Jävla värme haha

Idag haha när man skall jobba då vetni kommer den jävla värmen, den jävla värmen. JAG fick uppgiften att stå vid grillen mitt ute i 30 graders värme. Inte skoj kan jag säga. Började jobba klockan fyra så på dagen solade jag hemma på baksidan och plockade hallon i trädgården och gjorde hallon paj. Satan va gott de var.  Igår cyklade jag till mormor i frölunda och åt hos henne på dagen och på kvällen åkte jag in till stan med vicky o maria, och bara för ovanlighetens skull åt vi faktiskt mc donalds den här gången. (Jag blir bara tjockare och tjockare!!!). Imon skall jag cykla till askim o möta upp Carro o Maria. Mys!. Då hoppas vi på att jag kan få någon färg den här sommarn endå kanske. Sen får la vi se vad som händer på kvällen. Nu skall jag sova i vilket fall. Ciao!

                        Vi bara älskar doncen javisst gör vi!


                    Mumma! och ytterligare en fettvalk kom till

underbara vänner, underbart väder

Inge varberg inte. Riktigt ledsen blev jag. Satt och lipa faktiskt. Fick inte tag på Alexandra plus de regna. Men mamma åkte ner. Hon sa ioförsej att de var tur att jag åkte med ner, de hade tydligen bara krånglat. Regnat mm. Nu i efterhand är jag glad att jag stannade hemma. Jag umgicks med Vicky och Julia på lördan och va kan man säga? kvällen var skrattfylld vill jag lova. Fredagen var de riktigt mys i stan. Träffade upp nåra av godbitarna.

Ja-a nu är de tisdag och vädret är underbart. Va precis i stan och åt en underbart god lunch m Carro och Maria. Vi fikade där igår me, fast då blev de bara massa fetsaker. Var bara tvungna och gå tillbaka idag och smaka på de där lite nyttigare. Snart skall jag måla mina naglar och sedan bege mig mot sportlife. Tänkte köra MRL. Det var ett riktigt bra tag sen nu, MMm-m träningsvärken i magen, rumpan, låren blir nog goa imon.
Skall ringa Maria sen så får se ifall vi hittar på något roligt. Skall ställa klockan imorgon så jag inte vänder på dygnen, måste orka upp nu när jobbet börjar komma igång. På torsdag blir de första dan på länge. Sen får jag se vad som sker på fredagen kanske åker upp till strömstad nåra dar. De tror jag, men vi ser. Imon skall de ju bli 25 grader, de gillar vi.
KÖSS!


Mitt allt är saknad

ÅÅÅÅHHH Simone är fortfarande i Strömstad, kommer inte hem förrens om 2 veckor. Saknar henne såååå mycket. Åker nog upp på söndag och är där ett tag, klarar max vara utan henne 2 veckor haha. Så är de bara. Hon är mitt allt den skitungen.

                 Hon är den jag älskar lite mer för varje dag!

"Nu skall vi njuta och må bra"

Inget blev som det var planerat, åka till koster i ösregn var inte direkt de vi ville. Nu skall vi bara njuta och må  bra var Lasses ord när jag kom upp då solen lyste för fulla muggar. De slutade med att jag åkte hem och träffade Maria och Vicki på kvällen nåra dar senare. Kan ju inte direkt påstå att kvällen blev lyckad. Fullt med idioter och för mycket dricka för oss tjejer. Inte kul. Nu var de ju ett tag sen man skrev, hänt ganska mycke på senaste, fast endå inte typ. Jag har vart med Maria och Vicki de senaste helgerna och jag måste säga de, ni är för goa. Träffat Marias kompis Carro, också helgo tjej. Så mycket pengar jag slösat på alla fikor och mc donalds. Helt sjukt. Har ett strongt beroende av cheese burgare. Och för att inte glömma big mac junior, sikken goding!.
De flesta sommarjobbar nu och de gör inte jag. Vilket jag är väldigt deprimerad över. Mitt jobb hade visst sommarstängt i tre veckor, de sucks. Men men får la vila upp mig nu. För när skolan börjar blir de jobb 2 gånger i veckan. Hur nu jag skall orka med de. 2:an lär bli en utamningen vill jag lova.
Skall sälja min data, tangentbord&mus, och ipod nu. Vill inte ha skiten längre. Plus att min skärm paja förra veckan så lika bra och gö sig av med allt. Tänkte köpa mig en laptop. Skall spara lite pengar och tjäna in lite pengar så skall de nog bli av. 
Idag har jag inte gjort något, absolut inget. Haft så tråkigt va. Imon skall jag packa och bege mig mot Varberg med mamma och hennes Jiiihaaaaaa kompis Pia. För jävla go tjej måste jag säga. Skall bli riktigt skoj. Lär bli första fyllan med mor min som jag faktiskt är med henne hela kvällen. Vi beger oss hemmåt på Söndag, så på lördan skall jag träffa Alexandra och vi får se vad vi hittar på. De lär bli något skoj. Helgen ser jag framimot. 
 Nu skall jag sätta tillbaka mammas skärm på hennes data så vi kan bränna skivor tills imon. Vi hoppas på att få sålt datan och resten nu så jag får min laptop i år iallafall.
Ha de bra i regnet och kom ihåg, Finns inga dåliga väder bara dåliga kläder. haha antar ni hatar regnet lika mycket som jag, fy blä urk. Men idag har de vart fint och de tackar vi för.
Ciao!

