Ray Ban mina kära!


Jag skall köpa svarta. Enkla, simpla och passar till nästintill hela min garderob. Men det finns massa häftiga färger. Kolla in de här!. Jag har redan ett par Ray Ban fast i pilotmodellen. Är man inte lite väl trött på pilotbrillorna nu?..JAG ÄR. Den här modellen är mycket snyggare och sitter verkligen skönt på. Love it.

Nu skall jag sova efter en heldag med jobb, spinning, core och samhällsboken. Förresten, jag måste få beröm, hör här!, jag har bara ätit två bars idag. Ahhh sedär. Och en massa annat, men bara två bars(!). Mindre än fem och jag är stolt. 
 
God natt!

Fetistisdag

Nej inte blev det någon blondering inte. Det enda hon kunde säga var- Det blir gult!. Men det var kanske därför jag valde att gå dit för att de skulle dämpa den mörka färgen och sedan att jag kunde göra mina blonda slingor på egen hand. Men efter att jag blev bestämd och kanske lite arg vågade hon knappt ta i håret. Hitta ett annat yrke kärring!. Nej men iallafall så blev det en mörk färg jag köpte med mig hem. Så tänkte jag satsa på det här med de blonda nästa månad istället. Försöka på egen hand :).

Och tro inte att jag missat fetisdagen idag. Jag har då minsann ätit semla må ni tro. En med vanilj kräm istället för mandelmassa. Mömma. Kände mig riktigt fet. Gött!

Och så har jag solat och brännnnnnnnt mig, jag blir så förrrbannad på mig själv. Jag har ont överallt och kommer endå bara flå bort det i övermon. Jag måste ta det lugnare med de där super solariumena, det finns högeffekt, men jag vet bara inte varför jag skall ta super endå. Jag bränner mig lika mycket varenda gång jag får ryck och lägger mig i ett super.  

Nu är jag b-a-j trött.   


I slutet på dan är det bara sängen som gäller!

Det goaste på hela dan måste vara när du lägger dig i sängen med laptopen i knät, bloggar, tjötar och lyssnar på go musik. Och ibland gör lite läxor. Det är gos och jag älskar det. Det gör jag nu.

Idag efter skolan hade vi semlebakning i skolans kök. Det var riktigt gott måste jag säga. Efter den mandelmassan med en massa grädde, går vi vetni bort till Åbypizzerian och smäller i oss ENHEL päzza var. Haha som det inte räckte med mandelmassan för att lägga på sig en extra höft?. Men jag tog faktiskt en hawaii utan ost och extra ananas, ochså var det tänkt att det skulle bli utan sås, men det blev allt lite endå. Men stolt att jag åt utan ost. Tihi men jag är fet endå och äckligt var det.

Haha de ser lite dassiga ut, men det smakar säkert okej!. Exakt hundra stycken bröd hade vi bakat och exakt hundra var beställda, så inte en enda fick man smaka på. Hur omysit som helst. Jag trodde vi som baka skulle få äta semlor som fan, men nej, deg fick de bli, och en jävla massa mandelmassa med grädde. Men jag skall inte klaga, jag var rätt nöjd endå.

Förresten, jag hittade en present till mamma förut. Kan allt ta och avslöja de på torsdag då hon faktiskt fyller. Spännande eller vad säger ni?. Ni bryr er inte ett skit, jag vet... Men den paniken som jag hade i huvudet innan har alltså försvunnit ur mitt huvud och nu har jag hittat nya problem som gör mig mer eller mindre panikslagen. Tex som imon kl. femton noll noll, har jag bokat frisstid. Då jag bestämde mig för någon vecka sedan att jag skall bli blond(?!?!). Och nu har jag ångest. Jaja det måste alltid vara något!. Det kan inte gå mer än åt helvete, brukar jag tänka. Det skall bli skoj, kommer antagligen hem som en gul kyckling i håret. Lätt att prata nu och få det att låta så lätt. Inlägget imon kommer handla om hur jag skall raka av mig de förskräckliga färgade håret och pässa på de. Det vet jag redan innan, men jag måste bara göra det!. Det är jätte jätte kul att färga hår, dona en massa för att göra förändring. Det är iallafall så en som jag tycker. Också kallat dampbarn. 

