sol är de, men kallt som f*n är de också!. Blä urk......
Kuk i håltimma med.
Ciao!

Du är som en studsboll utan studs!

Vafan gör man?. Här har ni mitt träningsschema. Walla.

Mån: Bara ta't lugnt.
Tis: Body Pump 19.30- 20.30
Ons: Body Step 18.45- 19.45, S-core 19.50- 20.20
Tors: Jobbar, men cyklar till jobbet dit och hem!
Fre: Body Pump 16.30- 17.30
Lör: Antagligen kommer jag inte må bra och pässa på all fysisk aktivitet!
Sön: MRL 16.10- 17.10



Nu skall jag mysa med samhällsboken tills ballar av stål börjar. So long!

Beslutångest och ännu mera ångest! Skjut mig... idag!

Det är aldrig fel med youghurt, kiwi och banan. Det är så gott med vanlij yoghurt!. Jag åt precis en skål. Och banan Mmm, Mmm!.
 

Utöver att jag nyss åt yoghurt har jag beslutångest. Jag mår allmänt dåligt. Kan bara inte sluta tänka på det. Jag kan inte bestämma mig för vad jag vill. Det känns päss, jag måste skaffa mig ett mål och nå det. Men så jävla lätt är väl inte det heller. Jag måste jobba hårt, riktigt hårt för att nå vad jag vill. Frågan är om jag orkar offra den tid och energi på det? Om det är värt att chansa. Det är om skolfan, mer orkar jag inte säga. Men jag har beslutångest! och då har det varit världens jobbigaste dag. Jag kan ju inte slappna av. Min hjärna sprrrrrrängs. Skjut mig någon!. Har fått reda på kvällen i fredags med. Den sitter aldrig fel. Någon får sitta och liksom återberätta för du själv har varit i någon helt annan värld. Ångest!!!!!!!!!!!. För min del var nämligen några timmar av kvällen svart. Fullt ös medvetslös kanske skulle tatueras in någonstanns. Ärligt så hatar jag mig och mitt för att jag är som jag är. Det finns säkert något man kan göra, men ibland undrar jag om jag är två människor i en kropp. Ibland är jag så motiverad på träningen och ibland ärligt så känner jag mig som ett alko. Kan dricka alldeles för stora mängder, alldeles för ofta. Inte för att jag är olycklig, jag har ju skoj, och jag mår ju bra. Då av nån gång mår jag som bäst. Mer dagen efter som jag mår dåligt. Och i veckan kommer ångesten. Samma veva vecka in och samma ut. Fan för mig och mitt. Skärpa mig tänker jag inte säga att jag kommer att göra. Som tur är har jag Kajsa. Kajsa har lovat att hämta mig i mölndalsbro när vi är vuxna då jag bajat på mig, är hög som ett höghus, och står och gapar: Någon som sett mina trosor?. Det har hon lovat, bra vän va?. Jag tror inte hon förstår vad hon gett sig in på. Haha!. Eller så skall jag bara säga att livet kanske blir jätte bra.

Nu spelas Håkan Hellströms alla album här på min dator, musiken är så fin och underbar att jag blir helt mjuk och lugn. Jag skulle kunna dö för honom och hans musik, hans ord!.
 
Men hörni, Ballar av stål har premiär ikväll, Fem i tio på femman, Don't miss!. Igår låg jag och storskratta hela timmen wipeout var på tv:n. Det programmet gör att man längtar till söndagar!. Och innan såg jag Gossip Girl. Jättre bra bra bra bra. 

Ta hand om er i detta tråkiga väder som regn, försök blicka framåt sommarn! 
Blöt kyss! 


Mitt!





Ett utav de senaste inköpen. DieselLinne med hål i ryggen, från Åhlens City.
Sommar, nutack! Det kommer komma till andvändning en heldel, jag är kär! 
 
