(L)


image23
Simone Tallgren

Jobba på Pegasus

ÅÅh vad trött jag är nu. Ätit pannkakor också, och nivet ju hur jävla mätt man blir av de, så jävla fett. Tänkte lägga mig snart. Mamma köpte nytt påslakan också som jag skall provligga. Men ikväll kommer jag nog somna med läxorna i händerna, för så mycket det är nu va. Och idag har jag jobbat, wiho va kul när det är såhär fint väder, och imon? 30 grader skall de bli. De hoppas jag fan inte. Jag skall stå i ett kök från 10 till 21. Och idag var de 8 till 17. Men skönt att solen är kvar när man slutar endå, men det lär den nog inte va imon. På fredag skall jag till Strömstad, då hopps vi på dessa 30 grader säger jag.  Då blir jag riktigt glad. Nu skall jag plugga till provet på fredag, känner mej fet o stolt.

pusspårey.

Stadsvandring

Idag var det stadsvandring i stan som gällde!. Frilufsdag nämligen. Jag gick med Kajsa och hennes goa gäng till klass. Tyckte det var synd att Sofia var på fotbollen bara. Finnemang väder måste man ju säga att de är!!. Man går i stan oså ser man alla dessa studenter, jag längtar sönder, helt seriöst. FYY SAATAN. Vi käkade burger king efter vi nästan gått hela stadsvandringen, jag tog en sallad, jaa ni läste rätt! en sallad. Men jag kan vell inte säga att jag känner mig så stolt för när jag kom hem blev de chips och popcorn. Tts de här går ju aldrig. Och imon skall jag jobba, jihaa välkommen till paradiset är de som. Så mycket som jag äter på jobbet tror jag ingen människa ens kan äta. Jo finns säkert någon såklart men att jag skall behöva vara en utav dom, de är jobbigt skall ni veta.

image22

gossip girl kallar, pussohej tomatpårey ;)

Pappadag/ Morsdag

PAPPA, jag träffade honom igår. Jamen visst kom det som en chock? men ni skall veta det är så skönt att få träffa honom då och då. Även ifall de kan gå år, månader, veckor,det är endå på något konstigt cpigt jobbigt sätt skönt. Det var ju morsdag igår också och jag kan ju inte säga att mamma fick den bästa morsdanpresenten. Hämta sin dotter på sjukan, jihaaa, bra jobbat Martina. Har ni nånsin kännt någon gång att man bara vill hoppa ur sin egna kropp och slå sig själv pågrundav hathet gentimot sig själv? HELVETE vad man kan ställa till de, jodå jag kan. Ångesten är ju alltid go dan därpå. 

image21

Blir alltid lika glad av att se han skratta och le!



Take care!

Fässbergsfestivalen

Idag vare fässbergsfestivalen på våran skola och jag måste säga hur bra de var, speciellt modevisningen, oh grrrymt, dans alltsammans, vissa människor har talang alltså!, när jag satt i stolen kanske 20 m ifrån scenen satt jag och tänkte "en dag skall jag bli som hon", och de är lite roligt, hon är lika gammal som mig, så va har jag missat liksom? det var ju i galopp jag tappade något. Det är inte bara hon utan även killar, så modiga och duktiga. Eller så är de bara jag som är feg och kass. Nä inte är de så, jag skall inte låta som någon nedtryckt iv elev. Jag säger de igen, vissa har helt enkelt talang!.  Och jag måste bara säga detta för er som inte vet de, men modevisningen som var så jäkla bra, Kajsa och Julia blev tillfrågade till den!!, men de kom la inte som en chock att de skulle bli tillfrågade till något sådant, nänä redan vid födseln stod de modell i deras panna. 

Vetni? i veckan gjorde faktiskt jag och julia våran utsökta polka parfait, MMMMMMMM hur god blev inte den då?, den goaste parfaiten jag ätit, nånsin! och tro mig ,jag har ätit många. Men tror inte jag hade klarat de på egen hand, julia är huvudet bakom allt, den tjejen kan allt! och för att inte glömma hennes bror som hjälpte oss.TACK.

Annars har jag tränat idag, då mötte jag sofia i omklädningsrummet, nämen hej skall du på mrl? blev de, då blir man glad när något sådant inträffar, annars hade man stått där ensam som man näst intill jämnt gör. lucky me.
Nu hade jag tänkt att dra mig mot tv:n och sängen strax efter de.
ha de fint, haj!