Nu skall jag göra lite samhäll och sen sova. Gött är de!. Så ahh pöss.   

Fem nutriletts idag och en jävla massa träning

HAJ, träningen gick bra som fan idag. Jag orkade mer än vad jag trodde. Såg också att MRL passet innan body pumpen hade lediga platser, så jag nappa allt åt mig en. Gött, först en timmes MRL, sedan direkt på en timmes Body pump. Tror ni de va gött eller?. Jag lovar att det var de bästa jag gjort på länge. Sedan när jag kom hem åt jag en nutrilett bar, en banan, en avokado m. creme frech och rom, och grönt te med honung och till de två grova knäckebröd med leverpastej. Obs! Inget smör. Wiho. Snart skall jag sova. Och nu har jag både filmen Australia och Benjamin Buttom som skall ses så fort tiden vill. Sömnen kommer i första hand iallafall.

Imon skall jag till skolan, lämna in min svenska recension(!!), sedan skall jag baka semlor (som är till försäljning så vi inte behöver betala så mycket själva till våran London resa )(4 maj). Sedan skall jag sola och hitta present till mamma. Mamma fyller 40 på torsdag och jag har panik.
 
Vad köper man till sin nyblivna 40årsmamma?. Jag vill hitta något speciellt men det är så svårt när man inte har plånboken till de "speciella". Haha tex som igår hittade jag ett JÄTTE FINT halsband i guld. Kollade på de en bra stund tills jag ser prislappen bredvid: 12699:-. Nah de går inte. Haha det var det sjukaste vad chockad jag blev. Okej jag trodde 4000-6000, men tolv? Gah. Det får bli något annat. Måste hitta något imon, imon är min deadline innan mitt huvud sprängs i småbitar av panik. Spännande. Slutar säkert med en lott, men vem vet?, det kanske blir de bästa hon nånsin fått!. Vi får se. Kul detta känns, jag känner inte min mamma och vet inte vad hon vill ha. Jätte kul. Så svårt skall det egentligen inte behöva vara när målet handlar om ens mamma. Men men, hade hon fyllt 20 hade hon fått en dildo, det vet jag att hon hade blivit glad för. Men 40? Aja.

Nu skall jag bara sova, och inte göra något som helst annat än sova, sova, sova! Ciao.

Hej gott folk! Vart ute och sett det äckliga vädret?

Fy faaaaaaaaaaaaan vad jag hatar snö. Och hatar är ett väldigt starkt ord, men jag hatar det. Ja, de gör jag!. Men lite glad är jag för solen faktiskt är uppe. Och det betyder att snön tinar bort. Och så hoppas jag att detta var sista gången det snöa, och att våren börjar komma nu. Man blir så mycket gladare då, folk börjar bli arton, och tiden till Cypern blir mycket kortare. Wiho.

Gårdagens planer som jag berättade för er om blev inte som de va sagt. Så som jag sa till er "stanna inte inne för det snöar blabla". Nu säger jag...gör de!. Jag och fårfätta hann bara komma ner till mölndal så var vi dyngsura och iskalla. Blir man otaggad eller blir man otaggad?. Man blir otaggad. Så jag åkte hem och lade mig och myste i min nybäddade säng (med världens lenaste lakan tihi) med laptopen i knät. Somnade efter en timme och sov ut idag. Det var riktigt skönt. Nu kanske jag faktiskt kan bli frisk någon gång. Säger jag nu när det är lönehelg nästa helg men hoppas jag hinner piggna till tills dess iallafall.

Nu har jag precis ätit en hel hönekaka med parmaskinka, två nutrilett bars (karamellsmak), och lite godis. Fan för mig. Jätte onyttig. Jag vet inte om jag gör rätt med dessa nutrilettbarsen. Eller jag vet att jag gör fel kan jag säga. För haha alltså jag tror det är meningen att man skall äta en sådan om dan och som ett mellanmål efter träningen. Men jag tycker dom är så goa så jag äter minst fyra stycken om dagen. Tror inte man går ner något på de, för det är inte direkt så jag byter ut dom mot mellanmålet heller, det är bara som en extra liten bit. Haha jag lever så onyttigt liv. Och fattig blir man också. En kostar 20 kr.  Och så som jag missbrukar andvändningen blir det tillsslut höga summer. Det måste bli ändring. 

