Kul på jul


GOOSSSS!, vintermaraboun var sådär dock, och äpple/kanel cidern smakar inte kanel, hoho. Och den vita x- cidern var inte så god. Haha om ni ville veta, puss!

Välkommen 1:a Advent

Hoho, det snöar till och med ute. Vem kan inte älska julen?. Massa godis, mat och tomtar. Gos!. Första advent välkomnades med en middag med två vänner. Inte vilka som helst, utan Kajsa och Sofia. Skulle kunna gifta mig och bli lesbisk med båda två!. Bli inte rädda, jag våldtar inte:). Tack och hej första advent, idag är det ny dag och vi går mot andra advent.


Honungsmarinerade kycklingspett m. klyftpotatis, bearnaisesås och avokadosallad.

Nu skall jag känna mig vuxen och ringa banken! Beställa hem en dosa, och prata om pensionen! haha. Hörs!

H E M M A . .

Ah hej, hemma är man och näe fyfan vad tråkigt. Nu den sista veckan hade vi så roligt tillsammans och alla blev så nära, att åka hem nu känns piss. Men en utgång väntar imon med gänget. Något som piggar upp!. Och vetni vad..gissa vem som gjorde halkan idag? Woho jorå, tro det eller ej, jag, jag. Och den var B-A-J kul. Verkligen. Fast vid första sladden i 60 km/h var jag rädd och det kom en och en annan tår. Hehe. Men kul var det. Tro mig :).

Men jap, nu är det i stort sett bara teoriprovet och uppkörningen kvar. Och det är hemliga datum det, mohaha!

GODNATT!

H A N

Dag två- vecka två, här i Säffle. HEJ!
 
Plugget: Ehh ja-a. Börja plugga är inget vi tänker på här inte, men laga mat, hänga gubben och spela kort är däremot något. Stress ohja.

Anledning:  Men det är faktiskt alla goa människors fel?? hallå.. För hade inte dom varit här så hade jag haft b-a-j tråkigt och bara pluggat, men nu när dom underhåller mig så bra, så ja är det faktiskt deras fel. Gått och blivit kär också. (hihi) Kul bara att han inte vet om det.

 Handledare: Och min handledare heter Gun och är ehh . Tycker inte om henne dock men vad skall man göra åt saken va?. 

Maten: A shit, godis, pizza, colaaaaaaaa, chips är det enda, det enda, som trycks ner i min mage. En och annan fiskgratäng också men vadfan. Skall det va, så skall det fan vara fett.

Sömnen: Goa sängar. En fjäder i ryggen bara sådär är aldrig fel.

Sedär, en liten utvärdering blev det ju. Kul, riktigt kul. Glömmer jag aldrig hur jag hade det. Haha. Godnatt mina kära!

Ett hej härifrån Säffle eheh

Ja, hej!. Det är ju faktiskt där jag befinner mig nu. Intensivkurs som sagt, kräk och spy för allt som börjar med intensiv!!!. Hjärnan sprängs. Men en liten tripp hemåt fick de bli i helgen och så kul jag hade det. Jag har ju faktiskt blivit stor nu- hela 18 år, så det var bara dans, utgång och fest hela helgen lång. I fredags grät jag (nästan) för att jag var så överlycklig. Vad heter nu den känslan? ah nivet när det bara kryper i en från tårna upp till pannan och folk tror man tagit någon tung drog. Men nej, haha jag blir jätte knäpp när jag älskar läget. Jag ville inte förflyttas en sekund från fredagskvällen. Men nya tag tar man och är här uppe i säffle igen och jag måste säga att så tokigt är det faktiskt inte. Jag bor i ett rum med tre andra tjejer och vi har redan hunnit bli ett riktigt gott gäng. Både killar och tjejer. Mums. Ja ni fattar, killar är mums. Finns bara ett ord kvar att säga då: Godnatt mina vänner! Eller två, Carpe Diem!!

                        
                           

På jakt..


Efter ett par sådana här ovan, något i den stilen. Letar jätte mycket efter dom perfekta. Perfekta tyget, knapparna, midjemått, ja allt det är. Sånt är sådant som tar tid, kan jag inte bara få hitta dom nu. Det skulle bli mumma med ett linne och halsband. Mums, ge mig.

Och snart åker jag till säffle och snart fyller jag år, ett litet jippi för det!. Eller neeeeeej ett STOOOOOOOORT!. Sovdags nu, sov gott!


Peace!!

