Tid för mig och italienska boken uppe i Strömstad

Så jävla skönt. Nu är jag i Strömstad och bara är. Har inga måsten, inget rum att städa, inga träningspass, har bara mig själv att dona med.
 
Idag har vi åkt en sväng förbi Nordby som är ett stort köpcenter. Jag köpte lite nya träningskläder som jag är mycket glad över. Nu fattas de bara att hitta ett par skor jag trivs med. Ni vet ju hur de står till mellan mig och mina nuvarande. Ovänner, dom är dumma och ger mig skoskav.  

Imon skall vi åka till Norge igen och bada i något nytt badhus. Då blir de nöje blandat med bra träning. Tänkte ge mig på utmaningen på att simma 400 m. Kanske lite lite för vissa av er men jag har alltså inte simmat  något på 1-2 år nu. Jag vågar inte säga alltför mycket så vi börjar med 400m. Sedan skall jag sola och äta kina. Gottigott är de.  

Slängde precis i mig 100g 70% mörk chocklad, och en halv jordnötspåse. Men jordnötter (alla nötter i sig) och alla chocklader som är mörkare än 70% eller också är 70%iga sägs vara nyttiga. Det är ju inte direkt så att det är nyttiga(?). Men det är konstaterat mycket nyttigare än en Marabou Mjölk chocklad. Och nötterna än chips. Så helfel är de inte. GI metoden sätter igång imon igen. Inget ris på kinan alltså.

Och tro inte att de blir en slappvecka bara för det är lov. På tisdag när jag kommer hem har jag redan två pass på gång och onsdagen har jag hela tre. Torsdag är det jobb hela dagen och fredagen är späckad. Shopping med falck är de som gäller. Och den nya Bond filmen!. Men på söndag skall jag allt MRL:a. Och sedan dra en sväng förbi far min. Lämna tillbaka systemkamerans tillbehör osv. Jag= Ledsen. Jag vill ha systemkameran hos mig!, men jag får nog tillbaka den snart..hoppas jag.
Nu ska jag plugga lite lítaliano. Italienska prov väntar efter lovet. Bäst jag passar på nu när jag är här uppe och har tid. Ciao!


Vad gör man utan sin vänner?

Nu sitter jag hemma hos Malin, vi myseeer. Vi har jobbat hela dagen och kom hem för inte så lång stund sen. Snart skall vi äta cheesecake och sova gott gott. Imon blir det räksmörgås till frukost, (som vi fick med oss från jobbet , i like) och sedan väntar oss ett beräknattretimmarsvenskaprov i aulan. Sedan på eftermiddan är det body pump med pumper sisters som gäller. Blev ju ingen spinning i onsdags, jag kunde knappt stå. Jag tar igen det imon.

Igår var jag på jobbet till fem nångång och sedan åkte jag hem och hämta lite grejer för att sedan åka till Victor med Maria. 23.30 bestämmer vi oss för att åka till Cafe Skåne och köpa oss varsinn baguette. Tonfisk med ägg!! Går bara inte att motstå. Tolv var vi hemma igen och jag och victor slängde i oss en och en halv baguette var och Maria en cola. 

GImetoden har alltså skitit sig.

Förresten någon som vet när det är halloween??



Sicken jävla dag

Träningsvärk säger jag. Benen bara skakar så fort jag ställer mig upp. Hel slut efter Body Balance 17-18, MRL ( Mage, Rumpa, Lår) 18.20-19.20 och sedan kunde jag inte få nog av utmaningar så jag sprang/gick 15 min på rullbanden inne i gymmet. Sedan fick jag nog när benen börja skaka och ansiktet svullna upp. Och givetvis skoskav på de. Så länge sen jag hade mina träningskor så här mycket som det blivit det senaste, fast egentligen har jag inga bra strumpor att ha i.
Säg att ni såg Prison break igår!:D. Premiären var igår och jag var hel spänd och låg och vänta på att det skulle börja. Nja efter 5 timmar på gymmet slocka jag efter 2 sek. Lite synd. Jag som inte ville missa det. Imon är det spinning och s- core. Haha, de lär nog gå bra med mina ben. Vi får la se. Men jag är fan duktig som orkar hålla igång såhär. Riktig jävla styrka ger det. Fastän jag känner mig för jäkla slutkörd fysiskt mår jag underbart på insidan. Nu skall jag ta det väldigt lugnt och bara plocka undan lite kläder på rummet så skall jag lägga mig sen. Imon blir det en likadan dag. Underbart! 