Snart skall jag ner till Sportlife och köra Body Pump. Woho när jag fuckat båda mina knän och är snuvig. Mina knän är blåa och gör ont. Fätta.

Mmmmmmm nu äter jag en karamell bars igen. Min tredje för dagen. Jag blev så jävla sugen. Och jag kan bara inte hålla mig när jag vet att de ligger bredvid mig.

Nu skall jag försöka göra klart min bok recension på Harry Potter och de vises sten. (Som skulle vart inlämnad för tre veckor sedan.). Med tanke på att jag såg filmen för första gången förra veckan och inte läst en enda sida i boken ännu så har det inte vart så lätt.
Men ha en trevlig dag!

Lördaog


Snart kommer hon!. Ikväll blir de chill med cider och sedan chez med go musik. Trots denna huvudvärk... Jag skall knarka huvudvärkstabletter eller supa skallen i små bitar. Mja har inte riktigt bestämt mig för vad de blir ännu. Får se under kvällens gång.
Förövrigt idag var Mrl passet förut jätte roligt och jag trodde inte de fanns sådana tjejer som hon instruktören. Jesus säger jag. Sådana muskler, och rumpa. Damn. Som henne skall jag bli. Det lördagspasset skall bli en vana nu. Det var grymt. Efteråt åkte jag och sola och åt middag hos mormor. Hon är så mysig. Lax, potatis, skaldjurssallad och sallad. Jätte länge sedan jag åt lax, så det var smarrigare än smarrigast.
Bäst att fått städat lite på mitt rum innan fårfätta kommer, två fårfätter måste ju få plats här. Ta hand om er denna snöiga lördagskväll och sitt inte inne för de är snöar, de är dumt! :) Puss.


Bra sömn är grunden till allt

Hej! Det är fredag och klockan är nu tjugotvå. fyrtiofyra. Jag försov mig imorse, missade body pumpen på city och första lektionen. Och skrev "jag kan inte tihi" på italienskaprovet. Denna fredagsmorgon var kaÅtisk!.

Fan vad jag hatar att försova mig, huvudet sätter sig aldrig riktigt på plats om du inte får gå upp i lugnans ro, dricka kaffe och äta macka. Detta ledde till en dag med stor trötthet.
 
Body pumpen efter skolan gjordes inte fullt ut, jag tog mindre vikter än vad jag brukar och huvudet spände till så fort jag tog i. Jag kan säkert säga att det var denna morgon som paja hela dagen. Eller också tänker jag för mycket, får spänningshuvudverk snabbt och har klätt mig för tunnt dessa partajhelgerna de senaste, så att febern börjar kryper fram. Och smart är man ju inte som fortsätter träna på detta. Jag sover aldrig på nätterna heller. Somnat vid fyra varje dag i veckan nu. Går upp sju och åker till skolan, tränar och pluggar.  Inget av det går vidare bra men jag kämpar med det. Ren idioti måste jag säga. Jag måste lägga av.

Nu skall jag lägga mig och sova hela natten, sova ut, vakna, träna MRL på city, hitta present till mamma och kanske något till mig. Hoppas det blir sol och lite varmare än fem minus, man blir så mycket gladare och allt känns plötsligt lättare. 

I skolan idag. Bara lägg märke till vad jag har tatt på mig så förstår ni att jag försov mig. Två olika sorters jeans tyg. Inget vidare snyggt. Älskar tjejen som älskar snöbollskrig, Pinilla också kallad fårfätta.

Ha en rolig fredagskväll folk!

Christian Walz

Christian Walz-  What's Your Name!

Mary Poppins på Operan

Praktik, italienskaplugg på Fröken Olsson och till sist Mary Poppins musikalen på Operan.
 
På Fröken Olsson är det alltid lika mysigt att sitta och plugga, idag testade jag en utav deras sallader, jag tog tonfisk, Pernilla tog grekisk och Malin tog Kyckling. Jätte goda och jätte stora!. Det var värda deras pris om man säger så.

