Helgen

Helgen har passerat, snabbt. Väldigt snabbt måste jag säga. Märker knappt av helgerna nu för tiden. I fredags var de planerat att jag skulle kolla på idol och fredag hela veckan lite lugnt och mysit hemma. Var nämligen ensam hemma, men nej varför blir de aldrig så?. Victor kommer och hämtar mig och hem skall jag till honom. Vi hämtar upp Maria på vägen och myser till max hemma hos Victor. haha jag somna vell efter fredag hela veckan. Sov knappt något pg a min förbaskade hosta. kuk. Men på lördan var jag riktigt taggad på tjejmiddag hemma hos mig som utvecklades till sidär party. Stämningen var på topp. Och kvällen fick mig även och inse vilka underbara vänner jag har omkring mig. Har inte så många bilder från kvällen dock. De två kamerena som andvändes är puts väck. kuk. Min andvändes lite så de är vell de bilderna som finns.


                                            Sötaast ju


Den här bilden måste man bara älska, jag tycker de bara skriker äkta vänskap om den

De kommer fler när kamerena hittasss (!) hoppas jag. Där finns de helt underbara bilder som visar kvällens känsla. Nu ska jag sova och jag har tvingat hit Dennis att sova med mig. Trött på och sova ensam nu..så han får allt pallra sig hit ner i minusgraderna. 
Godnatt&Puss 


Mmmmm





 

Haha de här är ju vidrigt. Nu vill skolans bamba att vi ska döpa den. De ska bli roligt och se vad de blir. Jag hörde några stå och diskutera i kön.. Någon kom på Fässbergs kötthuve och sedan kom den andra med Fässbergs ärthjärna. Haha. 

Förövrigt den äckliga maten i bamba har dagen varit bra. Somnade på samhällen, sista lektionen så lärarn lät mig sova. Tårtorna nedan har vart smarriga och få i magen, dock var jag tvungen och knäppa upp översta knappen på byxorna när jag skulle sitta. Men som jag har skrivit nedan så är de värt de. Men sen börja jag må illa, då var de inte så gott längre. Så Maggan fick resten av prinsesstårtan och marängswitchtårtan. Cheesecaken fick skolans lärarrum och smaska på. Vi vet allt hur vi ska göra, vi Shrar. Haha nämen nu är de dags för mat tror jag. 
Kramis 

Tårtdaaaaaag



   

För sånt här är de värt att va lite småtjock!

BläLördag


Här ser ni min jacka och de nyinköpta byxorna!. Byxorna är från Raglady och jackan Rebel. Love it.

Gårdagen gick vell som den gick. Av de jag kommer ihåg var jag rejält full. Usch fy, vad dum man är ibland.

Kram

17 idaggg

ja
iiiiiiiiiiih
och jag älskarrr dennis lite för myckke
ni får se smörgåstårtan sen :):) den är så kukgod.

Snabb uppgradering

Förra helgen var det de Alexandras födelsedag. Grym kväll!. Många goa skratt och skönt skönt folk. Träffade mycket nya människor. Vilket var mycket trevligt!. Cidern flöda och musiken spela, rumpan shÄJka. Helt underbar känsla. Alex blev glad för sina presenter och alla var glada för de. Vidare till någon arrangerad fest ohgudars vad vi dansa. Jag älskarr att dansa med min fru. Pernilla och jag på dansgolvet..De finns inget bättre!  LÖVE IT


                        Ut med tungan bara.. alltid jämt förevigt


                                             Alla var på G


Uschans vad äckligt.  Någon geleshot som inte folk med korta tungor kunde dricka/äta, typ jag..

I veckan har de vell inte hänt något speciellt.. förutom att jag fick MVG på samhällsprovet och italienskaprovet. Var bara tvungen och jag var den enda i klassen!, Ja ni läste rätt.. den enda! . Då var de sagt och både träningen och GIn går åtta helvete, så har jag sagt det med.

Igår var de kul. Julia, Malin och Daniel kom hit. Meningen var att Daniel skulle hjälpa mig med datorn.. som har kommit förresten!! iiiiiiiiih, och att jag, Malin och Julia sulle laga lite mat och dricka lite vitt vin. Det började med att vi minska ner middan till kvällsmat, typ macka, och sedan sluta de med att jag och Malin satt med varsinn toast i handen, en halv chips påse och Julia en mjölkchocklad. På bordet stod helt plötsligt mammas whiskey, mammas rödvin, och mina öl. kvällen blev alltså helt vad man gjorde den till. Vi gjorde allt imot vad vi skulle göra. Vi skulle egentligen mysa ner oss till idol och fredag hela vekcan. Tvn var inte på en minut. Musik var däremot och vi alla dansa och skratta till max. Daniel fick whiskeyn för den ville ingen annan dricka så efter en timme ungefär mådde han sådär. Jag började sakna Dennis för mycket och ville vara med honom så vi åkte in mot stan där han befann sig. Då hade Julia åkt hem och Daniel deckat på soffan. Inne i stan blev de många skratt med Malin och helt underbart att träffa Dennis. Så jag var lycklig. Kvällen blev helskön.


