önskar godnatt

                                 
                                 Onyktert

Aldrig lätt när det är svårt. Trodde jag skulle palla ett inlägg- men nä! godnatt

redred lips



Nytt läppstift- köpt igår. Wiie. Hur glad som helst för färgen. The Body Shop 155 :-



Och ett par låga vita Converse blev inhandlade! Jag skulle kunna gifta mig med en sko!!

Och en bikini, aaaas söt. För endast 30:- på Gina Tricot. No pic tyvärr, men kanske kommer om jag orkar (:

Och för övrigt- Italien bokat 3:e maj, riktigt jävla sköj. No Thai dock, men Italien funkaaaaar. Thailand blir det förhoppningsvis under jul detta år. We'll se.

Och ännu mer för övrigt- Var i tattostudion i måndags och snackade lite tatueringar. Jag skall komma tillbaka så skall han få måla, klistra och klippa. Känns bra och spännande. Fyllde i min stjärna också!. Nu är den som den skall vara. Enkel, med andra ord.

Nej men vet ni vad.. efter ett bodystep pass och ett core pass nere på sportlife alldeles nyss, skall jag bara tat lugnt resten av kvällen, titta paradise hotel lite, och tända ljus. Imon och på fredag väntar jobb. Hoppas ni mår bra!
Massa puss


How sweet?


Läppglans från Raglady
Godmorgon vänner! Nu är äggen på, jag är trött som ett as och jag vet inte vad jag skall ha på mig ikväll. Men det gör inget, vi taggar upp endå.




Gotta run! Take care!

Innan jag somnar...


Ett stort jävla skrik: sluta snöa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Hatar, hatar, HATAR det. Jag skulle vilja ligga i koma under hela vintern typ och bara vara vaken under sommarn. Allvarligt.
Ah, här kommer en lugnande och bra låt.


Oj, vad jag gillar!
Efter mitt lilla utbrott på vintern och allt vad det innebär skall jag nu fanimig: SOVA. Och hoppas att det är sommar imon! 25+ ute? Hur gött som helst. Snälla gud.

Mätt & Belåten

GODKVÄLL! Här ligger man i sin säng, jobbat hela dagen, precis ätit (en stor) kvällsmat, känner mig mätt och belåten. Så jävla gött. Imon väntar ännu ett arbetspass och sedan blir det utgång med 20års firande. Har redan lagt fram kläder och bestämt mig för att duscha till morran (vilket jag aldrig annars gör). Haha dom flesta tycker det är as konstigt eftersom alla gör det på morgonen, men jätte kul med en skiten säng??. Hur som helst, längtar till imon kan man väl säga lite kort och gott!.

På lördag väntar ännu en utgång, då en av mina bästa vänner från Varberg kommer upp till Göteborg och de längtar jag också till. Ni måste hålla med om att all denna längtan gör livet så mycket roligare. A men det tycker iallafall jag.

Nu är jag en riktig trötter, bäst jag låter mig själv få lite sömn. Morgondagen blir låååååååång. SÅ: godnatt vänner!


Också rätt nice


A men det är det! (: Like it!!

NYA ÄLSKLINGAR


Dom e nice!!!. Helt fucking in love. Köpte dom i fredags , så nu har jag gått och svävat på rosa moln hela helgen. Är ju så kär i dom, hehe. Mm, det var det senaste inköpet..Ni hittar dom på Raglady för lite mer än tusen. Försöker ta det lite lugnt nu med inköpen, tatton, piercingen, måste tänka på Thailand (hoho viktigt)!. Myyyyyycket pengar det där. Många skor, hm. Och balen??. Finns inte någon snygg (enligt mig) balklänning under 3000, vad är det här?.

Aja, nu blir det lite av Paradise Hotel (love it!!!) och lite uppsats (hate it!!!!!!!!!!!!!!). Men jag har precis ätit lite soppa, tänt några ljus och städat klart mitt rum, känner mig nöjd med dagen. Det är precis den här känslan jag har nu jag skulle vilja vakna med och ha hela dagen, men a-a den dyker liksom alltid upp på kvällen. Är nog bara helt slut, allt känns jävligt bra just nu iallafall. Bäst jag går och lägger mig innan jag orkar inse verkligheten och alla dess jobbigheter. Sov gottigottit! Imon är det jobb på Cafét 12- 20, HEJ!

lots of memories






Fredagens alla bilder har Julia, eller alla, det låter som det är skit många, men så kassa som jag och Julia är på att tänka på kameran, blir det aldrig så många bilder. En förbättring måste göras!!
Och det blev lördag!






Trevlig helg med mycket skratt, dans och pussar.
Sådärja nu var några bilder uppe och jag har berättat att helgen var trevlig. Nu tänker jag inte vara trevlig längre för egentligen är jag skit förbannad på mig själv, (för jag glömde utav att vi började klockan nio och sedan inte hade någon företag!!!!!). Med andra ord kunde jag sovit hemma typ halva dan. Fast nu har jag endåå hunnit lugna mig..(liiiiite). Köpte simkort igår så jag går nog och simmar 1 km, som straff typ. Haha. Nej men fan alltså, jag är pepp på simningen. Var där igår, hur jävla underbart som helst. Nu orkar jag inte skriva ett ord till efter att allting precis försvunnit. HejHopp, Ballekuksnopp!