Musikalen var grym. Jag beundrar de människorna på scenen så mycket att det tre timmarna vi satt där gick jätte fort. Det var första gången jag såg en musikal och överhuvudtaget var inne på operan. Operan var inget speciellt att se, kan jag vell inte säga, men musikaler spelas och görs av människor som är så duktiga och fan helt enastående människor att det verkligen var något att se. Till och med små barn stod på scen. Jag själv hade aldrig suttit min fot på den scenen och pratat så högt, vågat gå upp i tonläge och göra all dess dans till. Aldrig!. Jag diggar människor som kan de!.



Nu, sova.


Man överlever det

Jag överlever känslan men jag hatar att känna såhär, jag hatar känslan. Försvinn ut ifrån mig. Öm i själen och tom i hjärtat. Usch blä urk jag spyr. Det är inte jag bara. De blir bra en dag, så länge fortsätter jag kämpa för varje leende jag kan bidra med och fortsätta med träningen så mycket som möjligt. Den som håller mig igång till att orka något överhuvudtaget. Undra inte om det är någon annan, men det är jag som skriver såhär. Jag mår päss och skit. Vädret får mig att må diarré och hostan och febern vill seriöst försöka ta död på mig.  

Träningen gick bra idag, men på något sätt var inte passet roligt för fem öre,(fastän jag brukar tycka att det är veckans roligaste pass). Timmen efter slank middag och ett kilo smågodis ner i magen. Så fattar ni hur onödig träningen var egentligen.  
 
En sak som gjorde mig lite småglad idag var att mamma hade köpt hem Proviva dryck. En med nypon och en med blåbär. Jag bara älskar Proviva. Och imon skall jag på Operan och se Mary Poppins, fika med tjejerna innan och plugga till italienska provet på fredag. Bara försöka göra saker som är roligt och spännande för att få lite sprutt på livet. Och det är bara en tidsfråga tills jag mår bättre phykiskt. Och då skall jag sätta sprutt på livet som bara få kan få livet att sprutta. Så länge får jag helt enkelt låta bli att sprutta och gilla läget som det är.   

Det var de det... dagens inlägg.. som handla om att jag mår päss och skit. Också lika roligt att läsa om kanske.
Ta hand om er!


Nu skall ni få höra om dagens nya pizzaförälskelse

Ni fattar inte vad jag har gjort idag? jag tror ärligt att jag har ätit den godaste pizzan någonsin. Nivet Åbypizzerian. Haha jupp det var första gången idag, den har varit så väldans omtalad, men ligger så taskigt till. Det är alltid bättre med Porten´s, när det har hemkörning och närmare Mölndal. Men nu är det nya pizzavanor serni. Åbys kommer jag aldrig glömma och mig lär dom få se en hel del. Tihi.
 
Sedan var det semlebakning i skolan. Roligt när vi bara skulle göra bröden idag och själva semlorna nästa vecka.*Suckar riktigt djupt*. Så sugen man har gått och varit hela dagen, och så blir de ingen semla. Lite surt var nog det. 

Men efter pizzan var det Body step som gällde. Intensiv konditionsbaserad träning kan man beskriva passet som, som höjer pulsen till max i en timme. Känns riktigt skönt efteråt. Men jag som människa tycker mer om styrkepassen, tex body pump. Och dans. Imon är det dans. MRL baserad på dans. Det roligaste passet på hela veckan. Och sedan har jag bokat ett body pump pass HALV ÅTTA på fredag morgon. Gah jag vet inte vad jag gett mig in på. Och inte är det i kållered utan i City. Det blir en utmaning. Sedan blir det raka vägen till skolan och ha prov. Italienska prov, blä. Fast förra gången var jag den enda som fick MVG av alla i klassen, men denna gången vill jag lova er att jag blir den enda med IG. Jag har missat alldeles för mycket. Detta kapitlet har jag vart med på en lektion tror jag.


Kvällens kvällsmat. Filmjölk med jordgubbssmak, honung och hackade hasselnötter. (Och en macka med leverpastej som jag kastade för smakerna skärde sig, för mycket! om man säger så.) Nja det sägs att detta skall vara nyttigt(?). Jag kanske är dum som går på allt, men äckligt som fan var det, så jag byr mig inte, för jag tänker aldrig äta det igen!.