Fredag, Lördag och Söndag

I fredags blev det verkligen en lyckad kväll. Jag hade skit roligt med Maria, Vicky, Vicki och Carro. Haha fy fan. Sedan senare på natten träffade jag Dennis och vi åkte hem. Mys! På lördagen mötte jag upp Mormor i stan så åt vi middag på Lilla london och pratade en del om min framtid och allt va de innebar. Sedan var jag hel slut. Somnade med Dennis vi halv ett någon gång och idag gick jag upp och gjorde mig iordning för att möta Lasse och Simone i stan. Vi åt god tacobuffe och såg filmen Rallybrudarna. Som faktiskt var rätt bra. Eva Röse är verkligen en bra skådespelare och jag älskade hennes roll samt personlighet i denna filmen. Sån vilja att nå sin dröm. Sicken brud!


En månad kvar!

16 oktober är det idag. Det innebär att det är endast en månad kvar tills man blir 17, en månad!. Det känns bra. Nu kom jag hem för inte så länge sen, har varit och jobbat i 14 h. Blev hämtad av mamma idag. Hon hade läst i tidningen att det har vart 4överfall/ våldtäkter i åbyområdet (där jag jobbar) de senaste två veckorna. Och jag som brukar gå hem vid tio tiden för att jag precis missar bussen. Läskigt och hemskt tycker jag. Riktigt sjuka människor som håller på med sådant. Riktigt sjuka!. Imon är det Body Pump som gäller. Ser jag framimot. Efter varje Body Pump pass tänker jag alltid aldrig igen men det blir endå alltid den aldrig igen gången för jag måste bara. Jag brukar se de som ett straff. Boka mig själv på ett body pump pass eller ett spinning pass. Idag åt jag telexempel en cheesecakebit och en nötnougat bit. Fy. De ger mig en extra stor anledning till att orka ett helt body pump pass. Så de skall nog bra imon. Nu är jag dötrött och skall sova alldeles snart. Haha den 14e (?) jag och Malin har bestämt att vi skall vara fulla hela dagen lång. Spela roll om det är skola , vi ser det som en ministudentdag. Vi skall ha champagnefrukost mm. Full som ett as på födelsedan, så de ska va. Jag fyller på en söndag egentligen men detta året fyller jag den 14:e så det blir på en fredag.iiiiiiiih, som Maria brukar skriva. Ciao!

Blir verkligen en träningsvecka! v.42

Mån: Coreball 17.30- 18.30
Tis: Body Balance 17.00- 18.00
Ons: Cykel30 19.45- 19-45 , S-coe 19.50-20.20
Tors: Jobba
Fre: Body Pump 16.30- 17.30
Ni ser! Nu jävlar!


Säsongs stängning på Liseberg

Igår gjorde jag ingenting. Spenderade kvällen helt ensam. Satt därimot i telefon en hel del. Kan vara skönt det också med tanke på att man hade jobbat 10 timmar innan och var dötrött när man kom hem.
Idag gick jag upp tidigt och gjorde mig iordning för att åka till Liseberg med Simone och Lasse. Har haft en jätte härlig dag och vädret har vart underbart. Kylan får man räkna med. Efteråt åkte jag in till stan och mötte upp underbara vänner. Victor och Maria. Vi skulle äta thaimat på ett ställe som precis skulle stänga så vi var tvungna att ta med oss maten. Vi tre med varsin svart förpackning med thaimat sätter oss vid vattnet i brunnsparken. Jag kände mina tänder hacka medan jag tugga!. Jätte kallt!. Förstår vell inte riktigt vad vi tänkte med. Blåsten är ju förjävlig.  Nu dricker jag grönt te och hoppas på att inte bli allt för sjuk nästa vecka. skall nog sova alldeles strax med. Bra sömn är grunden till friskt liv. 


                   Simone vann stjärn vinst på Toblerone!



Snart kommer Dennis

Sicken jävla dag!. Vart på jobbet från 9- 16. Tränade efter i en timma hemma på rummet. Så himla roligt (och skönt). Min plan var egentligen att cykla till sportlife och träna där men sedan kom ju det underbara regnet. Så de sket sig. Snart kommer Dennis och då skall vi kolla idol och fredag hela veckan. Underbart bra fredag!. En fredag med Dennis och programmet fredag hela veckan. Imon börjar jag jobba 8, lite mindre bra men pengarna behövs verkligen!. Får se det positivt. Missa inte fredag hela veckan nu! Ciao!


