GET LOST

Mittbena
Randig tröja
Jeans shorts
Rosa Converse
Sådär. Älskar mig idag!. Hihi nu kommer jag försent också. Ha en trevlig dag, hoppas icke på någe regn..

Gavin Degraw Gavin Degraw Gavin Degraw Gavin Degraw, kom igen hur bra är han inte?!.
Lyssna på hans sådana här:
ChariotNice to meet youChange is gonna comeBeliefDancing ShoesCop stopCheated on meCrushFollow troughIn love with a girlJealuos guyI have you to thank. Eller lyssna på alla förresten, kan sitta här ett bra tag.
Mumma vad bra..Nu: Sprrrringa till bussen!!


Hej,hej och hej

Gissa om dom gillade mig..iiiiiiih. Dom älskade mig. Alltså cheferna på Graffiti. Jag jobbade för bra, att de kände sig dumma som talade om för mig vad jag skulle göra sa de till mig. Åååh och dem är så sköna. Ett kärt par i 30 års åldern som öppnat ett café tillsammans, how cute. Mmm så helgen har varit lyckad. Praktikplats, check. Börjar träna nästa vecka igen. Nu skall jag köra stenhårt med bodypump framförallt. Stark rygg- de viktigaste!. Träning, check. Vad mer?. Jo, individuella valet var skit skoj. Börjar redan på fredag att laga mat, internationell mat då. Längtar!. Och imon, måndag, Projektarbets timma på schemat. Iiiih.
Snart tillbaka, nu dusch!


Kärleken väntar

Hej, jag är slut, jag är trött....jobbat hela-heela-heeela-heeeela dagen. Så ja, vad finns det att säga.. mer än att jag lyssnar på kent nu ikväll, för han är bra och jag är kent-sugen. Mm-bra, nu vet ni. Nu: fjärde försöket att se klart Harry Potter. Godnatt typ..

Sugensugensugen

Sugen på pizza- soooooom FAN. Fanfanfan. Hemkörning på onsdagar, finns det? eller någon som har någon pizza hemma, liksom liggandes på köksbordet nybakt och känner att samvetet har lust att komma hit med den?. En ciao ciao helst, tack! 
Wow vad jag nästan blir sur, känns som ett nicotinberoende fast ett typ pizzaberoende. Ja men just det, bajspäronskridsko!! Harry Potter var det nuva. PRUTT.


I love converse!!ettettett


Joppppppppn' i like it. Nu var det såhär dåva..ögonen fastnade direkt på dessa, men mitt huvud ville fortfarande ha ett par vita låga, men sedan när jag fick provat dessa, första tecknet: stod framme i min storlek. Andra tecknet: De vita conversen i min storlek var slut. Ja, så då var det inte så svårt. Det var ödet att dessa skulle bli burna av mina fötter. Och rosa tycker jag är gullit. Så snetoffs, klänning och dessa kommer bli buret en heeeeeeeeel del. Wowwow vad jag har blivit rosa. Köpte till och med en rosa mascara idag. Och det ser ut som två olika rosa just på den här bilden, men det är bara skuggan på den främre skon. Färgen är som den bakre. Gudars, vad jag känner mig som ett barn med rosa skor, rosa naglack och rosa armband. Sweet.

Kaffe på Frank's, SÅKLART! och sallad på Paprika. Mummig dag med Malin har det allt vart. Malin, så fin!

Nu skall jag göra ett tredje försök med att se klart heeela senaste Harry Potter, utan att somna. Tror jag inte kommer gå, men gör ett försök...Goder Natt.

L.A Gigolo


Ja, denna sågs igår. Måste säga att det var en film utöver dom vanliga!. Den slutade aldrig förvåna mig. Det var nog det som gjorde den så bra!. Slutet var inte konstigt, mest förvånande. Ah, kan bara berätta det.. hur glad jag kände mig som satt där med en fnittrande Emelie och inte en kille. För det kändes lite som en porrbaserad film alltså. Nykära par kanske skall vänta menar jag bara. Eller också inte vänta, vad vet jag. Men jag skulle väntat. Nu skall jag gå in på nästa inlägg för och visa dagens inköp. Hörs om fem!

Just for today


Kjol från Monki: hög midja, bekvämare än något annat, och det exakta mönstret jag var ute efter. Dock hittades inga byxor, men det kommer förhoppningsvis hittas en dag!