Puss mina vänner

Finner inte ord..fän

Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna berätta om helgen. Om man skulle kunna sammanfatta den väldigt kort och snabbt säger jag- jag säger nog fylla... hm eller öl. Jag vet inte men det har vartit en helg+ torsdag som inte har varit denna värld lik sig någon annan helg. Helgen har framfört exakt alla mina känslor. Alla känslor man kan få fram. Jag har vart irriterad, arg, trött, ledsen som ett as, lycklig som ett as, glad, trevlig, otrevlig, flyförbannad, falsk, ärlig, överraskad, förvånad. Verkligen alltihop.
Och dygnen har blivit totalt vända. Nu är det skola imon och det känns som en evighet sedan jag var där. Endå är det bra, kanske jag kan räta upp denna konstiga sömnvana att sova på dagen. Men jag är inte direkt sugen på skolan just nu. Gissa hur mina hjärnceller mår efter tre lock öl och en jädra massa annan skit på tre dar?. Jag är rätt sleten denna söndag.

3 liter till vänster och 5 liter till höger

Detta var i torsdags, det var då det började. Sedan gick det utför.

Det som skulle diskuteras om min fråga igår, var det att min mage iallafall faktiskt är ett stort jävla offer för öl. Jag vet inte om det bara är jag. Det var också en andledning till att frågan ställdes eftersom det är bra att veta om det händer alla eller om det bara är min mage. När jag dricker vin eller sprit - händer ingenting. I huvudet ja- i magen nej. När jag dricker öl..pofff säger det så sväller den upp. Alltså riktigt. Jag måste liksom knäppa upp byxorna för att kunna sitta ner och andas in och ut luft normalt. Förstår ni vad jag snackar om?.Jag satt och tänkte på det igår samtidigt som jag faktiskt satt där med den här magen. Och samtidigt måste jag bara säga att jag fick väldigt konstaterat för mig att jag är synsk. Av ett riktigt test som gjordes som jag inte orkar gå in på men jag är synsk. På allvar. Eller så är jag knäpp. Kanske knäpp då. Nej.  

På tal om..men det var roligt att det var så många som ville svara, hände det något på vägen? som att ni gick och tappade skrivförmågan. Ni blev precis illaluktande underliv i mina ögon. Jävla as. Hata mig inte nu, men att nu går ni bara in och svarar så är vi fine sen, annars besök aldrig igen, jag fuckar upp livet på er. 

Som ni ser tar jag rätt så allvarligt på grejen. Funderar på att kolla mig kanske. Allvarliga grejer när magen svullnar upp och blir större än en gravid mamma i femtemånaden när man just dricker en sorts dricka. Ah öl då. Eller så innehåller öl bara soppas mycket kalorier att man får ölmage på dirr. Jag vet iallafall att 100 ml öl innehåller 4 gram kolhydrater. 

Som ni läst har jag inte nämnt denna fina dag som alla hjärtans dag nått Men nej jag har inte missat att det var det i lördags. Jag tycker bara det är så himla överskattat. Alla hjärtans dag betyder inte att du måste vara med din "partner" kanske såkallad. Och om det inte finns någon just där denna dag, så är hela dagen förstörd och du gråter, känner dig olycklig och ensam. Men nej så trött jag blir på det tjötet. Jag var i stan med en utav mina närmsta vänner och drog el nacho grande på donken. Inget som behövde vara perfekt, jag kunde se ut hur jag ville och jag kunde äta som en gris. Det var vell bättre än att sitta där med en kille som man kanske inte kunnat ens våga beställa in en el nacho grande meny. Nu vet jag ju att ni tänker i mitt fall kanske jag hade gjort det endå, men det är inte alla som hade det serni.  



Nä nu skall jag krypa ner hos min lillasyster och se på henne när hon sover, hålla i hennes hand och viska: jag kommer älska dig mer imon och ännu mer dagen därpå. Tihi. Puss!

 


Är magen ett offer för öl?

Kom igen svara. Jag måste glida vidare. Hörs imon så skall jag uppdatera er rejält.
Stay in school.


James Morrison!

James Morrison ft Nelly Furtado- Broken Strings!


