Idag börjar de!


Love it!. Det börjar idag kl. 21 på 5:an :D.

Mys dag

Gårdagen blev lite ändrad med tiden. Jag träffade Maria, Vicki, Vicky och vi åkte hem till Sten där Lenne var. Vi hade en skön kväll tillsammans. Verkligen saknat er!. Somnade där och på morgonen åkte jag och Maria in till stan. Jag fick se hennes nya boende och sedan gick vi till thaistället. Deras kycklingsspett med jordnötssås är ju bara för goa. Fast idag blev de inga för mig. Åt där i fredags+ att jag skulle träffa mamma, syster, Jörgen, Åke, Buddha och Janne på Golden days där vår söndags middag ägde rum. Det var gott.
Har jag nämnt att jag är kaffeberoende nu för tiden?. Det är jag. Efter maten beställdes kaffe in. Man är ju bara tvungen. Suget äter upp än. Mammas min var den roligaste vill jag berätta. Hon har aldrig sett mig dricka kaffe. Det blir liksom mest på jobbet eller ute. Frank's coffe måste ha världens goaste latte. Love it!
Det blev alltså ingen träning idag, ingen MRL. Och nu borde jag egentligen suttit och pluggat samhäll men jag kan bara inte vika mig från datorn. Pappskalle som jag är. Imon skall jag baka bullar efter skolan med klassen. Det skall bli kul samt Gott :D. Vi skall nämligen sälja bullar för att tjäna in pengar till våran London resa i vår. Det är väl ett bra sätt att 1. Tjäna pengar på. 2. Visa att vi är en motiverad klass med förmåga att baka goda bullar. (Pernilla är bullbakarproffset.) 3. Genom bullbakning i skolans kök vet vi alla att hela kylen i skolan är full med bullpåsar och om en dag en bullpåse skulle försvinna var det väl för man var sugen. Det kommer bli en bra dag.
Nu hade jag tänkt att sova och jag skall inte säga för mycket men försöka att läsa de 21 sidorna till samhällsprovet imon också. Ciao!

Brunett

ohyes I am! Klippa lugg med? hm. Klippa kort också kanske? Vi får se.Nu skall jag iala fall kolla på sex and the city filmen för andra gångenn och kanske titta igenom samhällsboken. Prov på måndag. Och ikväll skall jag träffa Maria och Victor. Blir nog en lugn kväll. Ganska trött efter Kvällen igår. Då Malins tjejmiddag var. Det var trevligt. Och sedan skulle vi på Håkan men ahh, blev inte så mycket av det. Ha en bra kväll, Ciao!

Glad

Jag har alltid velat ha Malins mobil, och hon min och idag konstatera vi att de var lika bra att vi bytte.. så det gjorde vi. Jag= Glad. Och näringslära provet imorse gick bra bra braaa. Glad!. Och nu skall jag kila iväg till gymmet och köra hårt på Body Step. Sedan skall jag till Fanny med mina trasiga byxor och matteboken. Hon skall hjälpa mig att sy och plugga till matteprovet imorgon.
Ha de bra bra braa, Ciao!


Veckoplanering 38

Mån: Prov i näringslära, Sola på meddo, Body step Release 18.10- 19.10, Läsa matte
Tis:  Matteprov 8.30- 10.30, Middag i stan, Bio 18.30
Ons: Praktik 9.00-16.00, Sola på meddo, Läsa samhäll
Tors: Jobba 9.00-21.30
Fre: Studiedag/ ledig!!, Middag hos Malin, Håkan Hellström på Liseberg 20.00
Lör: Färga håret på Malin och mig, Plugga samhäll
Sön: MRL 16.10-17.10, Plugga samhäll!!

Måste erkänna!

Jag kan inte plugga..läsa, skriva om jag inte är i skolan. Det går inte. Finner inte lugn och ro här hemma. Datan roppar, telefonen ringer, tv:n visar bra.
Aja.
På tisdag skall jag se Patrik 1.5. Läääängtar! Mina förväntningar om att den skall vara väldigt bra är ganska höga. Vi får vell se. Jag förtjänar en go biokväll efter proven som är innan. Matteprov i 2 tim :O. Får la se hur det går med de.
Imon skall jag på Body step Release. Daniel skall med. Glad. Imon får ni Veckans Planering. Caio.  