Smek på seg söndag, klockan är bara sju?!, vad skall man göra de resten av fyra- fem timmarna man antagligen är uppe? Allt det tråkiga är redan gjort! Så mja, kanske skall jag ta och äta något. Eller nej, Beck kommer ju! Kanske skall ta och kolla på de då. Om jag är på beckmode då:). 
Vad mer? Ciao!

Våren är kommen!

Iiiiiih det är sol ute. Jag känner pirripirret i magen för jag är så förälskad i solen. 

Nu har jag precis klivit ur duschen och kommit hem efter träningen med Linnea. Ditvägen var lättare än hemvägen, mycket!. Helt död är jag nu. Jag kände inte utav baksmällan förut, men så fort jag började springa på löpbandet, sa det bank..bank..bank. Någon skaka om huvudet på mig ganska rejält. Baksmällan vart det.
 
Jaja, nu vet jag inte riktigt vad jag skall göra, måste plugga samhäll, skulle behöva städa rummet och en massa andra små grejer som skriva upp veckans planering i kalendern. Men! En promenad överväger alltihopa. Så kanske en promenad eller något av de tråkiga. Fast då lär jag nog somna. Inte så bra de heller. End of tjöt. Vi hörs senare!

Varma vår Kramar.

BB och chill i dill

Igår var de myyyys!. Benjamin Button's otroliga liv blev sedd på biopalatset. Riktigt bra film. Visst grät man allt. Åh. Cashewnötter och 70-procentig chocklad åts. Mina favvo's jö!.




Chill i dill hos Emil. Klädpoker ochså.


Var hemma runt fyra, somnade ganska gott. Fullt ös medvetslös!.
Skall ta mig en cykeltur till Sportlife nu, Linnea och jag skall träna som fän.
Ciao!


Smoothie a la Alexandra


Vaniljyoghurt i lager mellan mixade blåbär med is. Jätte gott!

Min specialité:

Vaniljyoghurt med rött äpple och kanel. Mellanmålet varje dag!

Tacos, fredagarnas favorit!

Haha det ser inte så gott ut när jag tog en sådanhär bild, larverna är osten och när jag inte hade något bröd till var det bara en hög på tallriken, (Kom på kameran när jag hade börjat äta med.)


Vi hörs!

Det är lördag, men det känns som söndag

Jag mår bra nu, om man jämnför mot hur jag mådde när jag vakna. Ajajaj baksmälla. Gi:n går bra som fän, jag räknar ju så klart bort alkoholen då, men annars går den prima. Jag har blivit så jävla motiverad. Ni anar inte. Igår var det förkrök, utgång, donken, och sedan säng. En go god sömn blev det. Jag är fullkomligt förälskad i min säng, min kudde, mitt lakan, mitt täcke. Den är så mys. Får se vad som händer ikväll. Kanske tar det lugnt. Den skulle aldrig sitta fel. Nu har jag precis sett klart Australia efter många försök att se klart den men somnat. Den var ju hyfsad. Aldrig någon film jag skulle se igen om man säger så. Hoppas ni hade en rolig fredagskväll, det hade jag. Ciao.

Åtta helvete då

Jävlarrrrrrrrrrrrrrrrr. Jag är så trött på snö att jag kan gråta. Och igår? vad fan var de för jävla vårtecken(????). Kom inte och visa er om ni endå bara skall ställa till ett helvete. Men vad var det jag sa, inatt var det fullmåne och imon är det fredag den trettonde. Eftersom det nu var så himlans fint vårväder igår, tänkte jag nu imorse att jag skulle cykla till jobbet (ligger vid åbytravbana) och tar inte alls mycket kläder på mig, (så jag lugnt och skönt kan cykla utan att bli svettig). Cykla ner var inga problem. När jag såg att det började snöa mitt på dan däremot, ville jag seriöst döda någon. Japp, det var bara att cykla hem, ramlade några gånger, stelfrusen som en pinne och så jävla sne. Jag har ingen annan att skylla på än cykeln. Så den jäveln fick sova ute i förrådet inatt!.

