Svennebanan!


 
Kalaset börjar imon och slutar i augusti? Förbered sommarn med Svennebananen mannen!

Tonight is the night

Lälälä nu åker vi om fyra-fem timmar till landvetter, jag är spänd/glad/cp? alla blandande känslor!. Bl a deppig? kommer sakna alla här hemma så fruktansvärt mycket, två veckor är lång tid. Mer än en vecka.
 
Men det jag ville framföra med detta inlägg... utöver att jag är superglad att vi åker snart (och att ni borde vara avundsjuka för att vi kommer ha de så gött) är att jag hoppas att det kommer vara lika fint väder här som det kommer vara i Cypern, så alla kan vara lika bruna den 5 juni. Haha. Dock skall det faktiskt regna imon när vi kommer ner. Men det var den enda dagen, sedan blir det upp mot 34 grader.

Sköt om er här hemma!, jag känner kärlek till er alla, puss på pannan och kram om benet!


GALET VAD JAG ÄR GLAD

Imon natt åker vi. Jag tuppar snart av. Jag kan inte sova,  jag är så exalterad att ja waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.

Idag har jag varit i stan, shoppat en keps. URCOOOOL. Vill ju inte få solsting där nere. Smart är man!. Och växlat in pengarna till Euro. Wiiiiihoooooo.

Kolla in den här videon med: Den är fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin! &söt!
 


Puss.

lolGubbarnas Angels



Tänka sig, nu spelar man med i ett korplag... helt plötsligt. Blev rätt hårt övertalad om man säger så!.  Här har vi nästan hela laget ;). Efter våran första match. Okej om man inte är bra eller kanske till och med okej på fotboll, så har vi endå roligt tillsammans!. Det är väl det som spelar roll för en som mig?. När intresseskalan för fotboll ligget på noll och under de!. 
Haha jag har så skoj, puss!

Wake up, it's a beutiful day!

Tjugo grader har vi här och jag skall få andvänding av mina sandaler idag. Skall också vid ett tillfälle idag ta på mig fotbollsskor. Haha. Spela en liten match med Angels och sedan plugga en jävla massa italienska. Men det är ju mycket roligare att göra de nu när det är sol? :). Jag är nöjd iallafall.


Och vågit hår fick de bli idag!

Ha en finfin dag mina vänner!

Happy me


Har du breda och samtidigt väldigt korta fötter....korta tår? Här har du skon för dig!. För jag fick ju på mig dom!. Och de satt faktiskt bekvämt. Kanske en sommar utan skoproblem, skoskav och ärr?. Tackar gode gud mina kära Converse.
Nu sovdags, viktig turnering imon, Angels skall äga.
 Happy kiss!.

Det kunde vart idag, men det är nästa fredag

Nästa fredag åker vi. Wiiihooo. Bara "lite" grejer kvar att fixa.
(Idag?: Svenska prov och italienska hörprov.) Bara så ni vet att jag inte haft tid till att plugga till kommande veckas prov!!.
Måndag: Samhällsprov
Tisdag: Matte A Nationella Del II, Italienska prov 2h, Muntlig redovisning av ett livsmedel 
Onsdag: Inlämning av arbete
Torsdag: LEDIG, packa, växla pengar, handla maaat, vara uppe till fyra och åka till landvetter!
Fredag: Gå på flyget till Agia Napa!!!!!!!!!!!
 

Kämpig vecka men det lönar sig i slutet av den. Det första jag skall göra när vi har landat vilket vi gör kl 12 och är la på hotellet vid en 13.30 någon gång, är att köpa mig en bärs. En kall! Bli full inom en timme och sedan bada i pool, steeeeeeeeka och äta kebabrulle?.  Fyfan, jag är helt galet laddad för detta.



15 kg??

Hör här. 15 kg får resväskan väga, 5 kg får handbagaget väga med endast 1 dl vätska i. 100:- för varje extra kilo. Jag vet inte hur detta skall lösa sig, med tanke på att bara min resväska väger 4,6 kg?!?!?. Jävla fättfritidsresor. Reser man med SAS (vilket vi inte gör) kostar det bara 60kr för varje extra kilo och du får ha med dig 20 kg i resväskan!. Jag vill bara skrika, vart skall jag göra av mina kläder? alkoholen hem? min räkost och all mat? Fääääääääääääääääääätta.

Nu är Julia i luren och har varit de senaste två timmarna, tihi. Vi pratar inte så mycket utan det är mest bara kommentarsnack om lite facebookbilder, videosar och blogginlägg. Men nu ville hon sova, så det gör jag väl med då. Usch vad överpigg jag är. Nu är ett sådant läge jag saknar en teddybjörn. En teddybjörn man kan pussa på, krama på, rulla runt på och vara upp hela hela natten med. Usch vad jag saknar!.
 