Chilla sönder

 Bara kvällsmat och film kvar nu, sen sova sova hela natten lång. Gick upp 5 imorse. Jobbat hela dagen med Malin och massa andra galna/kaåtiska/goa människor. Men det är lärorikt att jobba. Lärt mig massor idag. Kan berätta mer imon.

Imon skall jag sola, träna och PLUGGAAA. Prov på måndag och tisdag nästa vecka.
Nu skall jag och Malin chilla sönder.. Hörs! Ciao.


Veckans planering

Tis: Porträttfoto 11.30, Body Balance 17.00- 18.00
Ons: APU 10.00- 16.00, Plugga näringslära, S- core 19.50- 20.20 
Tors: Jobba 9.00- 22.00
Fre: Jobba, Testa Meddo i kållered
Lör: Jobba, Tjejmiddag hos Vicky
Sön: Plugga näringsläran, MRL 16.10- 17.10, Ta det lugnt

Mål: 
- Komma igång med träningen rejält.. som ni ser.
- Äta nyttigare. Tänka på när och mängden jag äter. 
-  Berömma mig själv och andra mer.
- Njuta av livet.

Body Balance- Är en perfekt blandning av yoga,thai chi och pilates som gör dig fokuserad och lugn. Du tränar styrka och rörlighet till skön avslappnad musik.
S-core- 30 minuters träning med fokus på och styrkeövningar för mage och rygg. Core passar utmärk att kombinera med konditionsträning,styrketräning eller som ensklit pass.
Mage, rumpa, lår (MRL)- En rolig och annorlunda klass där Du tränar både kondition och styrka! Passet är uppbyggt i intervaller, först kondition därefter styrka för mage, rumpa och lår. Enkla men effektiva övningar!

Body Balance, S-core och MRL är alla träningspass. Träningspass som jag går och gör på Sportlife i kållered. Jag bokade passen i en viss ordning för att komma igång på ett bra sätt. Jag tycker det känns utmärkt att börja med ett lätt Balans pass med styrka. Då är jag lagom uppvärmd till S-coren på onsdag. Sedan kan jag vila och jobba, vilket man också kan se som träning, med tanke på att jag står upp 13 h och går/ springer i köket konstant. Så skall jag nog vara ganska bra uppvärmd till MRLen på söndagen som kommer köra slut mig helt och hållet. Söndagssömnen kommer bli go och på måndagen tar vi nya tag. Då skall jag försöka klämma in ett bodypump pass också. Ciao.


Lördagen var bättre

Riktigt roligt lördagkväll. Kvällen slutade på Scandic i Borås. Fast ag hade kunnat piggna till lite. Jag var så otroligt trött och hängig bara. Får inte bli sjuk nu. Men umgänget och stämningen var på topp!. Dagen efter var jag riktigt riktigt trött Och då skulle jag göra massa som jag bara inte orkade helt enkelt. Fast jag ville inte svika Simone, så henne gick jag med på cirkusen Maximum. Sedan körde mamma mig till mölnlycke så jag kunde möta Malin. Där vi solade på Meddo och pratade en massa. Det är riktigt bra solarium där, + det är 20 kr för 20 min nu, passa på!. Malin sa något om att det skulle finnas här i mölndal, det får jag kolla upp..Det är ju en bit att åka till Mölnlycke varje gång. Sedan när jag kom hem och såg mitt bombnedslag till rum somnade jag direkt. Idag orkade jag bara halva skoldagen. Men nu är jag mycket piggare. Åkte hem och lade mig direkt och vaknade nu, skall ta och boka ett bodyvive pass senare idag. Det kan jag behöva efter helgens allt ätande :). Får se om jag orkar börja med näringsläran senare också, prov på måndag. Det hade vart bra. Men först och främst måste jag göra matteläxan tills imon. Förra veckan på Näringsläran lärde vi oss mycket om stress. Hur mycket stress kan påverka oss. Varken bra för ditt humör eller dina organ. Jag är en person som stressar mycket. Det behöver inte vara att du är stressad och måste vara igång hela tiden, man kan vara stressad ex när man ligger i sängen, helt avslappnad men hjärnan har något att tänka på varje sekund, den går i högvarv hela dagen lång. Man grubblar. Det är något jag är bra på, vilket är en stor nackdel. Jag lärde mig mycket på den lektionen av min lärare och stress är ofta en anledning till att man blir sjuk. Vilket jag inte har tid med!. Idag har jag haft riktigt ont i magen hela dagen.. har det fortfarande. Magkatarr skulle inte förvåna mig om det är. Vilket jag har förståelse för.. Jag behandlar inte min mage rätt. Det måste bli ändring helt enkelt. För er som tycker Yoga är en bra grej, så tycker inte jag det. Fast skall ge det en andra gång för att bestämma mig vad jag verkligen tycker. Stay cool. Ciao.