Undra vad som händer imon.


Australia filmen nu, kanske hörs sen, eller till morran. So long.


Kommer vi bli varulvar inatt?

Jani, inatt blir det fullmåne. Och på fredag är det fredag den trettonde. Jag känner på mig att det väntar mig ett par rent av helvetes dagar. Planerna är bra hittills, men allt skall väl skita sig. Något kommer ju att hända!. Varför bryr jag mig egentligen?..det har jag aldrig gjort innan.

På tal om fullmåne och såntdära...
Så har vädret varit jätte fint idag. Sol, sol, soool. Jätte mysigt!. Praktiken gick fort och svenska skrivningen som jag hade imorse gick hyfsat. G iallafall- nöjd. Jag har varit jätte glader idag. Gisses. Träning har jag inte hunnit med dock, men på lördag skall jag köra gärnet. Sedan kör jag på rejält nästa vecka. Snart skall jag åka och handla lite godsaker som yoghurt, den är slut :(, och sedan skall jag faktiskt städa mitt rum. Göra det riktigt fräsht. Längesedan det var riktigt rent överallt. Så förbaskat tråkigt bara!.

- Vad heter Elvis lillebror?
- Tolvis.

Ni måste hålla med(?), telenor-reklamerna är lite roliga. Lite. Iallafall när man är full. Haha!


Dusty Springfield- Son Of a Preacher Man 
Jag gillar't denna låten, go ibland, tex idag.

Nu skall jag sy mina byxor (mellan bena eftersom mina feta lår gör hål i vartenda par), och ni missade vell inte att jag skall handla sen? haha ajöss!


Tjena Mittbena!







Älskar mina boots! verkligen. Nu har jag precis kollat på Desperate House Wifes. Den serien är så ruskigt bra!. Idag som ni ser har jag bärt mittbena. Mja jag vet inte riktigt om jag tyckte om de, kanske var lite mer som ett test. Jag får färga min utväxt, så kanske de ser bättre ut. Men jag tycker om mittbena!. Jag tycker det är jätte snyggt, och vissa passar verkligen bra i de, och jag höll på och säga att jag skiter fullständigt i om jag passar i de eller inte, jag vill ha det oavsett!, Mary- Kate är snygg i de(?).



Idag har jag ätit en väldans mycket yoghurt, keso och Cashewnötter. Lite annat också men bara GI. Imon skall jag handla och då blir det bara en massa GIgrejor. Och som sagt vill jag försöka hunnit träna en timma eller två med, får se om jag får klämt in det. Nu skall jag fortsätta kolla på Dumbo med min lillasyster. Ni får ta hand om er!


Bränd tunga och förvirrat huvud

Ja som sagt, tungan är bränd och huvudet alldeles för förvirrat. Jag kan inte sova och har jätte tråkigt. Jag hittade dessa snygg snygga skorna på asos.com. Ja visst tycker ni med de?. När jag är såhär trött och har såhär tråkigt kan jag inte låta bli. Vem i hela världen skulle ta på sig ett par sådanahär skor?. För pengar okej, men aldrig skulle de vell finnas någon annan anledning. Skulle de?
  
Undra inte ifall klacken är så vit att man inte ser den. Den såkallade skon har liksom ingen klack.


Här därimot hittade jag en vädligt snygg grej. En t- shirt vid namn Kate Moss Goes Naked från Nelly.com. Kan vara riktigt snygg till sommarbrännan i sommar. En t-shirt som är lite utöver den vanliga. Den vanliga då menar jag Heidi Klum Says Fuck Off.

Kuk i tråkig kväll.