EGO


Det blev den svarta klänningen!. Nu skall jag göra stan osäker, ha en fin fredagkväll, PUSS.

P O S T

Idag har jag fått post. Nog det bästa jag någonsin kommer få hem på posten..eller tror jag. A men iallafall, körkortet skall jag hämta på posten. Fick en jävla lång beskrivning hur jag tog mig dit och ja, jag skall ge mig ut och försöka hitta. Lycka till..till mig själv. Lite spännande är det..har varken hunnit se hur bilden eller namnteckningen blev, har varit så fruktansvärt stressad varje jag gång jag har fått möjligheten så!..det här skall bli skit kul. Precis som allt annat idag, haha jag vill inte ens vara här i skolan för jag är så sjukt sprallig och glad bara. Det pirrar lite i min mage hela tiden och jag vill bara hem och klä mig snyggt!!. Ta hand om er, vi hörs!



Gomorron gomorron

Vaknade för en halvtimme sedan ungefär och har precis gjort mig en smoothie, tror dock att jag inte kommer hinna dricka upp den eftersom min buss går om tio minuterrrrrr. (Haha titta så duktigt, när jag har huuur bråttom som helst..går jag in och bloggar.) Ja jo men det tog inte så lång tid men jag har lovat mina vänner att jag skall bli bättre på detta. Men nu vet ni vad jag åt till frukost..och smakerna var banan, jordgubb och blåbär. Inte min favorit men den funkar. Haha älskar alla som orkar läsa de här!
Have a nice day


Ger dig viiiingaaaaaaaar


Alltså...kolla på redbullen till höger, DET ÄR DET GODASTE som finns, till och med godare än O'boy. Fattar ni eller, så jävla sjukt god redbull. Redbull-cola och finns i alla andra länder än Svergie..typ. A eller hur, det suger balle. Precis vad jag också tycker!. Men ta och smaka om ni får tag påét!

Nu skall jag iallafall sova, inte så tagg på svenska skrivning 2 och en ½ timme till morran, men det är ju fredag, så låt gåååå. Godnatt söta

T A G G A

                                       



                                    OH WHAT A NIGHT med Lil Jon, T A G G A (!!). A inför imon då.. shiit vad taggad jag är redan 
                                    idag, bara för att Julia ringde precis och hade kirrat förfest i Vasa. A om man säger såhär så känner
                                    jag på mig att morgondagen kommer bli a w e s o m e.

                                      
                          

                                                                               Lite kort och gott, jag är taggad!

KLIPPT NYTT


Hejsan. Ovan ser ni (haha om ni kan fantisera framsidan av ett vanligt linne, det var ju as svårt att ta en bra bild) mitt nyklippta linne, som innan var en långarmad vit tröja. Djuprygg..Mm-mm!. Passar utmärkt till min jeans kjol SÅ ÄR SKIT NÖJD. Det eller klänningen nedan kommer bli morgondagens partydress. Hm.

Eller hur fin. Jätte fin om jag skulle säga det själv. Åh djuprygg, i love uuuu

Eller kanske med min svart/vita kjol?..kanske. Vi får se vad jag känner för imon, tycker alltihop är lika fint. Men just nu är jag mest sugen på det översta bara för att då passar min stickade stora tröja till när jag fryser.
Jaja, bli imon nu!!. Är lika danssugen som ölsugen. Hehe.


Morgonkaffe, cv och lite annan skit

Men mutta. Jag spyr på cv (:et??). Det är ju skamligt så man försöker charma dom, man skall väl bara skriva hur man är?. Men å andra sidan tänker jag..tänk hur många cv:en dom har fått in som börjar med: Hej, jag heter Britta och jag är en glad och tjeck tjej. Förstår ni grejen?. Alla börjar så. Så mitt cv blir 10 gånger svårare att skriva just för att jag vill att det skall märka att jag är en glad och tjeck tjej utan att jag skall behöva skriva det. Alltså dom skall märka det i min text som jag berättar om mitt liv, kunskaper och erfarenheter. Mutta vad det egentligen är jobbigt.

Förövrigt idag skall jag snart ta mitt morgon kaffe, njuta en stund och  sedan börja (haha) med mitt cv. Drar mig verkligen ifråååååån det. Och mitt samvete tros inte kunna tvättas bort, jag mår allvarligt dåligt för att jag skiter i religionen och får IG. MEN, hon är en häxa och helt prov och läxberoende?!. Det är jätte sant. Men samvetet sitter fortfarande kvar fastän jag suttit här och spottat ur mig lite halvfula ord. Häxa! Ok, ig? värt?. Det är egentligen något jag skulle kunna grubbla på ett dygn eller två men släpper det här och nu, IG i religion, fine!.

Nej men om kaffet skulle sättas på....take care!!

OHYES


Hej och hå. Tillbaka till bloggen. Ovan ser ni en Cypern bild och jag saknar Cypern så det gör ont i mig. Men nu är det snack om Thailand och det hoppas jag verkligen blir av, om inte..  blir det en till Cypern resa till sommarn. NÅGOT blir det iallafall. Bara för att jag sitter och försöker komma på vad som har hänt den senaste tiden, så kommer jag verkligen inte på någonting. Fast att jag har blivit ägaren av ett körkort går nog inte att glömma. Det är sjukt och galet. Skall försöka fortsätta med mitt cv nu och sedan sola! SEE U LATER ALLIGATOR

RSS 2.0