Godnatt?

Jag kan inte somna. Jag har ingen rolig kamera att ta bilder med. Inget roligt att berätta.
 
Idag har jag kört Body pump, fast glömde ena skon hemma så jag var tvungen att köra utan. Kul för mina knän. Imon skall jag köra Body pump på förmiddan och sedan skall jag aahh testa att stå på lillfingret, se mig i spegeln i en halvtimme (skall tydligen va bra för självförtroendet), och kanske måla om taket i blått för att sedan måla det vitt igen. 

I'm out.

Godmorgon blä

Sicket väder det är va? Man blir deprimerad så fort man tittar ut, och som om man inte redan är det innan. Nu skall jag bege mig från Victor och åka in till stan och möta Malin så skall vi förhoppningsvis försöka lösa detta med den förbaskade resan. Så jag ikväll när jag lägger mig vet när vi ska åka!. Och kan börja packa redan nu nu nuuu. Det av något just nu skulle vell kunna ljusa upp livet rejält. Nu måste jag kila till bussa min. Ta väl hand om er idag och glöm inte halsduken för det är k-k-kallt!

A Walk To Remember

Haha!  Nja jag kan vell inte riktigt påstå att jag "visade" honom. Men jag skyller faktiskt på att jag börjar bli sjuk. Jag åkte med han hem och bakade en kladdkaka istället. Om det är i något jag är oslagbar i.. är det vell att äta. Så där fick han sig allt en omgång. Annars så var SATS jätte fräsht, lite litet kanske. Fast omklädningsrummen var typ tredubblat så stora som de på Sportlife. Så det går jämnt ut. Träningen skall jag fasiken komma igång med... rejält nu!!. Fast nu håller jag ju faktiskt på att bli sjuk..haha!. Nej men imon blir det Body Pump. Woho jag älskar ju att träna. Vem fan har tid att bli sjuk?

A Walk To Remember har också blivit sedd idag. Det kanske var på tiden. Jag har hört så mycket gott om den. Men om jag får säga vad jag tycker så är det faktiskt inte så?!. Folk blir inte så kära och vill gifta sig efter en- två dagar och en "bad boy" som han blir inte hennes ängel på tre dagar. Jätte orealistisk. Nu blir det The Glass House. Verkar som det blir ett kollapåfilm lov. Trist, men är nog det jag behöver för att återupphämta mig på riktigt från denna ständiga feber och huvudvärk.

Nu somnar snart Victor, bäst att sätta på filmen. Sköt om er!

Puss på Bolt

Blir ni förvånade ifall jag tyckte Bolt var bättre än Seven Pounds?.



Seven Pounds var mer än sån sehelafilmenförståhandlingenislutet film. I slutet förstod man liksom vilka alla var och varför han betedde sig som han gjorde. Sånna filmer är så otroligt jobbiga och irriterande. Bolt var mer en gulligull film, med massa kärlek. Åh jag blev helt rörd.

Nu äter jag glass med kolasås och Julia duktiga flickan sitter bredvid mig och pluggar körkortsteori.
Puss

Söndagsmys hos Julia

Sitter hemma hos Julia nu, det är mys till tusen här. Precis smällt i oss en redig middag med fläckfilé, fetaost -sallad, klyft potatis och tzatziki. Gissa vad efterrätten var.. brulle brulle!!!!!. Jag vet inte hur det stavas så jag kallar det för brulle men alla som var med på nyår vet vad jag menar!. Bild kommer imon. Underbart god efterrätt är det kan jag tala om för er som inte var med. Nu ska vi ta och kolla på Seven Pounds och sedan Bult. Får vell se hur länge ögonen orkar hålla sig, innan de slocknar. Blev redigt trött efter middagen.
 
Träningen förut var jätte jobbig. Jag måste vara sjuk eller något, såhär lite har jag aldrig orkat. Och fått så snabba svättningar(!?). Brukar det bli så när man håller på att bli sjuk?

Imon ska jag provträna på S.A.T.S. Det skall allt bli spännande. Victor skall få visa mig hur det går det. Eller så blir det tvärtom. Mihi.

Nu, SevenPounds med Malin och Julia. Ha en trevlig söndagskväll!