Kaåtiskt som jag säger

Riktigt jävla kaåtiskt. Rätt misslyckad kväll. Trött på denna visan nu.Bajjjjj.


Jobb-iga torsdag

Kuk vad jag känner för att sova nu, men det går bara inte. Kom hem för en halvtimme sen, duschat sen dess och det enda jag skulle behöva är att sova, men efter 13 timmars jobb så går det bara inte. Så glad och full av energi att jag överlevde denna torsdagen också att jag har lust o a-a gö allt annat än och sova. Skolfoto imon också. Kuuuuuk.


Fullspäckad dag med plugg och träningspass

Godmorgon. blev precis väckt av datagubben som skulle köpa min dator, så nu är den borta. Men det är skönt för nu är den såld och jag kan börja spara till min nya. Skall bara betala lite skulder först. Känns inte roligt. Nu sitter jag vid mammas och donar lite. Fredagen blev kanske inte riktigt så jag hade tänkt, jag träffade pernilla bästiss och vi hade roligt som vanligt. Trots allt de missförstånd och jobbigheterna innan. Det löser sig som vi brukar säga. Lördagen skulle jag träna och kan vell erkänna att jag gjorde kanske sådär 3 sittups på en timme och idag pinsamt att erkänna men så har jag träningsverk. Tror det är bevis på bristningar när det gäller träningen. Som jag nämnt innan, jag har alltså inte tränat på huur länge som helst, så 3 sittups, det räcker!. Men idag skall jag tillbaka, men denna gången blir det inga magövningar. Bara lår och rumpa. Skall köra MRL i en halvtimme och testa yoga för första gången också i en halvtimme. Det är sånt öppet hus för alla som inte har kort på sportlife nu så jag följer med emelie dit. Hon passar på nu när det är gratis. Och jag får tummen ur röva med lite push från henne. Sedan skall jag hem fort som satan och städa rummet, och pugga som en häst. Vi har mycket nu. Extra mycket för mig när vi får läxa i samhäll och näringslära. De två ämnen jag är sämst på.. för ni vet ju hur det ligger till med min allmänbildning. Och så skall jag tvätta och hinna äta. Kan lugnt säga hur skönt det kommer bli när den här dagen är över. Nu kanske jag skall börja skriva på samhällen så jag kan få klar den tills imorgon iallafall, då den skall vara inne. Ciao.

Trött kan man vell säga

Jag är rätt trött. Somnade nån gång vid halv två inatt. Gjorde uppsatsen på 3 sidor och jobbade från 9- 21.30 igår. Idag var jag vell en sådär halv död i skolan. Idag händer vell ingenting..Skall ta det ganska lugnt. Imon skall jag träna och greja. Bl a förhoppningsvis få sålt min dator, så laptopen kan komma hem. MM nu skall jag vell inte göra något, om jag inte kanske skulle ta o sova en timma eller två?...tre?:). Caio.


RSS 2.0