 Precis vad jag var ute efter!. Färg..härlig och go precis som såhär. Naglack från Make Up Store. Sweet..

Imon blir det mer shopping!. Skoooooooooooooor.......och beställa klipptid får inte glömmas, slingor skall göras på momangen!. Nu: film!

Morgonklocka!

 
Eller hur härlig låt avtt vakna till på morran! I'm coming out, lalala-la-la-la. Inatt drömde jag att jag lyssnade på låten, så när jag vaknade, ah det kändes skit konstigt iallafall. Som att gå från en dröm rakt in i verkligen. Fick blinka några gånger och känna efter om jag var vaken, eller om jag sov..mm, det var läskigt. En lektion kvar nu, sen skall jag på jakt efter ett par leopardmönstrade byxor, armband och naglack!. Nu måste jag prata med syon innan lektionen börjar. Kilar, puss! Och titta ut, vädret är underbart!

00:42

Nu har klockan hunnit bli sådär... mycket..igen!. Tiden går för fort. Hallå, stanna tiden.  Jag vill sitta uppe hela natten lång med mitt projektarbete!!. Men måste ta de hårda taget om kollegieblocket och lägga det bredvid mig och bädda ner mig nu, imon är det skola, stan, och sen bio som väntar. Lööne dag är det också, woho!
Hear you me- Jimmy Eat World nu, sen sova. Godnatt fina!

Jag dör av skratt,


Haha, både jag och Pernilla, på hennes födelsedag var helgooa. Kanske för goa. Bildbevis här. Haha kan inte förstå varför den skulle ut här också... Anä så enjoy nu!. Hahaha kan inte sluta skratta bara.

Och den där utväxten!!...måste göras något åt. Nästa: slingor!.

MÅN 24 AUGUSTI 23:14

Jag sitter här och har suttit här ett bra tag nu. Sitter nämligen med projektarbetet. Jag kan inte hålla mig, jag tycker det är så kul. Redan skrivit tre tillfällen i min loggbok (fast vi bara har haft en lektion). Rätt lustigt att man kommer på "egna läxor" helt plötsligt. Idag såg jag detta som en läxa liksom. Men det här blir bra. Tummen upp.

OCH, gympa lektionen gick fint med Laila. Men jag var helt genomblöt när lektionen var slut... Ja, hon var då en jävel till gympalärare!. "15 min uppvärming varje lektion". Jag var död efter den kvarten?!. Jag har redan börjat känna träningsvärken i låren, haha!. Men var på sportlife en timme förut också. Så inte träningsvärken skulle komma från gympalektionen, om ni förstår. Liksom pinsamt hur otränad man är.  

Nu skall jag tillbaka till kollegieblocket, mitt kollegieblock med miljövänligt papper, bara för det hade finare framsida. Hihi. Perfekt!.


Snygg, jag vet




Såhär skall jag se ut när jag blir stor. Skall låta håret växa långt, gå ner 50 kanske, och köpa en massa (massa!!) snygga kläder. Puss och godnatt!.

Nu skall det pyntas väskor



Jag kan börja såhär. Igår såg jag den snyggaste partyväskan någonsin. Den var så snygg att det går inte beskriva hur snygg den var, ja. Och jag skall göra min liknande är nu tänkt. Skall köpa nitar på shock på onsdag!. Det här blir en utmaning. Aldrig gjort något sådant som pynta på grejer, mest bara klippt, men det blir kul!. Första praktikdagen på lördag, första gympa lektionen med en annan klass imon ( som vi ej vet vilken), och första indvalet på fredag. Spännande!. Bli morgondag, och låt det gå fort nu!. Vill bara ta studenten!

The best of kylen!


Pucko, Körsbär-hallon-äpple saft.
Ja, detta är verkligen det godaste som finns. Druckit ett antal glas av båda idag faktiskt. Så tråkig söndag idag att jag vill typdö. Såg på filmen Män som hatar kvinnor förut, och måste säga helt okej film!. Tummen upp. Brukar man inte säga, det blir aldrig vad man tänkt sig?. Och den här helgen, ohja. Det är som du förväntar dig sol men så kommer det åska. Allt har blivit så fel denna helgen. Ingen NRJ, ingen utgång, ingen fest. Fredagen var en utav det roligaste kvällarna fram tills tio någon gång, sedan ville jag typ dö? Ah kanske dö, iallafall försvinna. Olycka+ Oense blandat med alkohol. Blä. Och lördagen blev kanonlyckad med snittar, champagne, och en himlans massa firande. Trillingarna fyllde ju arton!. Deras present var helt oslagbar. Jag skall visa.

