super glaaaaaaaaaaaad

Idag åker vi tjejer till Smögen. Kommer hem på söndag och det kommer bli fett. Det var mest det jag hade på hjärtat. Nu skall jag packa klart, för snart går bussen dit vi kallar Sveriges bästa ställe att supa skallen i små bitar, SMÖGEN. Haha midsommar kommer bli awesome!
Ta hand om er

skit inlägg

Ja hej hallå tja. Bakis som fan orkar jag endå gå in här och köra ett inlägg. Men dåså, då skall vi se vad jag har på hjärtat. Kan ju börja med mina stora satsningar just nu. Mitt första mål är att börja träna. Det har jag i bakhuvudet hela tiden. Tro det eller ej. Sedan är nästa mål att sluta äta så mycket skit och sluta gå upp ännu mera. Det tredje är att ta tag i mina alkoholproblem. Sådär. De här målen kom jag på i princip igår. Den här veckan har bara handlat om flötig mat på flötiga restauranger, alkohol och ännu mer onyttigheter. Jag gör ju förfan allt som är dåligt för kroppen. Men som nu i veckan, åkte till strömstad och tänkte att jag var tvungen att unna mig lite. Kommer hem 1400kr fattigare, 10 kg tyngre och förkyld. Om det är så man unnar sig vill jag fan inte unna mig något mer. Men så tänker jag lika snabbt igen som jag precis skrivit den här meningen att jag kommer vilja unna mig goa saker och några fyllor nu när vi tjejor skall till smögen nästa vecka. Fira midsommar och supa skallarna i små bitar i princip.
Fan vad tungt det börjar bli, börjar faktiskt känna mig riktigt jävla onyttig nu. Ne, men nu väntar ciggen...........

Studentfirande.

Ja, nu är en trött, mätt och ännu mättare Martina hemma. Pratade nyss med Emelie i telefonen och jag började få kväljningar. Aldrig bra att bli för mätt alltså!. Men! Dagen har varit helmysig och den har spenderats med fyra av mina bästa vänner, Alexandra, Maria, Julia och Kajsa. Alexandra tog studenten vilket innebar, skratt, mat och fääst. Fast nu är jag ju hemma, inte så mycket fest för min del kanske, men nu när man skall börja betala hyra osv. måste jag börja tänka på mina utgifter. Skrämmande mening måste jag säga, men livet är aldrig lätt.
Badet väntar......Sköt om er mina vänner

EY YO

Oj. Jag sitter faktiskt och skriver på ett jävla inlägg nu. Tror det knappt själv. Vad kan det ha varit?. Alldeles för länge sedan jag gjorde det iallafall. Men låt se...

Vill bara fördröja min tid med lite skit här. Nu när studenten, balen och i princip allt det roliga är över har jag typ 23 timmar om dygnet dötid. Till och med när jag sover är det tråkigt för jag har inget roligt att vakna till. Sådär, nu har ni förstått att jag e depp.

Fortsatt med lite positiva tankar. Jo, jag har hittat en lägenhet. Blir förmodligen min inom en månad. En etta i mölndalsbro. Gött säger jag och med det menar jag inte krök, utan jag skall vara rädd om den mer än något annat, krypa på knäna för den och älska den som O'boy.

Gud vad jag var ovan vid detta och kanske redan lite uttråkad. Hör bara på rubriken EY YO (?!). Tankarna är inte roligare än så..

RSS 2.0