Thaiätning

Fööööööörsta årets thaiätning med kajsa!!!!!, förra året var otroligt med thaimat, nu börjar detta året med, men thaimat kan man ju faktiskt äta med glädje för det var som jag och kajsa sa när vi hade ätit klart, "ah nu är vi nyttigt mätta ialla fall". Och det är ju faktiskt sant. Det är inte den äckliga måilla känslan man får, tex som man får efter man smällt i sig en doncanmeny. nä blä, äckligt att bli mätt på de. Men ialla fall vi köpte med oss thaimat och satte oss vid södra, jag får ju säga att de va myyyyyyyysigt. Fredan bestog av mig malin och pernilla vi bara åkte in till stan helt enkelt och satte oss vid hamnen, framför operan, och jag måste säga de, jag ääälskaaar de. På lördagen efter thaimaten och södra blev de 20års kalas på gården, gick dit en sväng med pernilla, och idag har jag solat mig röd/brun. =().
Nu skall jag duscha, ni får ha det bra och testa thaimat vetja!  

image12

Caio 9/5- 11/5

Mohammed m.m.

HEEEEJ, är det inte underbart? sjukt underbart är de vad de är och jag kan ju givetvis inte prata om något annat än vädret just nu, sol sol sol och återigen sol. me likeilike, så är de! Hela 20 grader har de vart idag, och det skall de tydligen vara i 10 dar framöver. OH YES. Idag har jag inte gjort så mycket mer än vart på praon, åh och nu står jag där ensam för malin min partner är sjuk, du får bli frisk nu, jag röttnar där borta, saknar våra skratt som in idundrans också!!!! (L) Sedan efter de mötte jag daniel på bussen och då var han snäll och följde me mej oh hämta skitungen och  de va tråkigt(!!), FÖR HAN HAR MENS. Men nu är jag hemma och skall ta bussen om 15 min till sportlife mer nu kallat mitt andra hem.

Fattar inte ens vad jag gör inne nu när de är fint väder, men på lörrrrdag då skall fanimej jag och kajsa uppleva förra sommarens minnen, haha så va kan de va? ni som har sett min kropp förstår ju att de har något med mat att göra, så klart det är franks :D vi skall äta på franks, oh.
 
Måste berätta en grej som gör mig helt sne också, som hände mig igår, ni vet när man går in i en affär typ som bokia, oså hittar man typ den sötaste nyckelringen evah! oså är de så bra att de står namn och så på oså heter man Martina tex som mig då oså hittar man ju inte de namnet men?! så ser man att de finns nyckelringar där de står Mohammed på. Alltså verkligen inte för jag har något imot Mohammed, men är de verkligen sant att de finns mer som heter Mohammed än Martina? så jävla få är de la inte som heter Martina så dom inte behöver tillverka nyckelringar av de :/. Och liksom det var fler namn som typ Love. Jovisst urgulligt namn men vet inte någon som heter det, jo förresten tror det var någon på Simones dagis när hon var mindre. Inte för jag säger att Martina är jätte vanligt, men iallafall så vanligt att de skall finnas med på nyckelringar m.m. Punkt slut om det.

Imon är det prao och sedan body pump, oh och det är sååååå jobbigt, ni skall bara se mig när jag står där och pumpar upp bicepsen och tricepsen (verkligen osäker stavning där) men haha ibland kommer jag på mig själv, då har jag gått så långt så att jag klämt till den där dödar minen ni vet, herregud va håller jag på me tänker jag ibland.

Nämen nu måste jag kila, ha de fint haj

1 MAJ

tjo, första maj idag dårå, för vissa var de valborg igår för vissa är de det idag, för mej var de det igår :). Igår va jag med de underbaraste! och Alexandra och nåra av hennes vänner kom upp från varberg och va skall man säga(?) vi drack, skratta och seriöst jag lovar jag är som lyckligast när jag är med er. I och med att de "dracks" igår, innebar de SLAPPDAG idag!, jag har enbart rört mig från soffan till hit, de är allt jag gjort och för att inte glömma bort så har jag även ätit mig tjock på chips och chocklad, men de hör till typ. Ingen ide att berätta va vi gjorde igår, skulle jag aldrig orka skriva, men bara att förklara för de som var med så, varje gång jag log gjorde jag de från hjärtat!. Händer vell inte så ofta Men kan man må bättre än när man är me alla de absolut närmsta på samma gång?, jag glömmer inte av dej Kajsa, du fanns i mina tankar hela kvällen. jag tänkte säga de att jag tyckte de va synd att du inte kunde va me..puss kajsa sötgurka.

på tal om?  Jag har tjatat om att göra mitt gröna te hela dan, som jag tänkt att dricka för att hålla mig lite frisk nu när de underbara dagarna kommer, men jag ser verkligen de som en väldigt jobbig grej. Bara tanken av att behöva ställa mig på tårna och sträcka mig efter tet för att sedan ställa mig på fötterna, gå tre steg och sträcka mig efter en tekopp i ett annat skåp. Men det är konstigt för att sträcka sig efter skåpet med chipsen i anses vara betydligt lättare.  Det är precis som ena hjärnhalvan skriker om att bli smal och frisk samtidigt som den andra vill bli sjuk och verkligen stor som ett berg. Faen. Aja nu rinner tiden ut, soffan kallar!
Ciao


RSS 2.0