Ja som sagt, en fulländad artonårspresent. Precis så som jag själv hade velat ha den. En massa x-cider, kondomer blandat med massa godis, vitt vin, rosé vin, och 40 rosa/vita rosor.  Finns det något roligare än presenter?. Själv ger jag hellre bort, donar och handlar allt smått och gott. Det blir ju så fint till slut och folk blir så glada. Trillingarna blev VERKLIGEN glada, och kvällen var skit rolig fram tills mina fötter började plåga mig. Jag kunde varken gå eller stå utan att nästan lipa. Snygg man måste sett ut ute på krogen, för jag försökte endå dansa någon gång, men smärtan var oändlig. FY.  Lida pin för att få vara fin, eller vad säger man?. Jag var knappast fin med mina ansiktsuttryck iallafall, haha. Tror det var minst 30 pers som frågade mig igår hur jag mådde. Men det var fint, förutom mina fötter då. Och haha deras ansiktsuttryck när jag visade min blodblåsa på lilltån gav ett gott skratt varje gång. A, denna helgen är då oförglömlig, både på gott och ont minne. Nu skall jag till kylen! Wie...
Ps. Titta vad jag har lyckats med!. En förändring på bloggen, woho!. Större bilder är så mycket snyggare så nu är den bredare, och textstilen är ändrad. Gissa hur lång tid detta kan ha tatt? haha eller nej gissa inte. Skit samma nu är det ändrat iallafall och jag gillar det!. Ds.

Red Lips


Sjukt snyggt med rött läppstift då och då... Men jag är lite lustig med de dära, jag kan ha det i början av kvällen (tex. som igår) och så fort jag kommer ut bland folk, tar jag bort det och ångrar mig. Tror inte jag kan bestämma mig om jag själv tycker att jag verkligen passar så himlans bra i det. Det är tråkigt för att alla andra skall passa så jävla bra i det! Suck..

Min kärlek


Kavaj, kavaj, kavaj


Bilden är suddig, för att jag orkade inte vänta på skärpan, (hehe), eller ta en ny. Men ni ser på ett ungefär hur de ser ut, Din sko 499:- Och ännu ett par platå för shit det här med öppen tå längst fram är nog bland  det snyggaste jag vet just nu. Helt in love.
Och det blev invigda på direkten. Så blåsor, blodblåsor, och ömma fötter har man allt nu. Om man säger såhär dåva, har jag bestämt mig för att ha skorna på mig hela kvällen så har jag det. Men när blodblåsan kom gjorde det så ont tårarna började rinna längst kinderna. Helt utan mening grät jag helt plötsligt. Så barfota fick jag trappa hem, och när jag åkte rulltrappan i mölndal kan jag tala om att det är DET ONDASTE JAG HAR VARIT MED OM, men tack snygga skor för ni tillverkades! Och fan för mina fötter som är så ovana vid höga skor. Men en dag skall jag nog klara av en hel utekväll/ natt med höga skor. En vacker sådan.  

Du e la go



Nu blire Nrj på liseberg. Vet egentligen inte varför jag skall dit, men umgänget är jävligt gött. För gött. Ciao.

JAG VILL HA



Dogo Argentino.
 En granne skaffade en sådan igår, skall kolla om jag kan få den :) vad tror ni?. Jag vill så mycket ha en.

Face Down



Ok!, denna har spelats så många gånger nu att jag redan kan låten OCH jag hörde den första gången igår. Jag gillar den big!.

Och jag sitter här med världens dåligaste samvete, tänk det med nervositeten..så är det bara en massa deppp ikväll. Jag lyckades göra sönder Pernillas nya kamera igår och det verkar inte bli bättre. Linsen fastnade ute och man kunde inte göra någonting, vet inte vad jag gjorde, vet att jag skulle zooma iallafall (zooma, stavas det så? jag har hjärnsläpp), men det skall alltid hända något så fort något i kameraväg hamnar i mina händer. Hennes gamla blev snodd här hemma hos mig och nu är hon glad för en ny. Känner mig förjävlig. Någon som har varit med om att linsen fastnar?. Det var helt konstigt och med mitt samvete, ville jag typ spy på mig själv, sedan spy igen. Sedan idag skall jag och Kajsa kolla film, jag somnar?!. Sover hela filmen och vaknar två minuter innan slutet. Bra vän jag känner mig som just nu. Urk.