Nu, göra något som gör mig trött. Läsa i svenska boken?. Blä. Puss på er!

-




Med bara en sax blev mormors byxor ett par shorts till mig. Några justeringar och det kommer bli det mest andvända shortsen i sommar!. Ex. som avklippningen ovan...kanske borde sy in det:). Men färgen är väl läcker?.Linnet på nedre bilden fann jag i min garderob idag, senast andvänt 16 november 2007, alltså min 16 års dag. Trevligt att linnet passade så utmäkt till shortsen.
 Ps. OM det skulle vara så att ni lagt märke till min finne på hakan så kan jag bara presentera Mount Everest! Ds.Puss!

Kvällens efterrätt


Varm banan med smält mjölk chocklad i. Min favorit från och med idag. Höhö Julia berättade om den idag och testas skulle det göras direkt!!. Så vi satte igång grillen och först slängdes honungsmarinerade kycklingspett (som blev det godaste jag ätit?) på och sedan blev det banan med chocklad då. :)
Åh åh åh så prrrropp mätt. Och nu har jag precis kollat på American Pie- The Wedding. Älskar bara American Pie. Många skratt blir det alltid. Bla bla nu är jag jätte trött, Så!..Hoppas er lördagskväll blev god, min har varit god och morgondagen blir ännu godare. En söndag utan bakfylla? :D. Med det hjärnceller jag har fått behålla denna helg kommer kanske jag klara Matte A Nationella på onsdag. Haha.
Nuså, godnatt!

Nya solglasögon






Ursäkta smutsig spegel!. Jag kunde gjort rent den innan... om jag hade tänkt på de :).
Le Specs solglasögon, köpta på Raglady för 550:- iallafall. Feta? Kolla bara in dess bågar. Gröna, lila och blåa i olika mönster!.
Hihi puss!


Jag är..

sur, arg, ledsen, förbannad? förvånad, besviken och fan så trött. Allt på samma gång. Jag är så frustrerad att jag har gått här hemma och stampat fram och tillbaka, fram och tillbaka. Inte vetat vart jag skall ta vägen eller vart jag skall göra av min frustration. Plus att jag har fått en såndär mounteverest finne på hakan. Och den gör ooooont. Balle så ont den gör. Nä bläääääääääääääääääää nu skall jag fått gjort något denna dag också. Jag skulle behöva:
*Plugga matte
* Plugga svenska
* Plugga italienska
* Dammsuga rummet
* Laga mina byxor

Låter som det kommer bli en rolig dag?. Nopp. Men laga byxorna prioriteras först iallafall. Så jag börjar väl med det nu.
Ha en finfin dag!

I'd rather be with you!



Bara en massa depp depp depp låtar. Är inte det minsta sugen på något annat. Och motivationen för träningen är åt helvete bortblåst. Men låten fick jag av Kajsa idag och tyckte om den en massa. Enjoy!.

Hemmifrån *tår i ögat*

Mamma: Martina, du har inte tänkt att stanna längre i Cypern än två veckor? Sommarjobba där några månader?.
Jag: Vadå?
Mamma: Det hade varit så skönt.
Jag: Du skall veta att  det enda jag vill är att supa mig så full att min hjärna och hjärta aldrig hittat till sin rytm eller plats igen.  
Mamma: Det hade varit det bästa.

Åt helvete med hela livet. Såhär, såhär som jag mår nu, SÅ kan de bara bli bättre. Gårdagen var den värsta dagen i mitt 17åriga liv. Nu skall jag till Julia, försöka muntras upp lite och fått vilat ögonen lite. Det svider och kinderna bultar.

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör. Ta hand om er!. 


Hej sommar!


När detta är gjort är sommarn kommen. Suttit vid kanalen med bärs, glass med daimkulor och thaimat. Hej sommar!. Detta gjordes med Julia i onsdags. Mys mys myyyyyys.

Sedan var det valborg. För ovanlighetensskull var jag nyktrast.
Dagen efter var jag pigg nog att följa med mamma, Jörgen, Frida, Niklas, Henke, Simone och Moses ut med båten. Sol, värme, grill, kortspel och godis bestod fredagen av.

Frida kämpade med revbenen som skulle delas innan de skulle läggas på grillen!

På lördagen åkte vi in tll göteborgshamn och lade oss. Utgång för oss, och för min skull blev det inget annat än chez. Alltid mys det med. Shotarna är ju billiga vafan.



Men en lugn helg absolut har det varit. Skall börja ta det väldigt lugnt nu och speciellt som läget är nu är det verkligen det bästa.. så man inte gör något riktigt dumt som att inte vakna och uppleva bakfyllan och resten av de förhoppningsvis 90 åren man har kvar. Man vet aldrig vad som händer med den supautangränser-person jag är. 

Detta var min lång helg. Och återigen Hej sommar!

RSS 2.0