Ovanligt rött ollon, vad var de jag sa..

Ja haha nu är jag bränd istället. Simone är ännu värre. Nu skall vi snart äta och jag har vart och köpt den här jävla pulver maten. De blev visst allevo istället. Smaken lät så mycket godare, Hallon&Banan. Mmm mina favoriter. Köpte även solskyddsfaktor 30. Solade ju utan någon alls idag, hittade ju inte den. Men imon skall jag smörja in mig som aldrig förr. Idag planerade vi även att vi skall gö en dagsutflykt till koster här i strömstad på lördag. De skall ju tydligen vara ett jätte fint ställe. Lääääängtar. Och resan gick inge vidare. Hittade en till turkiet ospec men vettesatan ifall jag känner för att åka med familjen en gång till. Vill nog åka me kompisar nästa gång, vi har pratat om de rätt mycket så de sker nog snart. Nu skall jag påminna Lasse om klippningen, för han skall bli klippt, de skall han!..av mej. ciao!

                          Simone var söt på stranden!


                              Min nya mat..

Strömstad dag 1

Gomorron Gomorron, nu vaknade jag,  vill inte vända på dygnen, har jag gjort varenda sommarlov innan, men jag har lyckats bra hitills iallafall, somna 1 nån gång och vakna 10. Nu känner jag mig pigg. Föreslog alldeles nyss ifall vi skulle ta en cykeltur till stranden. De känner jag grovt för. Solen har ju visat sig. De gillar vi. Fast de blåser fortfarande och de lär nog inte bli bättre av att åka till havet då, jag vet men vi kommer nog inte ens gå ner till havet. Jag och Simone är alltid där uppe vid  kiosken och poolen. Badar hellre i hav än sjö, och hellre inget alls än hav. Haha och så fick jag reda på att Simones cykel som vi har här uppe är sönder?!, nu skall jag skjutsa henne på en sån här storsomsatan damcykel. Och Simone skall sitta där bak ni vet i en sån här barnstol. Visst det gick an när hon var två, men sju?!.  Den cykelturen skall bli rolig att återberätta ikväll för pappa när vi sitter med varsitt skrapsår i pannan. Nu är jag hungrig. Måste äta något. Ojuste påtal om mat. Vet ni vad jag tänkte göra?. Jag tänkte testa och leva på sånna där nutrilett ett tag nu när träningen på gymmet inte sker lika ofta. Testade ju det i höstas, gick dock lite värre. Smakade ju verkligen äcklig välling om inte värre och plus att de finns inte en chans att jag orkade träna så ofta som jag gjorde och äta den skiten. Hade ingen energi, ingen kraft bara. Så nu skall jag köpa en annan smak och inte ha några som helst bra förväntningar. Jag har de värsta!. Skall kolla på de idag vad de finns för smaker osv. Och sedan skall jag klippa lasse, haha. Jag skll upp och keta efter sladd en (om jag ens tog me mig den) till cameran, så får ni se bilder redan idag. Haha så kul!  Och nu prata jag med Daniel precis, han kanske kommer upp hit. De gillar vi. Då blir de ännu roligare. På lördag blir de i sånna fall. Nu är jag helt till mig, måste börja dan nu, myrorna börja krypa ni vet. De lär bli en rolig dag vill jag lova.
Vi ses, ciao!
Låten är så bra! 


Tåget mot strömstad mm.

Ja nu är man i Strömstad. Sitter hemma hos Lasse, de första man gör är och fråga vart datan ligger, Och åt! var svinhungrig.  Skall snart lägga mig, är ganska trött efter dagens lilla resa. Innan jag åkte, ni vet när man går och packar lite och små plockar för att man vill kommma hem till ett rent och fräscht rum, så fick jag de här största värmesuget. Fy fan vad jag bara vill till ett varmt land nu och inte göra ett pissssss. Bli brun (?!). Aldrig kännt mig såhär blev på länge alltså!. Mår ju sämst över de. Jag hoppas fanimig att solen kommmer här uppe, gissa vad jag skall gö då?, PRESSAAA. Jag skall pressa, jag skall bli brun. Lär nog bli röd först. Första soldan blir alltid ett gott skratt för övriga familjen. Ett ovanligt rött ollon träder fram.

I fredags var jag på Ferdinand med Kajsa, Maria och Bella. För jävla trevligt måste jag säga. Natten sluta dock inte lika trevligt. På lördagen var jag sjukt trött så jag somnade klockan tidigt. Innan på förmiddan mötte jag faster och vi åt burger king. På söndagen träffade jag falcken, fy i satan vad jag saknat henne va!. Så jävla lycklig blev jag. Vi åkte in till stan, där mötte vi svedholm och julia, vi åt tillsammans sen skulle jag och falck vidare till bergakungen och se våra favoriter, Sex and the city. Mmm Love it!.  

Nu tänkte jag kila in och kolla billiga resor. Vem vet? imon kankse jag åker, tts tror jag icke men aldrig skall man säga aldrig ;O.

                                      Älskar dom!


                                          Vi åt!

Hoppas ni hoppas på solen lika mycket som jag, ha de bra, ciao!

RSS 2.0