Beachwolley och Badminton på frilufsdan idag

Hejsan!
Alltid lika kul med lite annat än skola ibland. Frilufsdagarna är ett sådant exempel då man får chansen. Man blir liksom en gnutta extra glad. På beachwolley'n skratta jag konstant. Nästan! Vissa människor är så talanglösa och fullkomligt hopplösa att man kan inte låta bli! Helinkompetenta. Badmintonen gick bättre, där var bara grymma spelare. :) Svettigare och roligare!. Jag vet inte om jag nämnt det, men jag har gjort en Gi start igen. Hållt på nu i över en vecka. Tänkte alldeles snart väga mig och se dag för dags resultat. Kul va?. Idag har jag ätit cashewnötter, två avokado, tre bananer, ett äpple, yoghurt, torsk med tomat och purjolök och tillsist men inte äckligast keso!. Mmmmmmm så gott.


Utan salt såklart!

Nu skall jag ta mig en gnutta chocklad, läsa i näringsläraboken och fortsätta passa min lilla syster. Somsagt mamma åkte till Thailand i fredags och är tillbaka om två veckor. Det är jag och Simone tills dess. Mys här hemma varje dag:). 
När jag är hemma med Simone drabbar de träningen en gnutta, men skall försöka få klämt in ett pass på onsdag.
Hörs sen!

Mmmmmm Rumpanbar!

Lycka är en otrolig känsla. Idag har jag bara kännt den otroliga känslan. A precis lycka. Jag vaknade med två av mina närmsta vänner, Kajsa och Alexandra, vi gjorde oss iordning, åkte in till stan och mötte Julia. Gick till Rumpanbar och åt två betala för en. (Jätte god mat har de och är jätte generösa med att man får äta två och betala för en söndag till torsdag. Tänka sig så bra!.) 

 
Två hamburgare med aoli, en pizza med parmaskinka och en kyckling med mozarella.


Och så köpte vi med oss... avokado, 70 % ckocklad, och cashewnötter. Gick till Condeco och satte oss, där de blev kaffe, blåbärsté, och muffin. Condeco slåg mysrekord ganska stort!. Helmysigt att mysa i två hela timmar. Och gott som fan.






Julia köpte även med sig jordgubbar!
    
Dagen har givit liv till både själ och hjärta. Här pratar vi djupt :). Men det är sant!. Bara mys, skratt och minnen! Love it!. Ha det bra!,((( jag vet att jag skrev det andra inlägget alldeles nyss, men jag kände för att skriva ett till snabbt och bara berätta om dagen, och nu skall jag sova då såattsäga.)))  Hoppas ni haft en trevlig helg, min har varit underbar!

Puss mina kära                                  


When words fale, music speaks!

Efter mitt MRL pass med sköna Linnea, åkte jag hem. Fårfättan, Sohlajnen och Forsba kom och vi började göra iordning oss för kvällen. Kvällen blev underbar. Vänner är helt fantastiskt, unika, speciella individer. Vidare till fest i Partille, mat på Frank's, efter"fest" hos Emil,( alla var helt utbrända, Pernilla åt avokado, jag sov, Alexandra smsa, Kajsa pippa på toan, lät som the best efterfest ever, kalla de va ni vill), tillsist blev de mys hemma hos mig.


Miss sixty blusen där! Den starka färgen är inte meningen men! efter att ha somnat i solariumet i en halvtimme, finns det inte så mycket jag kan göra åt det.


Ni är som en enda stor drog som måste knarkas, jag blir helt varm, galen och lycklig!






Jag hade funnit denna kvällens pose som sagt. Kanske är den lite bättre än förra helgens. Tyck vad ni vill.




Bättre Alexandra går inte att hitta!


Bilder från själva festen finns inte. Men kvällen var god och jag trodde ibland att jag skulle skratta mig till döds. Som tur vad trodde jag fel. Jag var happy.

Nu skall jag sova, gå upp till morran och ha frilufsdag istället för skola. Ciao!


 


Hej mitt i natta!