Imorgon skall jag baka en kladdkaka till Kajsa och be för kameran ikväll!


Graffiti Café



Här kommer jag förhoppningsvis befinna mig de 15  första helgerna framöver. Skall träffa chefen imorgon, så skall vi prata om en praktikplats där lördagar och söndagar. Gissa om jag är nervös?. Hoppas av hela min själ att de gillar mig. Gah jag exploderar snart av all mat och nervositet som flugit i mig idag.

Sjuk i höst?


Nä-ä för titta vad jag har bunkrat upp med!. Nu hoppas vi på en pigg och sjukfri Martina. Och Omega-3 som inte fick vara med på bilden knarkas också.

Så, förutom att jag har varit hos min mormor, (åh mormor vad jag tycker om henne!), och hämtat de här goda sakerna, så har jag pratat projektarbete hos Fröken Lisbeth..Bettan!. Ser verkligen framimot att få sätta igång. Mer prat om projektet kommer hihi. Nu skall jag snart sova, för imon skall det bli sool och varmt, jag är ledig och jag skall bli brun. Inte sova bort en enda soltimme inte. Samma på torsdag då det skall bli ännu varmare. Hurra för det.

Daniel MerriWeither- Red.


49:-


Platå? hiss/diss?                                       Enkel nitarmband
Är det rea så är det. Jag tyckte inte om skorna sådär jätte mycket, men någon gång kommer dom väl komma till andvändning. Gillar när det är öppen tå fram!. som sagt 49 :- från skopunkten. Armbandet fann jag på Lindex och det var i stortsett gratis när man heter Martina och är som jag är iallafall. Jag satte det på armen och gick ut hihi.


Ett måste i skolskåpet!



Alla lärde väl sig i ettan att man skulle ta och suga på en fluor tablett efter vaje måltid. Varför sluta med det?! :). Jag har burken i mitt skåp med min favorit smak!.

Where the story ends- The Fray. Käääärlek.

Shit pommes, vad är det här för nått?



Detta var skit kul halv två på natten. Jag tror jag kollat på videon tio gånger nu och ligger här och riktigt skratt- gråter. Det börja liksom med att jag sökte på hip hop dance.  Baktankarna om att börja dansa finns där hela tiden, så brukar söka på det. Tycker hip hop är en grymt snygg och fräck dans och kan bli jävligt rolig med lite locking, poping inblandat också. Men efter det här? haha, kan inte hjälpa. Shit vad kul. Nu måste jag fan sova.

Min Ior och min hösttermin



Börjar med min Ior som Simone kom hem till mig med idag. Hon är så söt. Tänker på mig för jag inte hade några gosedjur att ha i sängen. Men nu har jag!. Ior ligger här bredvid mig.

Åh usch och nu är jag för mätt. Råkat få i mig 8 knäckemackor och en kopp te till kvällsmat, det var alldeles för mycket!. Men det känns som det bara var en anledning bland de miljoner anledningar till varför jag inte kan somna ikväll. Känns skit jobbigt allt. Nu börjar ju faktiskt det på riktigt. Igen. Men som jag skrev innan är jag trots allt lite glad. Jag längtar något så fruktansvärt till balen, studenten, resan!. Bara för att det är så lång tid kvar skall jag snart börja kolla på balklänning och börja fixa och dona med studenten och allt vad det innebär. Inte riktigt ännu kanske. Hehe men snart. Jag vill ha ett roligt sista år i skolan. Och fan. Det blir vad man gör det till?. Först och främst kommer skoj-fotot. Jag hoppas vi kommer på något skit kul. Och har bestämt mig för att verkligen satsa. Inte MVG i allt, men nästan. Haha får väl se hur det blir med det. Men göra så gott jag kan i allt jag gör. Projektarbetet skall bli roligt. Har inte riktigt bestämt mig helt och hållet ännu, men något i matväg skulle jag tro. Det skall iallafall bli det bästa jag gjort!.