För jävla nyttig frukost





Riktigt momsit, nu skall jag in till stan och köra ett Dansstep pass med Emelie. Spännande! Ciao.

Sug ba-alle

Igår vad det fredag och Sportlovets första dag. Det är vell något av det enda som är underbart just nu. Allt annat är i stort sett bara skit. Jag körde två pass på Sportlife på förmiddan och sedan åkte jag hem till Pernilla för förkrök. Sedan bar de av till Razzia där kvällen/natten spenderades. Jag har haft sån huvudvärk de senaste dagarna att jag fan kan knappt göra nånting. Men en hel del dans blev de igår ivilketfall. Jag sket i huvudvärken med andra ord. Idag när jag vakna var det värre. Usch att jag inte bara ville skjunka under jorden. Bakfylla kanske man mer skulle kunna kalla det, men.





Förresten såg jag i metro igår att Seven pounds hade biopremiär. Åh vad jag verkligen vill se den!. Den verkar jätte bra. Och Will Smith har bara gjort bra filmer ju. Det hade inte varit helt fel med en bio må jag säga, en inte barnbio då. Det var längesen.  

Aja allt för att tidsfördriva lovet. Vi får se vad som skall hittas på. Just nu är de nonplanerat. Eller jo imon skall jag sova ut tro mig riktigt länge, sen skall jag läsa körkortsteori med Pernilla, Gymma med Emelie, och laga middag med lite gött vin, käk och brulle på kvällen med tjejerna i klassen. 

Nu skall jag i vilket fall som helst ta och sova. Helt slut både psykiskt och fysiskt. Ta väl hand om er! 


Jag ser det snöa..

Jao. Nu lät jag vell kanske glad för detta men jag började nästan jätte gråta när jag klev av bussen och lade märke till att det snöa. Samtidigt som jag pratar med mn mor i telefon som försöker intala mig att det blir både tryggast och bäst ifall hon åker första gången själv till Thailand, (vilket hon skall i mars, (HALLOOOOOOOO jaaaaag då?????)), jävla skitsnack säger jag. Blir så trött.

Men jag måste vell säga att det är en väldans tur att jag har hunnit köpa mina boots, Primeboots. Nu när snön kom så snabbt. Och när det ligger snö på marken är det absolut för kallt för Converse.

Visst är dom snygga?

Annars idag förutom jobbet har jag vart i stan och shoppat/ fått lämnat tillbaka lite grejer. Jackan och de andra skorna som blev inköpta i måndags har nu lämnats tillbaka, bara för jag har hittat bättre saker. Jag behöver inte två boots, de andra jag köpte i måndags var Catpiller, men PrimeBoots har mycket längre hållbarhet och är snyggare. Jackan var lite sådär fulsnygg, var tveksam hela vägen hem om jag verkligen ville ha den, men nej de ville jag inte, insåg jag när jag gick in på Raglady och såg...det måste ha vart den snyggaste jackan de nånsin haft inne. Men, nae då ställdes jag snabbt inför ett val, den snygga jackan..eller..Cypernresan i maj?. Vafan näj näj näj tänkte jag. Jag skall till Cypern(!!!!!!). Och betalningen av den måste ske snarast innan jag får ett shoppingrush och köper den förbannade jackan. Fan för att jag skulle gå in där och se den då. Aja. Roligt inlägg, pladderkäft skulle ni kunna få kalla mig just nu. Sedan fick jag mig hunnit ett MRL på City innan jag fick åkt hem.
End of tjöt.

Så mycket mer än bara tankspridd

Jag kan knappt tro det. Jag har så mycket med mig själv och mitt att jag inte hade en tanke på att min mormor fyllde 76 år igår(!!!). Mitt samvete mådde rätt så dåligt imorse när jag skulle ringa och säga "grattis i efterskott". Mamma var lagom arg och tro mig...jag skämdes. Men mormor är lika tankspridd hon.. så hon hade inte ens tänkt på det. Sa hon då.