The Notebook

Efter skolan åkte jag till gymmet och gjorde mitt tisdagspass, Body Balance. Love it. Sedan åt jag och bänkade mig framför tv:n. Jag satte på filmen The Notebook. Alla har pratat om att den skall vara så otroligt bra. Och det skall ni som inte sett den, det var den. Jag har både skrattat och gråtit. Kanske inte en film för den som inte gillar drama. För de här var verkligen en dramafilm. Bara en massa kärlek. Typisk tjejfilm.Nu skall jag skynda mig till tv:n igen för nu kommer desperata hemmafruar på femman. Går inte att missa. Ciao!


Måndag

Helgen har jag spenderat mestadels med Dennis och lite med tjejerna. I fredags hade jag de mysigt med mig själv och idol, fredag hela veckan och sex and the city filmen. Sammanlagt har jag kollat på den filmen fyra gånger denna helgen. Den kanske inte är så bra att man behöver se den fyra gånger på en helg, jag överdriver med att se den, men jag har inte lust att kolla på något annat bara. Jag tycker så otroligt mycket om dom och jag skulle göra vad som helst för att få leva en dag som dom. På lördagen var jag på liseberg med, Malin, Pernilla och Cecilia. Riktigt roligt. Malin älskar att sitta längst fram i flumeride, visst gör hon. 
 
 Idag är det måndag och vädret har varit hyfsat.. Hösten är här och kvällarna är kalla Fy. Fy på svenska provet idag med. Fast gick endå okej. Sammhällsprovet fick vi se idag med. Mycket bra MVG stod det. Ett ½ poäng missade jag. MVG på samhällsprov när man är så oallmänbildad som jag är skall ni veta är riktigt kanonbra. Jag är glad. Nu skall jag tjöta i telefon en stund med Vicky, så skall jag duscha och bädda ner mig sen.
Imon är det Lajkas sjuårsdag och senare på kvällen skall jag på yogan och kolla på desperate housewives. Kommer bli en härdlig tisdag. Lika bra att njuta när jag kan. Ons, tors, fre och lördag kommer bestå av jobb. Och söndagen blir tilllbringad på liseberg med lillasyster. Då är det final och gratis entre. (Sista dagen de har öppet för sommarsäsongen.)
Ciao !


Ledig dag

Idag bestämde jag mig för att ta en ledig dag. En dayoff helt enkelt. Jag sov ut, gjorde mig iordning och tog bussen mot stan. Där mötte jag Maria, Bella, och Carro på Thaistället i arkaden. De hade ätit mat där och själv väntade jag på att möta mormor kl. 13 för att luncha med henne. De blev att vi gick till Frank's Coffe och jag fick min efterlängtade latte. Mormor babblar på som vanligt, om allt och ingenting typ. Munnen bara går. Hon pratar om att jag stressar för mycket men hon själv(?). Hon är mer stressad än någon annan och hon vet det inte själv. Men jag är glad att hon är soppas frisk och pigg än så länge endå. Jag mena hon är trots allt 75. Sedan blev de att jag gick in på Urban by Björn Axe'n och klippte mig. En ren inpulsgrej. Själv känner jag mig som en pojke med pottfrilla, men Maria och Malin tyckte de blev snyggt. För jag var tvungen att messa dom direkt och be dom komma. Jag och mina inpulsgrejer vet ni vell. Så som jag var kaxig och sa innan, - De växer ju ut, jag måste testa blablabla. Nu vill jag bara lägga mig i min säng och gå upp när det växt ut. Urban by Björn Axe'n är förresten en jätte bra salong, som ligger inne på Åhlens City precis bredvid sminkavdelningen. Det är drop in i mån om tid. Vilket tycker jag är jätte bra. Man kan också välja om man vill ha en trainee eller en helutbildad frisör. En trainee är en som inte riktigt gått klart sin frisörutbildning. Alltså finns det ett billigare alternativ. Klipper man sig där får man också 100 kr på Björn Axe'ns produkter. Dom är jätte bra!. Det finns ingen bättre spray än hans!. Nu är de mat, sen skall jag gå en rask promenad med Fanny, för att bränna bort dagens onödigheter, Ciao!

RSS 2.0