Haha jag älskar mitt halsband, ett peace, enkelt och snyggt från Åhlens 79:-. Och mina brillor får vi inte glömma, m-mm!. Vilken farsdag, övningsköra, äta middag och plugga religion!. Skepp och hoj!


Vit och genomskinlig kärlek


Vem grät INTE vid det här tillfället??? Åh så fina dom var!.

OKEJ, Mariettes klädsel=love.  Jag hittade två liknade tröjor i mammas garderob. Aldrig tänkt på att andvända dom innan, men NU!. Nu kommer dom andvändas minsann. Kolla på Mariette så fint tröjan/blusen nu vad man skall kalla den, passar till skinnbyxorna hon har på sig. SMACK.

Nu måste vi dra


Man blir så glad av den! lyssna!

M Y S T A R


Här är den!.
Fast den är inte klar(!!). Jag vill inte ha skuggorna i linjerna. Dom skall vara helt svarta. Vill bara ha en helt svart vanlig stjärna. Och nästa tattoo vill ha i nacken. Tror jag. Jag vill göra så måååånga!! Typ imon!!. Nu blev jag liiiite exalterad. Mmm nu skall planeras..


Fake-skinnbyxa

Yeah!

Fyttifasen vad jag gillar dom här. Jag har ett par hemma faktiskt, inköpta för några veckor sedan. Bästa köpet på länge, passar till allt (typ) och gör outfiten tusen gånger snyggare. Ja, så är det. Mycke nöjd. Lillasyster somnade direkt så då kunde jag lika med passa på att slänga in ett inlägg om hur nööjd jag är med mina fake-skinnbyxor. Varför inte liksom :). Och Johan Falk filmerna är mycket bra kan jag också passa på att säga. Haha nu när jag endå är igång med mitt onödiga inlägg. Lalala. Men titta på Johan Falk. Puss! 


Jag ser det snöa..





Ja, HALLÅ!, det snöar faktiskt ute. Det är 5 november, och det snöar i Sverige. Haha och de här bilderna får visas med det lilla ruset jag fick av den glada känslan att det snöar. För jag gillar snö. Men det är miljoner gånger sämre än sommarn!!. Men skall det endå vara kallt, kan det lika med vara snö, för snö är endå vackert. Bilderna ovan visar ungefär hur två sjuklingar ser ut. Två som har sovit för många timmar, ätit för lite och sett det snöa..Haha hon är åtta och jag har nog roligare än henne när vi skojar. Inatt sover hon hos mig, och nu ropar hon "HEBBE LILLE!". Haha alla vet väl vilken film det är ur?. Albert och Herbert ja. Det är våran regelbundna film att se varje gång hon sover hos mig. Haha vi skrattar alltid ihjäl oss. Bäst att sätta på filmen nu, imon skall jag visa tattoooooon. Och som ni kanske hör mår jag mycket bättre idag. Det var bara en infektion sa dom på sjukhuset. Men dom ville göra massa blodtester, och ett fick dom, sedan ville jag inte mer, så om febern skulle öka minsta lilla skulle vi ringa fort, men idag mår jag ju bättre och den har sjunkt. Så, happy me!. Och hoppas det är en halvmeter snö till morran när vi vaknar, vad mysigt det skulle vara. Nej nuså godnatt. :) (Haha sjukt endå att det snöar!!!)

HUVUDVÄRK+ ILLAMÅENDE= MIGRÄN?

OKEJ, vad kul. Nu när man är klar med praktiken blir man sjuk. Inte lite heller. Nu har jag sovit i ca 30 timmar i sträck. Inte gjort ett skit. Om en halv timma skall jag åka till vårdcentralen så dom får kolla på mig, för jag mår PISS. Lungorna gör ont, halsen svider, huvudet bankar (trots fem panodil), kväljningar uppstår var tredje timma. Och här kommer de värsta, jag måste åka till skolan för att möta upp min grupp och öva till redovisningen om Japan på fredag. Ahh kill me. Men ingen snuva inte, vilket alltid är något. Usch tycker det är jätte jobbigt att vara snuvig och dassig samtidigt som man är sjuk. Okej, nu försökte jag bara se något positivt i detta, tänk om läkaren säger att det är grisinfluensan??. Nu blev jag rädd. JAG OOOOOOOOOOOOOOORKAR INTEEEEEEEE.

Ahh det var väl ungefär det jag bara ville säga. Ett- tycka- synd- om- mig- själv inlägg blev det. Nej men nu spyr jag. Måste springa! Puss?


RSS 2.0