Tjillevippen!

Ja, Tjillevippen!. Titta här, jag lever, trots allt. Praktiken har i stort sett tatt död på mig, men jag lever. Woho, två dagar kvar, sen skall jag börja leva. Haha. Känns ärligt som att jag skall börja leva då. För nu vettefan vad jag gör. Jag har letat en hel del på internet( pg a tidsbrist av att gå i stan), efter ett par höga skor man kan ha i vinter. Och även ha in till våren. Man kan ju säga såhär: Pengar är lycka. Det stämmer faktiskt, för annars blir det kängorna hela vintern och hur skoj är det?!. Jag blir olycklig!!


Kan bara säga såhär: GE MIGGGG. Jag vill verkligen ha, speciellt dom längst upp i mitten :). Eller ge mig pengar.

Blö


Varning!- tjöt inlägg. Rubrik: Yoga?

OCh inte vilken yoga som helst. Power Yoga. Fyfan vad tråkigt. Jag vet inte, men jag har väl damp eller något. Men så tråkigt!. Och måste säga det, NU är ett sånt tillfälle det är underbart med en blogg, nu när jag egentligen borde plugga till provet imon, men orkar inte. Och jag känner mig för kass om jag lägger mig och sover. Men lite tjöt är väl alltid kul?. Iallafall för mig, kul för mig att läsa tillbaka och kolla vad jag gjorde exakt idag menar jag. Jo för det jag tänkte berätta var det att jag köpte årets första julmust och drack. Och jag gjorde det ensam i mölndalsbro på hemköp bara sådär, ja nivet. Tyckte det var lite lustigt för ni fattar inte vilken jävla julkänsla jag fick. Köpte även lite chocklad och knapra på. Och sedan direkt till tandläkarn. Åh vad dom ogillar mig(redan sedan innan), så jag tänkte: varför kan dom inte börja ogilla mig lite mera då. Haha skit kul när alla i väntrummet stirrade, och verkligen stirrade på mig när jag satt med min godispåse med smågodis, min choklad och min julmust. Ah aja, min humor. Tandläkarna var inte speciellt glada, men det är dom aldrig endå, så. Sedan har jag tränat bodyvive och poweryoga då som sagt. Och nu snart måste jag väl plugga lite granna iallafall. Just nu känner jag bara för att beställa en sista minuten någonstanns långt borta, resa iväg, komma hem skit brun och gå ner trettio kilo på vägen. Fy fan vilket lyft i livet. Skall träna imon också. MRL med härliga Rebecca, åh vad jag gillar den intruktören. Hon är grym och man blir alltid så glad. Härligt med människor som inte bara har energi till sig själva utan till andra människor också. Man blir smittad, typ. Nej, vad trött jag blev helt plötsligt. Men innan jag lägger mig skall jag kolla på halloweendräkter. Haha, allt för att inte behöva plugga. Jag vet vilken stress jag kommer ha imon innan lektionen. HATA PROV. Jag slutar här..nu..faktiskt..tror..jag. Peace.

Ps. Visar tatueringen snart!. Skall tillbaka och göra den helt klar och sen skall det få läka. Sen så skall jag visa er. (:


Nervös rubrik

Godmorgon?.. Klockan är iallafall snart halv tre. Man kanske mer skulle kunna säga godnatt. Jag sitter klarvaken för en utav anledningarna: jag åt för mycket på jobbet (vid 22slaget), två: om cirka sju timmar sitter jag i tatueringsstudion och får min första tatuering gjord. EHH HALLÅ?! VAD HAR JAG GETT MIG IN PÅ?!!?!.
Aja,haha (slutade jag inte den meningen där, hade jag kunnat skriva hur långt som helst om hur nervös jag e.) det skall bli en stjärna iallafall, lagom stor på ryggen. Har sett det på några stycken och jag tycker det passar sig in precis där. Så fint!. Sedan har jag en följd av tatueringar som är på G.
Haha kanske skall se hur första går. Jag ÄR och kommer alltid att vara en sådan där som lipar för ett skrapsår, brännsår eller liknande. Herregud, tänk om jag hade brutit något ben någon gång, hur hade jag överlevt det?. Har alltid sagt det att: OM jag någon gång skulle behöva opereras, skulle det aldrig komma på frågan. Då DÖR jag hellre. Haha!. Fast det sa jag mer när jag var mindre. Shitshit, en massa babbel. Vad är det bevis på?. Ehhh ehh precis! nervositet!!!. Haha men detta känns endå som en kick på något sätt, som jag rökt något gott.

Imon är det första seriösa övningskörningen också. Alltså: Morgondagens utmaning- överleva!. Heja mig.

                                
Hahaha! Hur i hela världen kan jag få upp den här bilden när jag söker på Stjärntatuering, tänkte ju jag kunde visa hur jag ville ha det, men kom ju bara upp massa mongo-bilder på cp google. Haha sjuk snubbe som har en jävla katt på magen.

RSS 2.0