                                       Mina bästa vänner


                  Malin, hur går de med balansen?


                                         Vad vi skratta!


                                Puss på dubbelhaka


                                            Ombytt och klar!

Kjolen är nyköpt på rebel och köpte även in en läderjacka som jag är in love with. Och lite andra snyggsaker. Dock skall en del lämnas tillbaka.  iiiiiiiiiih och på måndag skall cypern resan betalas. Jag och Julia åker in till stan efter skolan och gör det och jag skall få tårta i skolan och hälsa på pappa och få present. Måndag blir en brrrrrrrrraaaaaaaaaa dag. Söndag också, jag fyller ju 17. Mamma skall gö smörgåstårta och jag älskar henne för de.
Idag... kanske bio eller så blir de vell något annat. Först måste jag dammsuga här hemma för mammi, sen ser vi.
Ha de bra, Kram


Kuk

Jag har fuskat.


Feta gener bara, önskar jag säga

GI start imon.. ny start!. NU börjar de. Jag skall fanimig hålla mig till den här jävla GIn nu. Jag var friskare, piggare och därmed gladare när jag klarade den två veckors perioden och gick ner nästan 5 kg. Som sagt ny start imon! och jag kommer tala om för er vad jag äter för då kan ni hjälpa mig att hålla koll, jag skäms ifalll jag måste tala om att jag fuskat. Sedan är de mycket svårt, som jag vill säga och ingen annan så har jag feta gener. Det är svårt!. Det är riktigt svårt att gå ner i vikt. Det är verkligen det. Jag tycker folk går ner lika mycket som en annan plattar håret. Men problemet är också att jag är för snäll. När jag har vart duktig med prov, träning, läxa mm så vill jag gärna äta nått gott vilket jag vill kalla onödigt. Jag måste lära mig att säga ifrån också. Fyra mål har jag lagt upp nu.

-Hålla mig till GI metoden.
-Träna roligt, och helst regelbundet
-Minska vikten, få snyggare form
-Lära mig att säga ifrån till äckliga (goda) saker
-Må bra och hålla mig frisk




Dagens planering

12.00 Stan, (byta klocka mm)
13.30 Hälsa på pappa på behandlingshemmet
15.30 Få sålt min ipod
17.30 Body Pumpa på sportlife
Efter denna dagen skall jag nog ha hunnit andas en eller två gånger.. :)


                                          Pappa (L)

Jag längtar efter att längta

Nivet längtan är en del av de som utger 100% lycka. Små grejer eller stora, spelar ingen roll, bara längta.
Jag längtar till måndag. Då blir de italienska plugg på myscafé med de bästa och köp av mina efterlängtade söta ljusblåa angorasockar. Och sedan på kvällen kommer prison break. Inget av det är speciellt stort men längtan finns där och gör livet så mycket roligare. Efter måndag kommer jag börja längta efter något som kommer på tisdag eller kanske till helgen. Men snart är de dags för nått stort. I veckan blir de bokning av Ayia Napa 09. Och så kommer förhoppningsvis min laptop hem till mamma. Äntligen!. Det sägs vara bra att ha något att längta efter på längre tid så, därför måste resan bokas nu nu nu.
Igår var jag med Bengan, Kajsa och Soffi på halloween fest. Mycket mycket skratt, öl och dans. Love it. Natten spenderades med Dennis vilket var underbart. Igår på dan i all stress hann jag gjort mina naglar. Förlängning med fransk manikyr blev de. Då kan jag lika snabbt tala om att fem av naglarna är redan avbrutna. Är de bevis på att en sån som jag inte skalll ha långa naglar? De tror jag. Aja vilket fall så dricker jag varm o'boy och småkollar på Albert och Herbert nu. 

 
Taget av Soffi (Marilyn Monroe). Fyra aaaaastuffa killar, alla hade två droppar på kinden och det var tydligen hur många människor de hade dödat. Lite läskigt. Bengan (djävul) Kajsa (Pirat) Jag ( Lite sårig typ med vampyr tänder mellan pattarna, där de log resten av kvällen då de inte var på under den här sekunden).


All I know is love will save the day

Got to be bold
Got to be bad
Got to be wise
Do what others say
Got to be hard
Not too too hard
All I know is love will save the day

RSS 2.0