Ja. Onsdag och torsdag bestod av jobb. Och ett matteprov på torsdagen. Tre timmars, kul!. Jag får nog iallafall ett G. Matte A på två år, att jag ens vågar skriva det, men det är darrigt med betydet och jag hoppas innerligt jag kan få ett G. Denna dag har både bestått av kuligheter och tråkigheter. Fick reda på mitt italienska betyg... hittills då. Ja som sagt så var det ett IG men min lärare hatar mig. Vilket gör allt mycket jobbigare. Men efter det fick jag reda på mitt samhällsbetyg som vad MVG, för lärarn älskar mig överallt annat eller något. Bäst är jag, sa han!. Och bästa eleven han någonsin haft. Det var roligt att höra måste jag säga. Lite skryt är alltid kul. För mig som aldrig något går bra för. Jag är helt förstummad och väldigt glad. Italienskan blev jag vell lite mindre förvånad över, men det är lugnt, jag skall jobba upp det till slutbetyget!.

Denna dag har bestått av skola, solning, bio, prommenad, te och nu säng. Såg en rolig film med Kajsa min gamle vän, hemma värst, borta bäst, eller något liknande var namnet. Jätte mys!
Jag orkar inte skriva mer, oavsett om vad, om jag skall vara ärlig, nu vill jag bara sova. MRL på city till morran som gäller.
Go natt!


Göteborgs underbara stad

Underbara, vackra stad. Vet ni så jag har shoppat idag?. Så mycket snyggt! och jag är så överlycklig, jag är tokig. Och jag är kär. Jag är kär i min min min rosa tunika från Miss Sixty. Och sedan blev de lite små grejer som linne, tunika, klänning, jeans och ett till par vita orginalconverse, forever'n ever skall jag ha de!. Det är mig och jag är de. Fan vad ful jag är. Men i vilket fall..det kanske inte var så små grejer men tunikan slår allt och jag är sjukligt glad, och har vart på mitt sjukaste humör idag. Övertrött(?)...jadå. Eftersom vi var lediga idag, kunde man göra vad man ville igår. De flesta ville till Chez, så jag ville de med. Haha. Där blev kvällen spenderad och jag somnade gott vid fyra. Gick upp inte lika gott klockan åtta. Mjo tro mig. Bakfull och äcklig. Göteborgs stad kallade. Frukosten blev en vaniljmuffin på seven eleven. Sen mådde jag inte lite illa, utan väldigt illa. Men det finns inget som stoppar en shoppingkåt en. Jag var så shoppingkåt att jag sprang igenom vartenda affär och provade en massa, en massa, en massa. Wiho, inte vart i stan på ett riktigt bra tag serni! Jag behövde en dag som denna idag, idag, idaaag.  

Men hörni, kameran kommer imon, bilder kommer komma upp så fort som!

Puss på er.

Chez 28/2







Finn tre fel..

Jobb-iga helg

Tjatja. I helgen har jag jobbat en heldel. I fredags slutade jag fem och åkte hem och sov typ. Skulle upp sex på lördagmorran. Jobbade till tre. Åkte till Bambo och åt, firade mammas fyrtiofödelsedag, och gick sedan viade till Chez. Där goa människor var. Synd att jag jämnt skall toppa fyllestadiet bara.Om det endå finns ett lagom någon gång. Haha "jag tar det starkaste", so what vad det smakar!. Jag mår som jag mår också. Iallafall har jag aldrig någonsin i hela mitt liv varit så bakfull som jag var imorse. Aldrig nånsin har jag dagen-efter-spytt. Gah vad äcklit. Men jobbet var gjort, jag var trött och hade mer eller mindre något att varken vinna eller förlora. Så det var bara att svepa. Jag är en patetiskt människa serni.

Imon skall jag skaffa mig ett liv och nu skall jag öppna samhällsboken för första gången och börja plugga till samhällsprovet som är imorgon klockan ett. Bra där.

Snart skall jag hämta min kamera också. Woho för det.

Bäst att börja med samhällen nu.

Over'n out.

RSS 2.0