Men, jag bjöd iallafall henne och Simone på lunch idag. Och inte blev det någon morotskaka till efterrätt. Jag måste hinna känna suget rejält så jag kan njuta till max nästa gång. Mormor tog äpplekaka, Simone en semla och jag nöjde mig med bara kaffe. Stolt jag blev nu då. Nähhhhh...det dåliga samvetet tog precis över. Vi får vell se när det går över, men aldrig att jag kommer att glömma min mormor, jag menar min andra halvas födelsedag igen!. Hon är som min andra halva, min idol, mitt blabla, allt rent förhelvete ut sagt.



Nu skall jag få mig lite sömn och försöka att inte tänka så mycket på allt annat än de som faktiskt bryr sig om mig och står mig nära. Skall ge det ett försök!, vi lär se hur det går. Take care! 

Min nyinköpta vårdoft och mina för goda Nutrilett Bars



Detta kommer bli min vårdoft som jag kommer minnas den. Alltid kul att ha en ny parfym och deo för varje årstid. Då sommarn inte skall vara det minsta lik vintern!. Fast vissa har deras favorit som de kan hålla sig vid i flera år men jag tycker om att byta sin doft. Sedan när man luktar på parfymen man kanske andvände i somras sprängs hjärnan med en massa minnen. Vilket är underbart.


Nutrilett Bars- Låg kalorihalt, snabbt och enkelt mellanmål och smakar jätte gott! Alltså Nutrilett Meal Brownie smakar nästan godare än en riktig brownie. Det känns mycket nyttigare att äta sådana här än att smälla i mig en riktig brownie, de tycker då iallafall jag.

Idag för en evighet sedan(känns det som) gick jag på ett pass på gymmet. Den goa tisdags MRLn blev det. Åh träningsverk ge mig! Den har redan sådär smått börja smyga sig fram. Men inte blir det någon vilodag, imon blir det MRL på City. Testa ett pass på ett helt nytt ställe med en ny tränare skall bli spännande.

Sometimes you have to stop thinking and go where your heart takes you.

           


Get The Look


Till sommarn, sommarn, sooommarn, vill jag se ut såhär, fast skall nog ha ett svart linne under den genomskinliga t- shirten.

Förövrigt har denna dag bestått av en helmysig dag i stan med thaimat och morotskaka och kaffe såklart. Eller helmysig och helmysig, egentligen har den vart för jävlig, jag mår dåligt som ett jävla as, inget har blivit som jag velat, bara slösat en jävla massa pengar, och på det har jag haft mitt livs otursdag. Alla mina plagg som jag andvändt mest, vilket betyder jag tyckt om mest har gått sönder och blivit hål i, och min päls och systemkamera är borta... för alltid. Allt på samma dag, förutom att kameran försvann i söndags och jag trodde jag skulle ta självmord. Och idag har jag bara gått och slösat bort alla mina pengar på ny jacka, nya skor, parfym och en massa mat...istället för att köpa en ny kamera!. Blir så irriterad på mig själv. Tvn på mitt rum har slutat fungera också, gå och köp en ny dååå. Nä men var dum och gå och köp ett par dojer istället Martina, gör de! Pappskalle!!!


Det enda på denna dagen som var bra var vell att jag fick ätit min morotskaka på Dahl's och där var den super smarrig! Utöver det kan denna dag bara knulla sig själv i arslet, spy samtidigt och andas mögelost!

Nu, sova.

Helhelg med Chez Amiz och pizza

Både i fredags och igår var det där! kvällen ända fram till 00.03 spenderades. Med olika sällskap, massa tjöt och en jäkla massa dans. Jag hade för väldans trevligt och trodde aldrig jag skulle orka två nätter irad, men det gick. Och idag vaknade jag nu.... 19.00! Fast förut på förmiddan var jag vaken en stund och då gick jag en lång prommenad med Lajka, Pernilla och hennes två hundar Norpan och Wilma. Jämnfört med dom så är Lajka en madröm att gå ut med. Hjärnan har hamnat på röven som är tre gånger så stor som hennes huvud. Ibland får hon för sig grejer och är hel lost utan koppel.


Här ser ni mitt linne!



Nu har jag ätit en halv pizza och en halv kebabrulle. Både i fredags och igår blev "middagen" pizza, och idag..inte bra!, så nu är hela nästa vecka uppbokad med en hel radda pass. We like! Sköt om er!


RSS 2.0