Dagens: Happiness- The Fray. Åh vad jag blir alldeles rörd. Happiness, precis vad den här vintern skall handla om, och mycket mer!. Mycket shopping, för då mår jag som bäst. Mindre träning för att inte träna ihjäl mig som i våras. Vill ha en fin figur men inte se ut som en muskelknutte. Det går snabbt att bygga upp muskler och ännu snabbare går det att bryta ner dom. Vill inte ha muskler, vill bara få en fin kropp och det skall jag nå med näringsrik och fettsnål mat.
Bestämt mig för en tummen upp för höstterminen. Gah jag höll nästan på att glömma?!!!!!. Jag blir arton. Det kommer kännas stort, fastän jag är ute och har möjligtvis vart på fler krogar än en vanlig artonårig tjej, för oron att åka fast eller inte komma in finns alltid där. Och vad mer är det. Haha är det för tidigt att börja prata om julen?. Jag älskar iallafall julen och jag längtar faktiskt nu. Julskinka, ljus, tomtemussa, lussebullar. Och pepparkakor!. Åh så mysigt. Och när snön är sådär tjock och solen lyser. Och vet ni vad mer. Inget som är säkert, men alla strävar väl efter någon att få kalla gosebjörn, eller älskling. Jag vill bli kär och ha mysiga kvällar med film och mys. Ingen älskar så bra som man gör när man älskar någon.  Få känna hjärtat slå en extra klapp någon rör vid det. Nu går tiden fort. Hihi vad långt det blev, jag borde ju egentligen sova vid denna tiden. Men nu var jag bara tvungen att sitta här och skriva ner mål och bra grejer som kommer hända denna hösttermin för så fort jag släpper tanken på läxor, jobb och ringklocka som står på 07.00 vill jag bara spy. Seriöst, så får jag en illamående känsla i magen direkt.

Nä nuså. Natti!


Klippt hår på lillasyster, jippi vad jag kan!

Jag tänkte bara säga detta: Jag klippte precis min lillasysters hår v-ringat och till snelugg. Mamma tyckte det blev snyggt, Simone blev nöjd och jag blev förvånat nöjd. Första gången jag klippte någon annans hår än mitt eget. När jag endå var igång med dammsugan och saxen blev min toffs också några centimeter kortare. Fast skall klippa mig hos frissan nästa vecka också!. Men tycker verkligen det är så överskattat att klippa sig hos frisören. Jag klipper bra som jag klipper, haha ibland går jag bara för att "rätta" till det, eller om jag skall göra en större förändring.

Sköt om er och puss!. Ps. Imon börjar skolan, blä? woho?. Känslan är blandad. Ds.


Pappa sökes



Hahaha det är helt galet vad min mage blir stor när jag ätit. Jag kan puta ut den såhär mycket. Men förutom det här så kollade jag på Unga Mödrar förut och ååh-åh-åh vad jag vill ha en bebis. Så himla söta. Och det är så mysigt att vara mamma. Få amma, shoppa små bebiskläder, leka och sjunga godnattvisor. Bara bebisars skratt måste vara bland det härligaste ljuden i världen.

Det här lät ju helt galet, nästan lite läskigt. Det lär dröja några år men tänker en himlans massa på vilka kläder jag skall köpa och hur jag skall vara som mamma. Hahah!. Jätteroligt. Kan lite skämmit erkänna att jag till och med var inne i babyaffären i mölndalsbro häromdan (i väntan på bussen!!) och tittade på vagnar, nappar och allt som står under bebisars behov. Största problemet kanske är att hitta en underbar pappa. Pålitlig, söt och underbar räcker.
Går det att köpa?. Och så givetvis vill jag bli äldre.

Just nu är jag nog lite för mycke Stina- Lee inspirerad. Hon är så fin gravid.



Hunterboots vs Uggs?

    
Med eller utan socka?                                 Svarta, bruna, beiga?


Jag har problem. Vad är snyggast?. Hjälp. Förra hösten tyckte jag hunterbootsen, men hittade något övervägande för de pengarna då. Men nu i år har jag present kort på Yoko Yap och tänkte slå till så fort som möjligt. (Innan det köps ett till par converse för de pengarna, hihi älska!.) Detta kanske inte hade varit så stort problem om man var rik eller var en såndär som jämnt har tur på lotter/hästar och vad det nu finns mer. Men om inte?. Jag har inte råd med båda. Jag måste bestämma mig snart, för jag ligger sömnlös om nätterna, JA då förstår ni vilket problem!.

Senaste mest lyssnade låt: The Fray- You Found Me. Gah så bra!.


Enjoy!

RSS 2.0